• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2016

16:12

NAPREDNJACI ODGOVORILI DS: Balša dobio amneziju na Maldivima!

Politika

NAPREDNJACI ODGOVORILI DS: Balša dobio amneziju na Maldivima!

Podeli vest

Beogradski naprednjaci saopštili su da sadašnja vlast traži najbolje moguće rešenje za Poljoprivredni kombinat Beograd i njegove radnike i poručili predsedniku Gradskog odbora DS Balši Božoviću da je sudeći po njegovoj današnjoj izjavi, "tokom zimovanja na Maldivima dobio amneziju"...

- PKB je zbog nedomaćinskog, bahatog i lošeg upravljanja onih koji su ga vodili u prošlosti u ogromnim gubicima. SNS je prepolovila dug koji je iza sebe u PKB-u ostavila neodgovorna vlast Demokratske stranke - naveo je GO SNS iz Beograda u saopštenju.

Kako podsećaju, 2011. godine Vlada Srbije, koju je činila upravo DS, donela je zaključak po kome se daje saglasnost za zaključivanje ugovora između Republike Srbije, PKB, grada Beograda i Direkcije za imovinu.

Tim zaključkom je utvrđeno da je celokupno poljoprivredno zemljište, koje PKB koristi i obrađuje, u kapitalu PKB i da imaju pravo da se upišu kao vlasnici. Upravni sud u Beogradu je potvrdio tu odluku 2013. godine, i tada je DS bio na vlasti, navode beogradski naprednjaci.

BOŽOVIĆ: DS protiv privatizacije PKB!

Beogradski SNS podseća građane Beograda da je uspešna vlast Demokratske stranke dovela Beograd na ivicu bankrota.

- Svoju uspešnost u vođenju grada Beograda Demokratska stranka je pokazala kroz bahaćenje funkcionera, kroz trošenje novca na službena putovanja, vozni park, marketinške i advokatske usluge, astronomske račune za telefonske usluge, ali i nameštanjem brojnih tendera, loših i propalih investicija zbog kojih su funkcioneri DS-a oteli građanima preko 900 miliona dinara - naveli su naprednjaci.
Božović je ranije danas izneo tvrdnju da su SNS i gradonačelnik Siniša Mali upropastili PKB i da žure da poklone hiljade hektara koji su u vlasništvu Grada, kao i da se DS protivi privatizaciji PKB-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija