• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

21.03.2016

11:18

OTVORENO PISMO DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA NUNS I LAŽNIM SLOBODNIM NOVINARIMA: Izvinite što postojimo!

Politika

OTVORENO PISMO DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA NUNS I LAŽNIM SLOBODNIM NOVINARIMA: Izvinite što postojimo!

Podeli vest

Izvinite što smo otkrili da urednik KRIK-a Stevan Dojčinović sarađuje sa narko-dilerom i francuskim špijunima, izvinite što smo objavili da se on bode kukama i kači o plafon! Izvinite što ne pristajemo da ćutimo o vašim lažima, poručuje glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević u otvorenom pismu NUNS i lažnim slobodnim novinarima koje prenosimo u celosti:

Legenda kaže da je 6. jula 1415. godine, u Konstanci, jedna bakica prišla lomači na koju je postavljen Jan Hus, i ubacila cepanicu. Hus je tada izgovorio jednu od najčuvenijih rečenica svih "jeretika": "O, sancta simplicitas", ili u prevodu: "O, sveta prostoto". Greh Jana Husa, inače, bio je to što je objavljivao ono što je mislio.

Da li bi oni objavili, recimo, sliku Aleksandra Vučića u lateksu, sa dominantnom ženom koja ga, vezanog, bičuje. Da li bi vest bila, i da li bi je oni objavili, slika istog tog Vučića sa Pablom Eskobarom, snimljena osamdesetih u Kolumbiji? Ili, da li bi za objavljivanje bila vest o njegovom susretu sa agentima GRU, negde u Rusiji, ili u Srbiji? I da ih pitam, ako bi oni to objavili, a objavili bi, zašto onda mene treba zabraniti, jer sam objavio Dojčinovića, izbušenog kukama, kako visi sa plafona? Zašto, o sveta prostoto, mene na lomaču, zbog slika istog tog Dojčinovića u šetnji sa osuđenim narko-dilerom? Zašto Informer na lomaču, zbog vesti o Dojčinoviću i francuskim agentima?

Stari je to greh, od pamtiveka, objavljivati ili govoriti ono što misliš i ono što saznaš. Primera radi, i Sokratov greh je bio to što je govorio ono što je mislio. Pa su ga nazvali "konjskom muvom Atine", optužili da je poricao bogove i osudili na smrt. Kažu da je popio otrov kukute i umro mirno.

I sada, dok ovo pišem, a pišem šta mislim i šta znam, razmišljam, ozbiljno, šta mi je činiti. Da dodam neku cepanicu na lomaču koju su mi pripremili? Da gutnem kukutu i legnem uveče pred NUNS, ne bi li se, ujutru, uverili da me nema?! I da nema više ni greha. I da bogovi slobode misli i izražavanja iz tog Hrama nisu poreknuti niti osporeni. I da niko više neće objavljivati ništa drugo nego samo što oni kažu da se objavljuje. O, sveta prostoto!

Lomača i kukuta

Zaista treba da gorim, otrovan, dok Vukašin Obradović, inkarnacija pape Pavla IV, onoga koji je još 1559. godine sačinio prvi INDEX LIBRORUM PROHIBITORUM (Spisak zabranjenih knjiga), na miru češka bradu i smišlja koga će još u svoj INDEX da smesti. Ako ništa drugo, ostaće mi za utehu to da smo Informer i ja prvi, a neće to smetati ni Obradoviću, pošto on sigurno misli da spisak nečega što se zove Index svakako treba da počne, po abecednom redu, od slova I.

No, da batalim Obradovićev genij. Ono što je važno jeste da smo lomaču i kukutu zaslužili zato što smo nešto objavili. I da u zemlji Srbiji, za to što objavljuješ, ne postoje uobičajene instance, poput recimo suda, nego vrhovna svetilišta obično sakrivena u skraćenicama - NUNS, AOM, NDNV - koja mogu da traže da zbog onoga što si objavio budeš bojkotovan, zabranjen, kukutovan i spaljen! Pogotovo ako objavljuješ nešto što dovodi u bilo kakvu sumnju njihov autoritet i njihovo pravo da odlučuju šta je ispravno, a šta ne, objavljivati.

Pa, hajde time da se pozabavimo. Hajde da pitamo novinare, udruženja i Hram, da li bi bila vest, i da li bi oni objavili, recimo, sliku Aleksandra Vučića u lateksu, sa dominantnom ženom koja ga, vezanog za sto, bičuje? Ili, da li bi vest bila, i da li bi oni objavili sliku istog tog Vučića sa Pablom Eskobarom, snimljenu osamdesetih u Kolumbiji?! Ili, da li bi za objavljivanje bila vest o njegovom susretu sa agentima GRU, negde u Rusiji, ili u Srbiji?! I da ih pitam, ako bi oni to objavili, a objavili bi sa velikim zadovoljstvom, zašto onda meni kukuta, jer sam objavio Dojčinovića, izbušenog kukama, kako visi sa plafona?! Zašto, o sveta prostoto, mene na lomaču, zbog slika istog tog Dojčinovića u šetnji sa osuđenim narko-dilerom? Zašto Informer u Index, zbog vesti o Dojčinoviću i francuskim agentima?

PRAVILA PO NUNS
Vučić u nepostojećim kožnim gaćama - može; Dojčinović na kukama - ne može

Jesam li nešto slagao, slike nisu bile prave, vesti su netačne? Nisam. Nego sam dirnuo u prvosveštenike i u Hram slobode misli i izražavanja. Osporio sam ih i uzeo sebi za pravo da sam, u svojim novinama, od kojih živim i za koje plaćam porez, objavio nešto što sam smatrao da je vest.

Nisam, dakle, poštovao pravilnik koji NUNS i njemu slični imaju u ovakvim situacijama, i koji je vrlo precizan: Vučić, u nepostojećim kožnim gaćama - može; Dojčinović na kukama - ne može! U stvari, može i to, ali da odmah njima odaš izvor i da priznaš da si saučesnik velike zavere protiv slobodnog novinarstva. Ma nemojte! A kada Dojčinović odbije da kaže ko mu je izvor za gomilu materijala koji, osim kod njega na sajtu, postoji još samo u policiji i tužilaštvu? Hramu tada i ne padne na pamet da je taj koji mu je to dao počinio krivično delo? Ili, kada Dojčinović slaže i objavi da neko ima 24 stana? Zašto tada Hram ne pošalje brzojav sa zahtevom da se "prekine sa hajkom"?!

Informer

Drugim rečima, gospodo koja ste uzeli za sebe pravo da budete inkvizicija slobodnog novinarstva, baš ste preterali. Dojčinović i ja smo novinari koji imaju svoja glasila i koji sami biraju šta će u tim glasilima objavljivati. Dojčinović piše o meni, ja o Dojčinoviću. On mrzi Vučića, na tome zarađuje, ja ga ne mrzim i na tome ne zarađujem. I kao i on, sam sam izabrao da to radim.

KO PIŠE, KO MRZI,
A KO ZARAĐUJE

Dojčinović piše o meni, ja o Dojčinoviću. On mrzi Vučića, na tome zarađuje, ja ga ne mrzim i na tome ne zarađujem

I pri svemu tome, Dojčinovića niko nije zabranio niti pozvao na bojkot, ili na one radikalnije mere, vama tako drage, u koje spadaju lomača i kukuta. Čovek piše svaki dan, piše šta hoće, radi za koga hoće, uzima za to pare, deo je neke kvazinovinarske mreže koja ni porez u Srbiji ne plaća, ne odgovara za svoje izvore i baš niko ga nije osudio zbog laži koje mu se tako često omaknu...

I? Zašto se onda vi osećate pozvanim da se umešate, da optužite i presudite, izvršite kaznu i još i sebe proglasite za jedini autoritet u svim novinarskim pitanjima?! Moraćete, gospodo, da naučite da svuda u demokratskom svetu vlasnik novina ima pravo da odluči koga će, a koga ne, njegove novine podržavati. Novinarska udruženja to pravo nemaju. I ne smeju da se mešaju u politiku. I ne mogu da arbitriraju u stvarima koje su vezane za politiku, niti da procenjuju koja opcija ima više, a koja manje nekog prava.

Ovo jeste politika

Priča između mene i Dojčinovića jeste politička. On i njegov medij su protiv Vučića, pišu protiv njega, smišljaju mu afere, optužuju ga, i žele, veoma otvoreno, da on ode sa vlasti. Ja želim da ostane. I na tome radim svojom glavom i svojim novcem, pošteno zarađenim. I želim da pišem o onima koji žele da on ode. Hoću da uđem u njihove motive, da raskrinkam njihove razloge. Hoću da dokažem da to nije nikakva priča o slobodnom novinarstvu, nego jasna politička akcija, sa jasnim ciljem.

Informer

Za razliku od vas i Dojčinovića, ja se ne krijem i ne foliram se. Ne proglašavam sebe za vrhovnog žreca profesije, niti za tvorca i jedinog poznavaoca njenih standarda i pravila. Ne kunem se, pre nego što nešto objavim, u slobodno novinarstvo. Javno sve radim i javno kažem šta radim. Sam, a ne kao predstavnik nekog famoznog udruženja koje treba da bude maska za moju političku delatnost.

Ime iz doba Broza

A vi? Zar se tako zalažete za slobodno novinarstvo? Bojkotom i zabranama? I to baš tražite za jedine novine koje otvoreno podržavaju Vučića? A ništa slično vam nije palo na pamet da tražite kada su novine koje su podržavale Tadićevu vlast pisale najcrnje gadosti o njegovim protivnicima.

JESAM LI
ŠTA SLAGAO?

Da li slike nisu bile prave, da li su vesti netačne? Nisu. Sve je istina

Tada nije bilo vašeg Indexa, važio je samo njegov. I bili su gaženi svi koji su smeli reč o njemu da kažu. Niste se bunili? Nije bilo protesta? Nikakvu solidarnost niste pominjali sa onima koji, za razliku od Dojčinovića danas, u to vreme jesu bili ugašeni, preko noći zabranjeni i isterani na ulicu.
Pa kada je već tako, a jeste, hajde da se konačno dogovorimo.

PRVO: Pustite da o Dojčinoviću i meni odluče oni koji nas čitaju. Oni, i samo oni, treba da kažu koga će od nas bojkotovati, kome će verovati i kome će, za to što čitaju, plaćati. To je slobodno tržište i to je, dok ne slažeš, pa te ne pošalju pred pravi sud, a ne onaj vaš, slobodno novinarstvo.

DRUGO: Vi sami nemojte više da se zovete novinarima, nego vratite sebi onaj krasan i tačan naziv iz vremena Broza - društveno-politički radnici. Zato što to i jeste. Vi niste novinari i vas novinarstvo ne zanima, zanima vas samo ko će da vlada Srbijom, to jest, zanima vas da vi to određujete.

TREĆE: Samim tim, prestanite i da izigravate udruženje novinara, i postanite, i zvanično, ono što jeste - politička stranka.

ČETVRTO: Izađite onda lepo na izbore, pobedite, pa po svom Indexu uredite sve medije u Srbiji. Informer prvi. Bojkotujte ga, zabranite, nalijte kukutom i spalite.

PETO, I POSLEDNJE: Dotle, ne zanimate me. I, odsad, imam samo par reči za vas: O, sveta prostoto. Komesarska.

SIKTER, MORE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vasa

pre 8 godina

Sramota nas je sto u Srbiji postoji NUNS i slicni njima

kole

pre 8 godina

Treba otkrivati i hapsiti sve koji se bave nezakonitim radnjama.

Sanja

pre 8 godina

I ja se kao vecina izvinjavam slobodnim novinarima sto Informer postoji. Da nije informera gradjani ne bi mogli da budu informisani o cistoj situaciji u zemlji, a ni da iznesu svoje misljenje.

Nadica

pre 8 godina

Istina u pravo vreme i na pravom mestu je suština čestitog novinarstva.

Dragana

pre 8 godina

Čovek u ovakvim situacijama ne može ostati miran i verujem da mu nije svejedno U pravu je za svaku izgovorenu reč.

jasmina

pre 8 godina

Svi zele lazima da uklone najveceg i najvrednijeg politickog protivnika ali im ne polazi od ruke.

Lala

pre 8 godina

Svaka čast Vučićeviću,jedini novinar i jedina novina koja objektivno obaveštava javnost i ne radi ni za koga.Svima nam je dobro poznato da je NUNS produžena ruka Bojana Pajtića.

Romanija

pre 8 godina

Slažem se sa gospodinom Vučićevićem da novinari moraju da se bave sa istinom i da istinu plasiraju u javnost , a ne nekakve laži koje nemaju blage veze sa istinom i novinarstvom.

Edward

pre 8 godina

Raskrinkanom NUNS-u i KRIK-u nema pomoci. Krivo im je jer su provaljeni svi njihovi planovi i radnje i sto je otkriveno cime se ljudi koji za njih rade,bave. Jednom recju - bolesnici! Ljudi koji direktno rade protiv drzave jer su za to placeni od ko zna koga. Kobajagi se bave istrazivanjem kriminala, a cini mi se da su upravo oni najveci kriminalci u Srbiji. Sramota!

Pakt

pre 8 godina

Niko Informeru ne može da zabrani pisanje jer to bi bilo zadiranje u slobodu medija, a kome se ne sviđa šta pomenute novine pišu neka dobro razmisli koji je tome uzrok.

deki

pre 8 godina

Tajkune boli kada se sazna cime raspolazu i kako su to stekli, oni ce na sve nacine pokusati da to sakriju, ali u Srbiji ce oni odgovarati za svoje zlodela.

Ksenija

pre 8 godina

Svaka cast Vucicevicu...covek vrlo profesionalno obavlja posao novinara.

Ivana

pre 8 godina

Kakvo nezavisno udruzenje, i te kako zavise od finansiranja opozicije.

Neša

pre 8 godina

Kako se budu priblizavali izbori kampanja ce biti sve prljavija. Mozemo svasta ocekivati. Onaj ko najvise radi, najvise ga prozivaju. Tako da po meni ne treba se obazirati previse.

Miša Zemun

pre 8 godina

Lepo je sve rečeno. Žustro, dokumentovano, pošteno i bez dlake na jeziku.

tarner

pre 8 godina

Sa cim se ljudi bave, i nekoga mrze, takvih ljudi se treba kloniti.

dacha

pre 8 godina

Opozicioni mediji i novinari bez ikakvog srama lazno optuzuju premijera za kojekakve mutne radnje, ali kada o njihovom miljenicima izadje istina na videlo, hteli bi po svaku cenu to da sakriju od ociju javnosti!

rekovac

pre 8 godina

Potpuno podržavam g.Vučićevića, ja sam novinar , član UNS a zovu me svi drugi da budem njihov član, nikada u UNS nije bila neka sednica, neka skupština, neki izbori, uvek isti ljudi vode i UNS, NUNS, NUNV i govore u ime mene a niko moje mišljenje ne traži, samo jedan ili dva čoveka nose pečat i overe šta žele u ime nas, oni u NUNS,UNS,NUNV i slični. Odričem ih se, javno, neću da imam veze sa korumpiranim zmijskim gnezdima, sa političarima i kvazi novinarma.

Ivan

pre 8 godina

Izgleda da u Srbiji sve manje pravo glasa imaju oni koji ne podrzavaju vlast.

Bozica

pre 8 godina

Novinari sami treba da cuvaju obraz svoje profesije.Izbacite nedostojne iz svojih redova.Dokazite sve sto ste napisali i niko vam nista ne moze.

Runi

pre 8 godina

Otvoreno pismo, neće hteti ni da pogledaju, ipak je to najcenzurisanija grupa u Srbiji, koja cenzuriše čak i aktuelnu vlast...

BeliOrao

pre 8 godina

Vučićeviću gazi tu boraniju kako stigneš, samo napred.

Ivan

pre 8 godina

NUNS je sve osim nezavisnog udruzenja! Iskljucivo rade protiv vlasti!

Maki

pre 8 godina

U pravu je zaista. Dojčinović da je dobar i pošten, ne bi se družio sa narko - dilerom.

vb

pre 8 godina

NUNS je odavno kupljen od strane raznih interesnih grupa.

DACA

pre 8 godina

I TREBA NAROD DA BUDE INFORMISAN I U TOKU I SVIH DOGADJANJA ...

Dragana

pre 8 godina

SNS ce pobediti na prdestojecim izborima I Vucic ce ponovo biti premijer koliko se to ne svidjalo pojedincima iz suprotnih redova!

Obilic

pre 8 godina

Bravo Gospodine Vucicevicu,vi ste jedini slobodni mediji.

Andrija

pre 8 godina

Dobro je sto postoje novinari kao Dragan koji ce uvek objavljivati samo istinu ma kakva ona bila.

tetrtikirit

pre 8 godina

Podrška g.Vućićeviću, novinarstvo ne postoji, ono pravo, postoje kvazi novinari, postoje mediji i vlasnici medija i njihova lična politika, kako oni odrede tako medij deluje, korumpiraju se, bave politikom, reketiraju, kriminalizuju, uglavnom su gazde špijuni, lopovi, tajkuni, kriminalci,neću da imam veze sa takvim novinarstvom, tražim od naroda da počne da traži odgovore od novinara koji puze pred gazdama i urednicima.

Maja

pre 8 godina

Novinari su svi slobodni a ako neki sebi tu slobodu omeđu svojim kodeksima ne treba država da bude za to odgovorna. Manipulisanje informacijama s ciljem narušavanja nečijeg ugleda se uvek dovede pred lice pravde.

opomena

pre 8 godina

Izvinite sto sve vase kriminalne radnje ugledaju svetlo dana. Samo napred Informer.

maler

pre 8 godina

Po mom mišljenju NUNS je produžena ruka DS-a i samim tim stavlja u zaštitu Dojčinovića koji je njihov čovek.

Kosta

pre 8 godina

Stvarno je Vučićević izgleda veoma, veoma dobro informisan. Ali to smeta onim centrima kvazi moći koji bi da uređuju unutrašnje stvari u Srbiji. Ovaj put im neće proći.

Daki

pre 8 godina

Gadjao si ih u "glavu", sto bi se reklo. Kakav NUNS? Nema to veze sa novinarstvom.

Pop

pre 8 godina

Vucko care,jedini si ko sme otvoreno da se suprostavi propagandistima i kvazi novinarimai! Nemam nista protiv istrazivackog novinarstva, cak naprotiv, ali daleko je to od onoga sto radi Dojcinovic.

Luka

pre 8 godina

Konacno ih je neko otkrio i te strane spijune i perverznjake ali tuzilastvo treba da reaguje odmah.

Panta

pre 8 godina

Svako ko hoce da kritikuje i daje svoje predloge treba da osnuje stranku i izadje na izbore, najlakse je samo pametovati.

bojana

pre 8 godina

Samo ti njih razotkrivaj, razbucaj novinarsku mafiju...

maki

pre 8 godina

Uzalud su protiv Vucica, pisu protiv njega, smisljaju mu afere, optuzuju ga, i zele, veoma otvoreno, da on ode sa vlasti. Ja zelim da ostane. Zelim da Vucic nastavi reforme,zelim bolju Srbiju ...

Olga

pre 8 godina

Mnogi novinari na najgrublji način zloupotrebljavaju svoju profesiju u politikanske svrhe kako bi blatili vlast, državu a time i narod.

Mile

pre 8 godina

Vucicevic plasira zivu istinu. Problem je sto nekima ne odgovara ta istina!

cile student

pre 8 godina

Džaba Vam novci, moji sinovci... Džaba Vam bilo dobre volje... ahahahaha.... Pa u Srbiji nema poštenije porodice od Vučića!!!

maja

pre 8 godina

Izgleda da nekome smetaju svi oni sto stoje uz premijera i koji mu daju podrsku.

Matador

pre 8 godina

Ocigledno ih neko finansira da kritikuju sve sto neodgovara opoziciji !!!

MJ

pre 8 godina

Slažem se, slobodno novinarstvo i jeste da svako sam odlučuje o čemu će da piše i da stoji iza toga. Nedopustivo je da NUNS poziva na bojkot bilo koga, jer to krši slobode govora i mišljenja,koje su ustavno pravo. Postavlja se pitanje i zašto NUNS ne poziva na bojkot tabloidnih novina, koji skrnave moralne kodekse? Sa druge strane poziva na bojkot Informera, jer podržava Vučića, to znači da je NUNS politička organizacija, a ne novinarsko udruženje.

Darko

pre 8 godina

Dragane rasturi ih, i prihvatce tvoje izvinjenje sigurno!

Jaca

pre 8 godina

Sve ih treba raskrinkati do poslednjeg....šta izvini...hvala!

mala

pre 8 godina

Ma nemoze mu niko nista, Vucic je praveda, a ta mafija ce uskoro iza resetaka.

brane

pre 8 godina

Samo ga je bog poslao da otvori oči novinarima i hrabro ustane protiv tiranije u NUNS-u

Sava

pre 8 godina

Mislim nemo da se ljutite, sto je skoro sve izaslo na videlo.

Viktorija

pre 8 godina

Informer je otkrio mnoge tajne koje građani mogu da čitaju.Informer realno izveštava a to izgleda smeta nekim moćnim lobijima.

stole

pre 8 godina

Vučićević je u ovom pismu sve lepo i tačno rekao!

Lena

pre 8 godina

Bravo za Vučičevića koji ne dopušta da novinarski esnaf bude uvaljen u blato! Zbog novinara koji služe kao najavljivači estradnih ličnosti, a ne izveštavaju i kritikuju, novinarska profesija je ocrnjena i pogrešno shvaćena.

ivan

pre 8 godina

Njima ne odovara sto branite premijera i otkrivate lazne optuzbe koje oni pakuju, zato vas i napadaju. Samo napred, gradjani podrzavaju vas rad i razotkrivanje spijuna i laznih slobodnih medija koji pisu pod stranim uticajem u cilju rusenja vlade!

Dejan

pre 8 godina

Vucicevic je upravu,i podrzavam ga, niko mu ne moze zabraniti da obavlja svoj posao najbolje sto moze.

nikola

pre 8 godina

Bas tako...takozvani slobodni novinari su spremni da blate one koji im se iz nakih razloga ne dopadaju...a kada se govori istina o njihovim miljenicima tu nastaje problem!!

tomica

pre 8 godina

Žalosno je , što danas u 21. veku, odumire, i to velikim tempom ono pravo, skoro već zaboravljeno, objektivno novinarstvo. Novinarstvo koje bi trebalo da ima za cilj informisanje građana jedne države o raznim događajima, bez obzira da li navijamo za Zvezdu ili Partizan. Hvala Bogu, da ih neki mali broj još uvek postoji, i zbog toga neće skroz nestati. Ako neko već svom snagom želi da se bavi politikom, treba da oformi stranku i da se odrekne svoje novinarske profesije.

Dragce

pre 8 godina

Svako bira sta ce da cita ! Informer uvek prvi objavi tacne informacije i ne podlaze manipulacijama. NUNS je javlja kad njemu odgovara i deluje ne principijelno

anja

pre 8 godina

Narod voli Vucica i ima poverenje u njega,zato sto radi u interesu naroda i ove zemlje, a tajkunima Vucic ne odgovara.

Alexa83

pre 8 godina

Bravo Vucicevicu! Slobodu medija niko ne moze ugroziti! Nastavi da radis svoj posao kao i do sada i udri ih tamo gde ih najvise boli!

Voja

pre 8 godina

Tako je. Jasno i glasno protiv otrovnih novinara. Protiv svih onih koji žele da ukaljaju čast i ugled premijera, koji se trudi da ovoj državi i narodu bude bolje.

Sloba

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto se pojedini kriju iza organizacija i funkcija? Sto lepo javno ne kazu, i deklarisu se kao opozicija.

Steva

pre 8 godina

Svako ima pravo na svoje misljenje i stavove koje moze i da potkrepi cinjenicama.

Banditi

pre 8 godina

Banditi dvolicni,licemeri ! Bravo Vucicevicu za tekst,podrska za tebe i Informer !

Petar Kalinic

pre 8 godina

Vukašin Obradović je sve samo ne nezavisan novinar. On je zavistan od para ...

miki

pre 8 godina

Vreme je da istna izadje na videlo!!! Dosta su nam servirali neistine! Narod ima pravo da zna!

bora

pre 8 godina

l posle kazu nema slobode medija a pisu ko sta hoce laze ko kako hoce i jos se bune za cenzuru...zao mi je onih novinara preko kojih se gazi.lskreno samo je u Srbiji sloboda medija beskonacna zato je Vucic oguglao na medijsku hajku koja se vodi protiv njega i njegove stranke.Oni misle da ce ga spucati negativnim poenima,a u stvari rade suprotno dizuci mu rejting.Danas svako moze biti novinar zali Boze.lstina je takva kakva je a istina boli a SNS pobedjuje kako god okrenu pa mogu da se tresnu.

Sladja 1104

pre 8 godina

Lepo im je Dragan Vucicevic i odgovorio.

Milica

pre 8 godina

Strašno je to šta sve o pojedniim ljudima možemo pročitati u novinama. Došlo je vreme da sve izađe na videlo.

ceca

pre 8 godina

vrlo jednostavno.citajte sta hocete,nemojte citati sta necete.

Filip

pre 8 godina

Naravno da mediji u nasoj zemlji nesto osudjuju, a nesto ne, sve zavisi od toga protiv koga je upereno.

Pavle Vujic

pre 8 godina

Resenje je sasvim jednostavno, ako mislite da je to laz, prosto pokrenite sudski postupak.

Gordana

pre 8 godina

Svaka cast Vucicevicu ,ne daj da te ucutkaju kad govoris istinu.

Liki

pre 8 godina

Svi su zaboravili kako je bilo u vreme Borisa Tadića i Dragana Đilasa koji su držali sve novine.Čovek je u to vreme čitajući novine mislio da je u Srbiji sve kako treba,a oni su pravili haos i samo krali naš budzet i na kraju je doveli do bankrota.Neko daje sebi za pravo da piše loše o našem Aci,koji radi i koji nema ni jednu aferu i koji pokušava na sve moguće načine da digne Srbiju sa dna.

Vukan

pre 8 godina

Obradović to što radi ne radi iz ubedjenja, već za debelu lovu. Nadležni organi to treba da istraže.

Milica

pre 8 godina

Novinarstvo je odavno izgubilo svoj smisao i duh... jedino Vučićević iskreno nastupa i govori bez dlake na jeziku.

mima

pre 8 godina

U Srpskom novinarstvu najmanje ima onih pravih profesionalnih novinara a dobra većina ne zaslužuju ni da budu novinari .Retki su oni koji iznose istinu Srpskoj javnosti i takvi se po pravilu žigošu.

hijenica

pre 8 godina

Odavno je jasno da NUNS primenjuje dvostruke aršine i sve one koji iznose istinu, a koja naravno ne odgovara pojedincima u ovoj zemlji, osuđuju na linč i satanizuju. Kao što je sada slučaj sa Informerom. Po njima sva sredstva su dozvoljena u vređenju i omalovažavanju Vlade i premijera Vučića. Ali ako neko dirne u pojedine tajkune, kriminnalce i njihove izvršitelje u DS-u, e onda se svi plaćenički mediji dižu na noge, među kojima je i NUNS!

kole

pre 8 godina

Prve novine koje pisu istinu i realnost nase zemlje.

sg

pre 8 godina

Do sada nije bilo da se razotkrivaju novinari, te iz tog razloga da narod ne zna sta sve novinari rade i ko su u stvari novinari danas.Od takvih se finansira NUNS te je iz tog razloga izgubilo svoje postojanje, odnosno izasli iz okvira i na videlo zasto su se i registrovali, odnosno da stite takve sa kim jedu i piju.

Mila

pre 8 godina

Cenim iskrenost Vucicevica,sve sto kaze ima argumente za to!

Micko

pre 8 godina

Strašno je ko se sve danas predstavlja kao novinar, i misli da može da radi šta god kome hoće.

Una019

pre 8 godina

Nuns se pretvorio ocigledno u neku politicku organizaciju.

Jana

pre 8 godina

Jedini novinar koji imapetlju da sve, ali baš sve iznese u javnost, bez imalo straha od nekakvih tajkuna i kriminalaca. Takvima je mesto obezbeđeno, čeka ih strpljivo.

mileta

pre 8 godina

u nasem narodu je bilo uvek ovakvi govana kao sto je Dojcilo,on ne prima platu u Srbiji kao Biljana Srbljanovic ,Vidojkovic...ima ih jos puno.Svima pre bolo kakvih razgovora treba uraditi testove na drogu.Gazi ,podrska skroz.

Maja

pre 8 godina

Vrlo je interesantno kako se zalažu za slobodno novinarstvo: zabranama i bojkotom. I to baš i isključivo samo za novine koje otvoreno podržavaju Vučića. Baš zanimljivo.

Danko

pre 8 godina

Ne moze svako biti kao Vucicevic, on je covek koji za razliku od drugih ima hrabrosti da kaze sve onako kako jeste, i za to mu treba skinuti kapu.

Vladimir

pre 8 godina

NUNS je odavno prestao da bude udruzenje novinara i deluje iskljucivo politicki.

miris kise na balkanu

pre 8 godina

ovaj Vucicevic je stvarno novinar nad novinarima,svaka cast coveku koji svoj posao obavlja savesno i nista od obicnog naroda ne krije!!!

goran

pre 8 godina

Jasno je da opozicija,u nedostatku programa koji bi ponudila biračima,jedino može da ponudi lažne afere.

Daki

pre 8 godina

Samo ih raskrinkavaj. mafijasi tek treba da dobiju ono sto zasluzju, a to je zivot iza resetaka.

kontesanera

pre 8 godina

Posao novinara je da istinito informiše javnost, a ne da iznosi laži i neistine.

Jagoda

pre 8 godina

Tako je, sve sto zeli otvoreno da se kaze odmah bude suzbijeno, dosta je bilo cutanja i skrivanja.

stef

pre 8 godina

svako ima pravo da pise sta hoce, zivimo u slobodnoj zemlji....

Nikola

pre 8 godina

A zašto niko iz Krik-a nije pokušao ni da objasni ili opovrgne navode o Dojčinoviću?Normalan zaključak je da je kriv i da je sve to istina o njemu.Oni koji neće da se više otkriva ovakva istina traže da se Informer zabrani.

Fića

pre 8 godina

Još mi nismo postali pravna država da bi neko zaista govorio o cenzuri i tome sličnom... Današnji mediji cenzurišu celu Srbiju i pišu šta im je volja...

Sofija

pre 8 godina

Vucicevic je odlican novinar, borac za istinu i pravdu. Svaka mu cast.

evica

pre 8 godina

Sve neki pošteni, a kad se malo dublje uđe u njihove priče, možemo samo da zaključimo da postoji jedan veliki broj lažova.

koja

pre 8 godina

Sreca sto postoji Informer i D.Vucicevic inace bi nam pojedini "slobodni"mediji plasirali samo lazi i pisali o medijskoj cenzuri koja realno ne postoji! Ovako smo zahvaljujuci Vucicevicu saznali i za sporazum za NATO i mnoge druge afere politickih stranaka. I to sve temeljno i potkrepljeno dokazima.

Zici

pre 8 godina

Sloboda medija nikad nije bila veća. A prozivke po novinama su postala svakodnevnica za nas.

Aleksa

pre 8 godina

Šta reći osim ...Istina je daleka,ali dostižna....

Mina

pre 8 godina

Novinari treba da rade svoj posao posteno, ali ocigledno je da je takvih novinara sve manje. Bravo za Vucicevica.

Cane

pre 8 godina

Pojedini novinari ocigledno zaboravivsi na etiku bezsmisleno napadaju porodice istaknutih clanova vladajece stranke, jer su za to dobro placeni od opozicionih lidera i tajkuna. Ali po mom misljenju , to ce se zavrsiti maksimalnim poverenjem naroda u premijera i vladu koju predvodi.

Zivko

pre 8 godina

Cestitam Vam na ovom istorijskom tekstu u odbrani istine I kodeksa postenih I nicim korumpiranih novinara a za te kvazi novinare I korumpirane duse nebrinite jer ce posle 24 -og Aprila njima posteni srbi da presude-necitanjem njihovih placenickih novena od strane domacih I stranih tajkuna (Tadicevih,Djilasovih,Dinkicevih,Pajticevih,Sutanovcevih,Miskovicevih,Cedinih,VKV trgovca iz Nisa-Zivkovica I ostalih koji ce da dozive fijasko na izborima) a Vama cestitam na 100% nezavisno pisanje I zahvaljujuci Vama,Vecernjim Novostima,Politici citaoci mogu da procitaju istinite clanke,BRAVO-Aleksandar Vucic SRBIJA POBEDJUJE.

Uros

pre 8 godina

Svi se oni kriju pod UNS a rade za odredjene politicke stranke, kao i dobropoznati zastitnik gradjana! Malo je onih kao Vucicevic koji kaze sta misli!

branka86

pre 8 godina

Bravo VUČIĆEVIĆU! Ti si realan čovek i svima kažeš u lice šta misliš. Svaka ti čast na stavu i samo tako nastavi!

Zoća

pre 8 godina

Lepo rečeno, pravo u centar! Vučićević je jako dobro informisan o svemu i ne libi se da to iznosi u javnost. To i treba da bude suština slobodnog novinarstva.

Petricevic

pre 8 godina

Nećemo dozovoliti da strani plaćenici lažnim aferama dovedu premijera do nivoa na kom se oni nalaze.

milica

pre 8 godina

Vučićević je čovek riznica informacija, koje javno iznosi što pojedincima veoma smeta. A to javno Vučićevo iznošenje je još jedan pokazatelj da postoji sloboda medija i dalje.

Miloš

pre 8 godina

Jedino informer sme da se suprostavi tz.slobodnim(korumpiranim) novinarima.

Aleksandar

pre 8 godina

Uvek postoje ljudi kojima ne podgovara da se sazna istina.

Dexy

pre 8 godina

Selektivnost i neobjektivnost NUNS-a se vidi iz aviona. Klevetanja, politikanstvo i politička propaganda, sve pod plaštom borbe za demokratiju.

ela

pre 8 godina

Ne moze niko nista Vucicu on je sasvim dobro informisan ...

toto040

pre 8 godina

Konacno neko ko ne cuti i ne sakriva istinu... Samo ovako nastavite!

kristina4

pre 8 godina

Bravo, neka narod sazna sta se sve desava iza maskiranih pozornica i maski...

Zvončica

pre 8 godina

Vučićević je pravi novinar,uvek je iznosio istinu u javnost.

Milica

pre 8 godina

Narod ima poverenje u premijera Vucica, iz razloga sto radi u interesu gradjana ove zemlje...

Ana

pre 8 godina

Pojedini novinari su orginal strani placenici. Cast izuzetcima.

Miladin

pre 8 godina

Bravo Vučićeviću. nema laži nema prevare. Istina na sunce !

ana78

pre 8 godina

NUNS se stavio na stranu jedne stranke što nikako ne bi smeli.

Velja

pre 8 godina

Bravo za sve informacije i sva raskrinkavanja politickih medija. Samo tako nastavite!

Žarko

pre 8 godina

Oduvek me je Informer privlačio jer nikad nisu imali dlake na jeziku i objavljivali su ključne informacije u određenim situacijama.

Aco

pre 8 godina

Vucicevic je jedan od najboljih novinara u Srbiji!

aco

pre 8 godina

Ne sluziti se lazima istina pobedjuje. Informer i njegov urednik rade a radnici svima su smetali u vreme vladvaine Zutih mafijoza navikli ljudi lazima i ne mozes im izbiti iz glave. ISTINA POBEDJUJE SRBIJA POBEDJUJE

Rade

pre 8 godina

Cime se sve sluze samo da diskreditu Vucica i ovu vladu koja odlicno radi svoj .Sramota velika.

nebojsa

pre 8 godina

Zasto bi ugasili informer kad su izneli istinu u kojoj odkrivaju da mafija udara na Vucica.Pa ta mafija mora da odgovara

Tamara

pre 8 godina

Steta sto ne postoji vise novinara kao sto je Vucicevic.

Becarusa

pre 8 godina

Vucicevic je sve njih raskrinkao i zato svima smeta. A sto se srpskog novinarstva tice, ono je odavno izgubilo smisao.

moma

pre 8 godina

Vucic je obecao tezak i naporan rad,tako se i sam ponasa,da bi nam krenulo na bolje,a ko ne moze tako neka mu ne staje na put

maki

pre 8 godina

Svaka rec na mestu, podrska za Vucicevica, njegove reci imaju argumente nisu to samo neosnovane optuzbe.

janko

pre 8 godina

Svakako ovo sto se sad desava nije vise novinarstvo nego sramota!

Dijana

pre 8 godina

Jako lep primer za mlade ljude. Ko se sve kreće danas slobodno među nama.

boranine2

pre 8 godina

Podrska za najboljeg novinara u Srbiji! Sta je Krik?

Bokin

pre 8 godina

To sto NUNS pokusava da cenzurise Informer je njihova sramota , time dokazuju da su sve a samo nenezavisni.

betoven

pre 8 godina

Svasta se danas moze procitati u novinama ali u vecini slucajeva nista pozitivno.

roki

pre 8 godina

Ma kakvo nezavisno udruzenje novinara to su sve anti valadinai ia nti državni placenici.

mrvica

pre 8 godina

Vucicevic je iskren a malo je takvih. Gde ima dima tu ima i vatre, sto bi se reklo.

janko

pre 8 godina

Svaka cast Vucicevicu na raskrinkavanju pojedinih ljudi, uz svaku vest doda dokaz, to je dovoljno!

Bane

pre 8 godina

Sva ta udruzenja novinara su tu da bi blatila Premijera i njegove ljude,a svako ko razmislja isto kao Premijer i zeli da Srbiju izvuce iz krize zele da unakaze

slobodan

pre 8 godina

стварно сам преглуп, кад нисам у стању да раѕумем овако просту изјаву,,,,а да Ви, Бане(ваљда вам је то име и презиме), нисте алави, па прогутали једно слово, а можда вам и тастатура не ради, или ви откуцавате другачије'? у сваком случају, нисте у праву, што се може и доказати, али свако има право на своје мишљење....

Ljilja

pre 8 godina

Doslo vreme kad covek mora da se izvine kad prica istinu, koja je pri tom potkrepljena dokazima.

dejana

pre 8 godina

Samo tako nastavi i raskrinkaj ih argumentovano kao do sad .

Nebojsa

pre 8 godina

Zaista nacin na koji se predstavljaju NUNS i KRIK je za svaku osudu.

branka

pre 8 godina

Jedan od retkih koji ima hrabrosti da kaze istinu.

Gojko

pre 8 godina

Krik toliko velike lazi plasira da ni oni vise sami sebi ne mogu da veruju.

kiki

pre 8 godina

Sramota sto se predstavljaju kao novinari, i samo tako brukaju časne i poštene novinare.

atina

pre 8 godina

Vucicevic je jedan od najboljih novinara u Srbiji koji se razume u svoj posao i uvek je na strani pravde. Veoma intaligentan i veoma interesantan novinar koji nema dlake na jeziku. A sada to sto mnoge pogadja istina nije on kriv.

Sike

pre 8 godina

Novine zato i postoje da se čuje prava istina.

karolina

pre 8 godina

I da se goli skinemo, ostace nam nase maske.

Bokisa

pre 8 godina

Dragan J Vucicevic mozda nekad prenagli u nastupu, ali je u pravu i istina koju iznosi mnogima smeta...

Petar57

pre 8 godina

Dok na jednoj strani opozicija unisono napada Vladu zbog ne slobode medija,što je notorna laž,na drugoj strani ,oni koji treba da kontrolišu medije,žmure na besomučne napade na vlast,stavljajući se tako na stranu opozicije,tako da gube kredibilitet !

iva

pre 8 godina

Pero je jace od oruzja.Treba otkrivati istinu o onima koji se bave protiv zakona i pokusavaju da destabilizuju nasu drzavu.

sinisa

pre 8 godina

Odkud pravo novinskim udruzenjima da oni sude i presudjuju.

Vlada

pre 8 godina

Istina ih boli i to je ono sto zameraju Vucicevicu.

Dragan

pre 8 godina

Vučićević je odličan novinar i borac za istinu.

Bora

pre 8 godina

Ko zna sta se sve u ovoj zemlji desavalo proteklih godina. Verujem da su stvari pocele da se isteruju na cistac. Konacno Srbija vise nije tajkunsko-privatizaciona zemlja, gde su pojedinci jaci od drzave. Zna narod ko sta i kako radi.

mile

pre 8 godina

Pa Nuns se zali samo kada je opozicija u pitanju.

Srdjan

pre 8 godina

Vucicevic je jedini novinar koji se sluzi istinom i koji objektivno obavestava javnost o svim desavanjima.

Mihailo

pre 8 godina

Tačnost i istinitost je osnov novinarstava, što se u poslednje vreme ne poštuje, nadam se da će i tome doći kraj i da će pravda pobediti.

boki

pre 8 godina

Kad god neko progovori istinu to obicno zasmeta takozvanim nezavisnim novinarima i medijima.

mali cime

pre 8 godina

jednog dana ce srbija postati svesna koliko stete su joj nanele sve te razne organizacije i udruzenja koja u svojim nazivima imaju taj neizbezni dodatak -NEVLADINA i NEZAVISNA .setite se samo antisrpskog eskadrona pod imenom ZENE U CRNOM.

Maja

pre 8 godina

Novinari nekada sebi daju mnogo za pravo. Treba da poštuju vlast i ljude koji se trude da ova Srbija bude bolje mesto za život poput Vučića.

anica

pre 8 godina

Svaka čast Vučko. Da je više ovakvih slobodoumnih novinara davno bi novinarski šljam raskrinkali.

nikolina

pre 8 godina

Svako ima pravo da misli sta zeli i da prica sta zeli,ali najvaznije je kada bi se uvek potencirala istina

Sladja

pre 8 godina

Podrška Vučićeviću u borbi protiv imitacija od novinara,plaćenika ko zna koga,izdajnika roda svoga,licemera i nemorala,protiv svih koji su degradirali istinsko novinarstvo i objektivno izveštavanje...istinu na videlo!

Sandra

pre 8 godina

Dosta dugo se u Srbiji cutalo o ovakvim stvarima, svaka cast Informeru sto ima hrabrosti da objavi sve prljavstine naseg ''krem'' drustva.

Ico

pre 8 godina

Sve to je u rukama pravde . Uostalom u svakoj prici ima malo istine i izacice na videlo.

bole

pre 8 godina

Istina ih boli, strani placenici, unajmljeni da unose nemir.

meda

pre 8 godina

Novinari u Srbiji su sve samo ne nezavisni.Vucicevicu svaka cast na istini i hrabrosti da je saopsti!

Slavko

pre 8 godina

Lepo je covek sve rekao a ovi o kojima pise neka se barem pojave sa nekim demantom a ne da se zabiju u misiju rupu i cute.

Miodrag

pre 8 godina

NUNS je sve osim nezavisnog udruzenja! To svi znaju!

Caslav

pre 8 godina

Nazalost zivimo u drzavi u kojoj je opoziciji glavni zadatak da uklone Vucica a ne da unapredi nasu drzavu.

danka

pre 8 godina

Njih boli istina koju on otkriva narodu, glume neke postene a pogledajte zapravo kakvi su oni.

tijana

pre 8 godina

Svima smeta istina, a gradjani Srbije zele istinu.

Milorad

pre 8 godina

nerazumijem se u te zakone o novinarstvu ali brate mili što je mnogo i premnogo je gledam direktni intervju sa vučićem imam dva TV i namjerno uzmem Pink srbijanski i RTS 1 ja u Srpskoj hercegovini hajde bio intervju ovo popraviti ono izgraditi za ovo ima za ono nema hajde završi se, idem malo prebrati elektronske medije i ljudi ako neko pročita niti u jednim novinama ništa slično onome što sam slušao ,zaista nisam nikad prije otvarao informer do danas i lični zaključak samo vjeruj u tv ako je direktan prenos kao utakmica laž laž i samo laž pitam se zašto tolika laž radi vlasti pa misle li na onoga seljaka na njivi žalosno pozdrav

Tea

pre 8 godina

NUNS se svrstao na stranu tajkuna i propalih političara!

Sale

pre 8 godina

Ovaj covek ih raskrinkava samo tako. Mislim da je intelektualno daleko iznad svih tih placenika.

Ema

pre 8 godina

Ma samo ti Vucicevicu pisi i dalje istinu...gradjane to najvise zanima i najvise cene...a svim ostalima kojima to ne odgovara,...e pa, to je njihov problem!

Miloš

pre 8 godina

Kada bi svi novinari pisali istinu a malo je takvih....

Aleksandar

pre 8 godina

Vučićević iznosi istinu medjutim to ne odgovara mnogim urednicima i samozvanim novinarima jel bolje je plasirati laži a ne istinu jer istina boli

pogled u nebo

pre 8 godina

Verovatno KRIK sprema neki tekst koji vam se neće svideti. Cela ova kampanja protiv je providna

jeja

pre 8 godina

Ti lažni i pijani nazovi novinari su sve sami krimosi i lopovi ala Dojčinović!

mrav

pre 8 godina

Istina u pravom trenutku suština novinarstva, bravo!

Zvezdas

pre 8 godina

Ucinio je da bar na trenutak stanu sa lazima.

Lola

pre 8 godina

Informer su jedine novine koje otvoreno kazu istinu cak i kada su u pitanju drugi mediji, zbog toga i smetaju Nunsu.

Podunavac

pre 8 godina

Mnoge istine ce tek isplivati. Sve pohvale Vucicevicu.

petronije

pre 8 godina

Nije bez razloga Informer jedan od najcitanijih medija. Gradjani zele da znaju istinu.

Mile

pre 8 godina

Istina je spora ali dostizna, mnogima ne odgovara sto se stvari rade ispravno bez malverzacije,sve je jasno i vidljivo. Da se i proslih godina radilo tako gde bi danas bila Srbija.

nina

pre 8 godina

Svima je dobro poznata prljava namera Pajtica u saradnji sa NUNS-om, ali narod zna kome treba da veruje pokazace na izborima!

pluton1

pre 8 godina

Zalosno je ko se sve danas bavi novinarstvom , a sa druge strane jos zalosnije da se napada premijer bez ikakvog povoda.

Sanja

pre 8 godina

U svakoj novinskoj ili medijskoj kuci istina mora da je vazna informacija.

milovan

pre 8 godina

Ovo sto se radi protiv Vucicevica je samo hajka uperena protiv Vucica

Olivera

pre 8 godina

Svaka cast Vucicevicu! Jedini novinar koji govori istinu.

Anci

pre 8 godina

Svaka cast ovom coveku i njegovoj pozrtvovanosti da cuva premijera.

Brale

pre 8 godina

Samo istina treba da nas vodi kroz zivot.To je sustina price.

lici

pre 8 godina

Postenije i ljudskije bi bilo,da se izvinu za sve,sto su do sada lazirali,na ovaj ili onaj nacin,to su genetske greske,koji rade za iste,lazne moraliste,kakvi su sami.

misa

pre 8 godina

Ne daj se Vucko, svi smo uz tebe, Samo nastavi da pises.

Sara

pre 8 godina

Ne odustaj Vucicevicu od razotkrivanja novinarske kriminalne druzine, oni su sramota novinarstva

BILJANA

pre 8 godina

Sramota me je sto u Srbiji postoji NUNS i slicni njima, koji sem sto ne govore istinu nista drugo i ne rade. Treba da ih je sramota sto uopste postoje.

Nikola

pre 8 godina

Ovaj kad im sasuje dva dana im nije dobro, nekada zna i da pretera,ali sada je za sve u pravu, samo udri vucke.

Milan

pre 8 godina

Pero je ubojitijie i od najubojitijeg maca,istina ce ih uvek boleti a vi samo nastavite sa svojim radom i objektivnim izvestavanjem!

Gogić

pre 8 godina

Nezavisnosti se već godinama unazad odrekao NUNS. Za ne poverovati je na kakve atake je spremno sve nasrnuti na premijera, sve u cilju zaustavljanja politike koja je podobna za građane, nikako za ovakve koji teže ličnom prosperitetu.

Dragan76

pre 8 godina

NUNS se lazno predstavlja da su kao nezavisni.

Miki

pre 8 godina

Potpuno podržavam profesionalnost i rad gospodina Vučićevića. Podrška njegovoj borbi za istinu.

Joca

pre 8 godina

NUNS treba da promeni ime jer je sve samo ne nezavistan

Petar

pre 8 godina

Istina uvek pre ili kasnije izadje na videlo... I u lazu su kratke noge... Zbog toga gospodine Vucicevicu bravo i svaka cast sto ste obelodanili ovo...

Milan

pre 8 godina

Uvek je bilo kontrasa, takvi smo mi Srbi i u dobrom trazimo gore.

Mile

pre 8 godina

Izgleda da nisu svi isti u ocima nuns-a, pitam se od koga su oni nezavisni i zasto se zale na cenzuru ako svaki dan napadaju vladu, koja crna cenzura.

nena

pre 8 godina

Zašto je nekima teško shvatiti da se i Informer bavi istraživanjem i da ne treba da odaje svoje izvore i da nije u redu pozivati na bojkot i zabranu ovih novina.

Violla

pre 8 godina

Drzi se istine i to ce poraziti sve kvazi slobodnomislece strane placenike.Samo napred!

Nele 03

pre 8 godina

Novinari danas pišu svakojake stvari pa i istraživanja o pojedinim ličnostima iz javnog života ne treba sprečavati. Ako neko nije zadovoljan pisanjem o sebi neka tuži onog ko je napisao a ne da se NUNS meša u to.

Nada

pre 8 godina

Mnogima je u interesu da unose pometnju pogotovo pred izbore.

Ilija

pre 8 godina

Nezavisno udruženje novinara Srbije malo sutra. Više se bave politikom od Vučića, eto ko su oni.

Dragana

pre 8 godina

Istina boli,I organizacija NUNS treba da se zapita u kojoj drzavi zivi.

Bole

pre 8 godina

Vučićević jedni može da govori o tome,uvek je dobro informisan.

Lepa

pre 8 godina

Malo su se zeznuli jer Premijer nikad ne odustaje.

Hestija

pre 8 godina

NUNS i sve ostale novinarske organizacije daju šansu svim ostalim medijima koji su u opoziciji, a Informer kritikuju, koji je privržen vlastima, i naprednjacima.

vojin

pre 8 godina

E bar da imamo vise ovakavih kao sto je Vucicevic,ostro i bez dlake na jeziku.

mimi

pre 8 godina

Dosta je bilo lazi i prevare i zato treba izneti sve na videlo!

Milan

pre 8 godina

Istina boli a ko ne može da je podnese,ne možemo mu pomoći.

dusan

pre 8 godina

Zelim da Vucic nastavi reforme,zelim bolju Srbiju ...

Nemanja

pre 8 godina

Može da udaraju koliko hoće,premijerova podrska je isuviše jaka,cela Srbija je uz njega.

Nikola

pre 8 godina

Lazima nista ne mogu postici jer uvek istina pobedjuje. Mozda je spora ali je dostizna, samo je pitanje vremena. Tako i neki "novinari" nastoje da trenutno skrenu paznju na sebe i uzmu koju paru iznoseci neistine.

Nemanja

pre 8 godina

Vučićević je izneo golu istinu i demaskirao ulogu ovih licemera i podanika koji se nikako ne mogu nazvati ljudima koji imaju demokratski kapacitet da shvate da i drugi imaju pravo na svoje mišljenje i uverenja.I da imaju pravo da se služe i njihovim sredstvima da bi se borili za svoju ideju ili interes u koji veruju.

Vikica

pre 8 godina

Vucicevicu profesionalno obavljas svoj posao,svaka cast.

Luka

pre 8 godina

Tako I treba sa tom bandom,samo ostro,svaka mu je na mestu !

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija