• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs/informer.rs

30.03.2016

17:58

ŠEŠELJ UOČI PRESUDE: Čuo sam da će me osuditi na 25 godina!

Politika

ŠEŠELJ UOČI PRESUDE: Čuo sam da će me osuditi na 25 godina!

Podeli vest

Uoči presude Haškog tribunala zakazane za četvrtak u 10 sati, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je da će to za njega biti sasvim običan dan i ponovio da se dobrovoljno neće predati!

- Sutra obavljam svoje stranačke poslove, imaćemo redovnu konferenciju za štampu, miting u Pančevu u 17 sati, a uveče gostujem na jednoj televiziji - rekao je Šešelj.

On je dodao i da ga presuda Haga uopšte ne zanima kao i da ona neće imati nikakvog uticaja na državu.

- Presuda me uopšte ne zanima. Država ni na koji način nije upetljana u ono za šta mene optužuju. I da me osude i na 100 godina, država ne bi imala nikakve posledice.

Upitan da pojasni svoje ranije izjave o saznanjima da će ga Hag drakonski kazniti, Šešelj je istakao da su te informacije potekle od zemenika tužioca za ratne zločine Bruna Vekarića.

- Bruno Vekarić je tokom poste Hagu i Zagrebu nekim hrvatskim funkcionerima rekao da je saznao da ćše moja kazna biti 25 godina robije. O tome sam odmah obavestio javnost. Ne znam da li je njegova informacija ispravna - naveo je lider radikala u intervjuu za Sputnjik, dodajući da ga ne interesuje ni da li će država reagovati na presudu.

PRVOSTEPENA PRESUDA ŠEŠELJU U ČETVRTAK! Evo za šta ga sve tereti "pravedni" Tribunal iz Haga!

ŠEŠELJ ZA RAŠA TUDEJ: Haški tribunal je lažni antisrpski sud za falsifikovanje istorije pod patronatom NATO!

(FOTO) ŠEŠELJ NA MITINGU SRS: Nećemo dozvoliti izručenje radikala Haškom tribunalu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Željko

pre 8 godina

Šešelj će biti osuđen na kaznu od 15 do 18 godina zatvora. Zašto? Pa, zato što moraju da ga osude da mu ne bi platili milionsku odštetu za ležanje u zatvoru. Kazna će biti upravo ovolika da bi, momentalno, bio slobodan jer je odležao 12 godina što je dve trećine kazne. Ne koristi on njima u zatvoru. Korisniji je na slobodi, da bi uvek mogli da ga "izvuku iz rukava" i kažu : "Eto, Srbi su i danas za velikosrpsku hegemoniju i stvaranje Velike Srbije". Živi bili,pa videli. Sutra.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija