• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2016

21:19

PRLJAVA BORBA ZA LOKALNU VLAST: Šefu SNS u Žabarima PODMETNULI DROGU!

Politika

PRLJAVA BORBA ZA LOKALNU VLAST: Šefu SNS u Žabarima PODMETNULI DROGU!

Podeli vest

Toplica Vukašinović i Zoran Perić uhapšeni jer su u januaru podmetnuli marihuanu i heroin u auto poverenika SNS Dejana Adamovića... Prevaranti pali na osnovu DNK tragova

Policija je krajem prošle nedelje uhapsila Toplicu Vukašinovića Tonija iz Vlaškog Dola i Zorana Perića iz Aleksandrovca jer su u januaru podmetnuli drogu u auto Dejana Adamovića iz Požarevca, poverenika SNS u Žabarima!

Pre Adamovića, Vukašinović je bio poverenik SNS u Žabarima, pa mu se verovatno sada sveti zato što je smenjen
Izvor iz istrage

Oni su mu podmetnuli 60 grama marihuane i 10 grama heroina kako bi Dejan bio politički diskreditovan i optužen za dilovanje droge! Nesrećni Adamović je posle anonimne dojave bio priveden, ali je posle nešto više od mesec dana istrage oslobođen optužbi jer su na narkoticima pronađeni DNK tragovi samo Vukašinovića i Perića!

Anonimna dojava

Adamoviću je droga podmetnuta 16. januara u Žabarima dok je ovaj bio na sastanku lokalnog SNS. Falsifikovanom auto-karticom prevaranti su otvorili Dejanov "reno megan" i ubacili kesice sa marihuanom i heroinom ispod zadnjeg sedišta. Potom su obavestili požarevačku policiju da Adamović poseduje drogu i tačno opisali gde se nalazi.

Public

Adamović kaže da ga je policija zaustavila dok se vraćao u Požarevac, u blizini Lučićke petlje. Rekli su mu da podigne zadnje sedište, ali pošto on nije znao kako se to radi, policajci su to učinili i našli drogu.

- Odveli su me u stanicu, gde su me saslušali i pustili. Rekao sam im da mi je to podmetnuto i tražio da idem na poligraf i da se uradi DNK analiza mojih bioloških tragova. Ubrzo se pronela vest da prodajem drogu, što je strašno pogodilo moju porodicu, naročito moju ćerku, koja studira u Beogradu - priča ogorčeni Adamović.

Ne terete ih za drogu?!

Uhapšenima je određen pritvor do 30 dana zbog lažnog prijavljivanja i podmetanja dokaza, za šta im preti od jedne do pet godina zatvora. Zanimljivo je, međutim, što se oni ne terete za posedovanje ili prodaju narkotika, za šta bi im pretila stroža kazna.

 

On ističe da mu je ovo podmetanje napravilo pakao od života.

- Ipak, pravda je pobedila zahvaljujući operativcima požarevačke policije iz odseka za otkrivanje droge. Ovo mi je smešteno iz političkih razloga jer se kao član SNS borim protiv korupcije, što je nekom očigledno zasmetalo - tvrdi Adamović.

Kako smo saznali od izvora bliskog istrazi, inspektorima je od samog početka sve ličilo na podmetačinu.

- Bilo je malo čudno to što je ovaj što je uputio dojavu tačno opisao gde se nalazi droga. Takođe, dojava je upućena direktno načelnicima i šefovima policije, a ne dežurnoj službi, što je takođe bilo sumnjivo. Naposletku, osumnjičeni su uhapšeni na osnovu DNK tragova i na osnovu presretnutih razgovora koje su vodili između sebe i sa drugim osobama uključenim u prevaru - objašnjava naš izvor.

Ima li nalogodavaca?

Ovaj slučaj nije završen i u daljem postupku očekuje se otkrivanje gde je i od koga nabavljena droga, kao i da li ima nalogodavaca.

- Policija pretpostavlja da je motiv ove podmetačine politički, jer je, pre Adamovića, Vukašinović bio poverenik SNS u Žabarima, pa mu se verovatno sad sveti zato što je smenjen - navodi naš izvor.
Adamović, kaže on, stoji iza anonimnih prijava zbog kojih su podignute optužnice protiv čelnih ljudi žabarskog SPS, koji su ujedno i funkcioneri u opštini Žabari, pa će se istražiti da li i među ovim ljudima ima umešanih. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zubati Gmaz

pre 8 godina

Boze cime se sluze? Ko bi to rekao. Da covek ne poveruje...\n

oleg

pre 8 godina

Hahahahahaha ... I jos su mu sipali drogu u pice. Pa na ovo ce da padne samo neko sa IQ=50. Bravo

vera

pre 8 godina

Do izbora živećemo kao u horor filmovima,opoziciji gori pod petama pritisak im raste,nešto loše će se desiti..šesto čulo,čuvajmo se....

Jelena

pre 8 godina

Bitno je da ste naveli da je gospodin Adamovic presednik stranke Sns,, svi znamo kakvu burnu proslos ima doticni gospodin Adamovic... Prema tome gospodo novinari mogli bi da se pozabavite time.

ujo

pre 8 godina

Pustite mladog coveka da zivi svoj zivot. Podmetacima stroga kazna. Nova vlast mora da zastiti nevine. Adamovicu odsteta i javno izvinjenje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija