• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.03.2016

13:20

ŠEŠELJ: Očekujem drakonsku kaznu, ali ipak manju od Karadžićeve!

Politika

ŠEŠELJ: Očekujem drakonsku kaznu, ali ipak manju od Karadžićeve!

Podeli vest

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da očekuje drakonsku kaznu u Haškom tribunalu, ali manju od one koju će dobiti Radovan Karadžić

Šešelj tvrdi da je radikalima poznato na koliko godina zatvora će biti osuđen Karadzić i najavio "miting protiv Vučićevog režima", u znak protesta zbog te presude i sporazuma sa NATO paktom.

Šešelj je ponovio da ni on, niti njegovo troje saradnika, neće dobrovoljno otići u Hag, kao i da ne zna kako će reagovati vlast:

- I mene interesuje šta će režim da uradi - istakao je Šešelj. 

LJAJIĆ: Obavestili smo Hag zašto je teško da Šešelj 31. marta prisustvuje izricanju presude

Komentarišući izjavu potpredsednika vlade Rasima Ljajića da je vlada izvestila Tribunal o teškoćama za sprovođenje naloga da lider radikala prisustvuje izricanju presude, on je šaljivo prokomentarisao da razume njihove teškoće, jer ima preko 130 kilograma. 

Razlog poverljivosti prepiske između vlade i Haškog tribunala, uvedenu juna prošle godine, on vidi u želji da se "mimo očiju javnost i mimo njegovog znanja dogovaraju šta i kako da rade".

Na opasku da je Ljajić rekao da su oni u nadležnosti pravosudnih organa Srbije, Šešelj je zapitao da li to znači da nam je Haški tribunal preneo nadležnosti.

(VIDEO) VOJVODA OPET U AKCIJI! Vojislav Šešelj zapalio zastave EU i NATO ispred zgrade Specijalnog suda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
badza

pre 8 godina

Zakon je pisan za ljude a ne za zivotinje.Gde tu spada Seselj ako kao pravnik ne postuje zakon da li u prvu ili drugu grupu.Iznad zakona ne moze biti ako ima pravde u Srbiji.

batabosque

pre 8 godina

Јеси ли за то победио Хашки суд, јадо један, да би се радовао што ђеш добити мању казну од неког Србина, који ђе , можда, добити највећу могућу казну? Испаде да си ти стварно само један циркусант. Онда си могао износити и своју одбрану и извређати кога пожелиш. Ионако си седео тамо улудо после изношења оптужбе а и сада глупирањем покушаваш да се докопаш скупштинске фотеље и дочекаш пензију. Фак ју!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija