• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.03.2016

14:10

NIJE DOSTA! Još jedna krivična prijava protiv Radulovića!

Politika

NIJE DOSTA! Još jedna krivična prijava protiv Radulovića!

Podeli vest

Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je podneta još jedna krivična prijava protiv lidera pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića, kojom se tereti za krivično delo zloupotrebe položaja odgovornog lica, odnosno za angažovanje firme svoje supruge da obavlja knjigovodstvene usluge za preduzeća u kojima je on bio stečajni upravnik

Podnosilac krivične prijave je potpredsednik Zajednice sindikata Srbije Mira Basta, rekla je Tanjugu portparol Tužilaštva Leposava Vujanović.

Ona je dodala da će biti određen obrađivač krivične prijave i da potom slede provere navoda.

Inače, ovo je već druga krivična prijava protiv Radulovića, koja je podenta Prvom osnovnom tužilaštvu, a prijave protiv njega postoje i kod Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kao i kod Tužilaštva za organizovani kriminal, koje su već na proveri.

Potpredsednik Zajednice sindikata Srbije Mira Basta rekla je Tanjugu da je krivična prijava protiv Radulovića podneta zbog sumnje da je kao stečajni urpavnik u dužem vremenskom periodu zloupotrebio svoj službeni položaj i službena ovlasćenja koja je imao.

- Radulović je registrovao na ime svoje supruge Tatjane Radulović firmu koja se bavi knjigovodstvenim uslugama i u više od 30 preduzeća gde je bio stečajni upravnik angažovao je firmu svoje supruge da obavlja usluge za njih - rekla je Basta.

Na taj način, kako smatra Basta, Radulović je prekršio više zakonskih odredbi.

- Smatrali smo da bi javnost morala da bude upoznata sa tim i ovom prilikom pozvali sve zaposlene i oštećene iz firmi koje su u stecanom postupku da nam se obrate za pomoć i da ćemo biti uz njih - navela je Basta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragisa

pre 8 godina

Kad smo vec kod toga proverite i poreznike sve njihove zene imaju agencije i to knjigovodstvene zamislite, i uglavnom mala preduzeca i radnje drze pod svojom sapom.A sto ovog ne zatvore malo tek da bi ostali koji su bili u pritvoru bili ravnopravni sa njime.

brzo i napredno

pre 8 godina

Basta,ili gospodja "Dosta" setila se da podnese krivicnu prijavu mesec dana pred izbore.

koja d Inn

pre 8 godina

Pa ovaj je usao u politiku da ga stiti imunitet. Kako to da je odjednom ,, mocan ,, da finansira kampanju..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija