• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2016

13:20

(FOTO) SRPSKE ZASTAVE NA FRANKFURTSKOJ BERZI! Nemci svečano dočekali srpskog premijera!

Politika

(FOTO) SRPSKE ZASTAVE NA FRANKFURTSKOJ BERZI! Nemci svečano dočekali srpskog premijera!

Podeli vest

Zastave Republike Srbije zavijorile su se danas iznad ulazu zgradu Frankfurtske berze u čast posete premijera Aleksandra Vučića

Vučića su na ulazu u berzu dočekali predsednik Industrijske komore Frankfurta Matijas Miler i direktor berze Frank Klas.

Promo

Tokom obilaska jedne od najjačih berzi na svetu, Matijas Miler je izjavio da je velika čast što je srpski premijer danas u Frankfurtu.

Promo

- Ovo je dobra prilika za razmenu iskustava u privredi i biznisu. Takođe je i politički važno što je premijer Vučić u Frankfurtu, jer predstavnici nemačke privrede podržavaju evropski put Srbije - rekao je Miler i dodao da je za nemačku privredu velika čast da podrži Srbiju na tom putu.

Promo
Promo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tito

pre 8 godina

I Milosevica su docekali u Dejtonu sa Dobrodosli dragi predsednice i Republika Srpska je bila prepolovljena na pola. Sta Srbija, ja ili Informer imamo od frankfurtske berze? Nista. Sta imamo od ove posete? Nista. Srbija nema nijednu zdravu firmu. Da vidimo sledecu vest, sta radi Stanija?

SasaV

pre 8 godina

Rusija i Nemacka pravi put za ekonomski preporod Srbije....

Boki

pre 8 godina

Tako se dočekuju pravi državnici. Zašto žutog ološa i šljama nikad nije tako niko dočekao ? Pa lopovi se dočekuju u zatvoru.

ljubisa

pre 8 godina

Uskoto će da se sazna istina odakle Evropi dolazi opsnost od terorizma,Kosovo naravno...to se neće moći kriti vječno,a Vučić ima šansu da iskoristi ovaj haos koji stvaraju sunitski terorist i uspostavi red na Svetoj srpskoj zemlji...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17