• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2016

20:03

VELJA O NAPADU NA SINA: Iako je udaren s leđa flašom u glavu, napadača nećemo goniti!

Politika

VELJA O NAPADU NA SINA: Iako je udaren s leđa flašom u glavu, napadača nećemo goniti!

Podeli vest

Ministar Velimir Ilić izjavio je danas da je njegov sin Jovan pre dve večeri lakše povređen u incidentu u jednom ugostiteljskom objektu u Čačku, i uputio molbu medijima da dalje ne zloupotrebljavaju taj nemio događaj u političke svrhe i ne eksploatišu ga u tek započetoj predizbornoj kampanji

Beogradski mediji javili su da je u tuči u jednom čačanskom kafiću Jovan izvukao "deblji kraj". Takođe su preneli da je ministar Ilić izjavio da je njegovog sina "neki narkoman pogodio flašom u glavu". 

- Najpre ističem da je moj sin udaren sa leđa, flašom u glavu, od strane nepoznatog mladića, koga i ne poznajemo. Nije tačno da sam izjavio da je napadač narkoman, iz prostog razloga što i ne znam o kome se radi - navodi se u Ilićevoj pisanoj izjavi. 

On je istakao da zbog svega što se dogodilo njegovom detetu nije ni najmanje srećan ali da, uprkos svemu, momka koji je brutalno nasrnuo Jovana neće krivično goniti, jer i njega duboko žali. 

- Želim da u potpunosti ostanem dostojanstven i korektan, bez namere za produbljivanjem bilo kakvih sukoba i raspirivanjem dodatnih strasti - istakao je Ilić.

On je, takođe, zahvalio Policijskoj upravi u Čačku, kao i dežurnim lekarima i ostalom zdravstvenom osoblju čačanske Opšte bolnice, na pravovremenoj intervenciji, odnosno kvalitetnom ukazivanju pomoći njegovom sinu.
 

PROČITAJTE JOŠ:

PRETUČEN SIN VELJE ILIĆA! Svađa u kafiću završena obračunom pesnicama

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 8 godina

Bhati kabadahije su prisvojili citave gradove ,urnisu ,reketiraju narod pa sto se sad pa bune ,takav je i Palma i Markovic i mnogi drugi

BANE

pre 8 godina

Nece goniti napoadaca jer imaju kile putera na glavi i covek je ocigledno bio u pravu

lazar

pre 8 godina

Ovi kriminalni buzdovani nemisle o deci ,kao ni Sadam ni Gadafi

VLADA

pre 8 godina

Koliko je Velja ljudi unistio i pokrao i gadjao flasama u glavu???????

Rade

pre 8 godina

Opet slova u komentarima počela da mrdaju,,a ja Vas taman pohvalio...popravite to molim Vas,,,pozdrav...

TAMARA

pre 8 godina

Narod bi se zahvalio da vise negleda ove kriminalne politicare i njihove neugledne naslednike

bole

pre 8 godina

Nekim ljudima mrznja je dusevna hrana, a najvise zutima jer Velja nije ljubitelj zutih i slicnim njima.Nedaj boze da se to desilo nekom od zutih odma bi bilo po politickoj osnovi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija