• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.03.2016

21:00

UREDNIK 'KRIK-a' U NEVIĐENOJ PANICI Stevan Dojčinović pakovao Draganu J. Vučićeviću Šiptara!

Politika

UREDNIK 'KRIK-a' U NEVIĐENOJ PANICI Stevan Dojčinović pakovao Draganu J. Vučićeviću Šiptara!

Podeli vest

Urednik KRIK-a Stevan Dojčinović pokušao je prethodnih meseci na sve načine da našem glavnom uredniku Draganu J. Vučićeviću napakuje optužbe da je svojevremeno sarađivao sa šefom "zemunskog klana" Dušanom Spasojevićem Šiptarom

Informer je došao u posed prepiske iz koje se vidi da je Dojčinović sa svojim saradnikom osuđivanim narko-dilerom Vojislavom Jenićem i glavnim urednikom jednih dnevnih novina razmenjivao "dojave" da je Vučićević 2001. i 2002. bio na redovnoj vezi sa Šiptarom, od koga je dobijao naloge šta i protiv koga da piše.

Umesto što meni potura lažne optužbe, Dojčinović bi trebalo da javnosti objasni otkad sarađuje sa osuđivanim narko-dilerom i zašto se tačno bode kukama i kači o plafon!
Dragan J. Vučićević

Kako saznajemo, Dojčinović je od ovog plana za kompromitaciju glavnog urednika Informera odustao tek proteklog vikenda pošto su mu izvori iz bezbednosnih službi definitivno potvrdili da ne postoji nikakav snimljen razgovor ili bilo kakav kontakt Vučićevića i Spasojevića.

Dojčinović ni juče nije hteo da govori za Informer, dok je naš glavni urednik kazao da ga ne čudi "prljava igra" urednika KRIK-a.

- Istina je da se ja nikada u životu nisam ni čuo, ni video sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom. Nikada ga čak ni slučajno nisam sreo! To su sve izmišljotine i laži koje upravo Dojčinović i njegovi mafijaški saučesnici godinama plasiraju u medije. Umesto što pokušava da meni poturi lažne optužbe, Dojčinoviću bi bilo pametnije da javnosti u Srbiji objasni otkad sarađuje sa osuđivanim narko-dilerom i zašto se tačno bode kukama i kači o plafon - poručio je juče Vučićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tito

pre 8 godina

Pa sta ako decko visi na kukama, cime je ostecen budzet Srbije? U Indiji svaki treci covek ispituje svoje telo.

Goran Holland

pre 8 godina

Druze a jel se ti kacic ko prsuta na tavanu?

genije

pre 8 godina

To su isti oni iz otpora koji su za veceru prodali drzavu.

mikica

pre 8 godina

mozete samo da pljunete slajmaru ispod prozora gospodina vucicevica.smeta sado mazohisti dojcinovicu istina da je vucic u srbiji bozanstvo i da ce ako da bog, gdin vucicevic biti ministar kulture!\n

bole

pre 8 godina

Cim taj ima brnjice na usta znaj koliko je sati.

miroljub

pre 8 godina

Prodane duše , puna ih je Srbija za šaku dolara.

Nero

pre 8 godina

Nije ovaj neka cvecka ko zna ko ga placa da muti u ovu ispacenu zemlju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija