Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

16.03.2016

09:57

SKIDAJU IH GOLE I PONIŽAVAJU! Evo kako prolaze Srbi u zatvoru u koji ih je poslao HAŠKI TRIBUNAL!

Politika

SKIDAJU IH GOLE I PONIŽAVAJU! Evo kako prolaze Srbi u zatvoru u koji ih je poslao HAŠKI TRIBUNAL!

Podeli vest

Dragomir Milošević (74), bivši komandant Vojske Republike Srpske i Milan Martić (62) u zatvoru u Estoniji, gde izdržavaju zatvorske kazne na koje ih je osudio Haški tribunal trpe nesnosne uslove i prolaze kroz pravi pakao

 

Dragomir Milošević (74), bivši komandant Vojske Republike Srpske i Milan Martić (62), nekadašnji predsednik Republike Srpske Krajine u zatvoru u Estoniji, gde izdržavaju zatvorske kazne na koje ih je osudio Haški tribunal trpe nesnosne uslove i prolaze kroz pravi pakao!

Kako prenosi Alo! njihovi zastupnici su do sada poslali na desetine dopisa u kojima se žale na katastrofalno loš tretman i nehumane uslove života, međutim kako tvrde Hag je pokazao krajnju ravnodušnost kada je reč o njihovim životima, baš kao i u slučaju generala Tolimira.

screenshot

Pravni zastupnici Martića i Miloševića tvrde da je režim u tom zatvoru rigorozan, a da su oni ljudi narušenog zdravstvenog stanja koji su zašli u sedmi i osmu deceniju života.

Kako prenosi ovaj list kada Martića i Miloševića vode na lekarski pregled skidaju ih do gole kože, što je opasno za njihovo zdravlje i ponižavajuće.

- Srbija je od Haga tražila da se osiguraju osnovna prava jer postoji osnovana sumnja da Miloševiću i Martiću takva prava nisu zagarantovana, ali Hag ne reaguje - kaže Predrag Milovančević, advokat Milana Martića.

screenshot

- Ne dobijamo nikakve argumentovane odgovore i garancije da se generalu Miloševiću i Milanu Martiću, koji se nalaze na izdržavanju kazne u Estoniji, pruža tretman koji se može smatrati ljudskim tretmanom i koji nije tortura - kaže Nikola Selaković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sekira

pre 8 godina

znam ja nas,jebo ja nas....davno je branko rekao....budimo samokriticni,koliko smo mi srbi sami sebi,i njima doprineli tome...oslobodi beograd jurisica.hag orica i sijaset slicnih..51 golobradi momak iz tuzlanske kolone,i niko nije kriv.,ali se podize optuznica protiv srpske dobrovoljacke garde.,.srpska sela masakrirana oko srebrenice...ko je kriv?.komandana odgovornost vazi za sve samo ne za srbe..sve dok budemo hapsili svoje,slali ih u haski kazan smrti,gubimo sindjelice i obilice u sebi....gubimo nacionalno dostojanstvo,igramo po taktovima nota koje pisu drugi,isti muzicari,cija muzika sarajevu i zagrebu prija...."patriote"obilicevi zavetnici"

mileta

pre 8 godina

estonija,hrvatska i madjarska su sampioni fasizma i evropi.

bubasvaba

pre 8 godina

Koja demagogija da se od ubice trazi da se ponasa po nekim pravilima koje i kad od ubica postovao???ono sto nisu uspeli bombardovanjem sad obavljaju sudskim putem . Toliko im je smetao milosevic i zaso ga nisu ubili kad su toliko sposobni vojno nego pobise pola srbije ali molosevica ne toliko o njihovoj vojnoj sposobnosti.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija