• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2016

12:36

LJUT KO PUŠKA! DAČA IKODINOVIĆ O PRESUDI ČANKU: I da je ubio čoveka, opet bi ga oslobodili!

Politika

LJUT KO PUŠKA! DAČA IKODINOVIĆ O PRESUDI ČANKU: I da je ubio čoveka, opet bi ga oslobodili!

Podeli vest

Danilo Ikodinović, bivši vaterpolista i vlasnik kafane "Tako je suđeno" u Novom Sadu ispred koje se dogodio incident između Pavla Lešanovića i Nenada Čanka, ogorčen je posle presude kojom je lider LSV oslobođen odgovornosti

 

On je svoj bes iskalio na Tviteru, gde se ne baš biranim rečima obratio svima koji su doprineli da Nenad Čanak bude oslobođen optužbe za prebijanje Lešanovića.

Evo šta je napisao Dača: 

 

ČANAK OSLOBOĐEN! Nije kriv za prebijanje Lešanovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 8 godina

Bravo Daco a oni lopovi su tako izvestavali k'o da Ti dajes podrsku tom debelom smradu na stakama , nedovrsenom casnom poslu casnog pojedinca ! Valjda ce neko ako bogda zavrsiti zapoceto do kraja i osloboditi nas vrece smrada i _ovana a prvenstveno N Sad i ostatak Vojvodine !

Draza

pre 8 godina

Mi samo mozemo da sanjamo o nekorumpiranom sudstvu...jos 50 godina treba da prodje da bih se nesto promenilo s`tim da vec sad pocnemo da radimo!

Amater

pre 8 godina

I JA TAKO MISLIM,ALI OCIGLEDNO JE I DA NOVINARI STITE CANKA JER NEMA PROFESIJALNE REAKCIJE NA PRESUDU.

VODJA

pre 8 godina

ZA OVO BI LJUDI TREBALO DA IZADJU NA ULICE I BUNE SE

Slavko

pre 8 godina

Gde je advokatska komora da na vreme reaguje a ne kad im zapale dzipove ,izvrse atentat , bace bombu na kucu ili isprebijaju familiju

Vr

pre 8 godina

Advokati rade svoj posao. U pitanju je sudstvo koje ne radi svoj posao ili ga "radi"$$$$$....

Penzioner

pre 8 godina

Sinko Danilo, Svaka rec na mestu !! Bravooo za iskrenost i bez dlake na jeziku !!

bubasvaba

pre 8 godina

Daco apsolutno podrzavam tvoj stav i prikljucujem se tvom misljenju sad su nam odresene ruke ko nam se ne svidja unajmumo dvoje troje da ga unakaze od batina i cekamo OSLOBADJAJUCU presudu jer to vazi za sve svi smo isti pred zakonom SAM NEZNAM KAKO SE TAJ ZAKON ZOVE ????? i kolko EVRICA KOSTA SUDIJA ??? SRAMMMOOOTTTAAAI GREOTTTAAA OD BOGA.

asid

pre 8 godina

Šta si očekiv'o, da ga osudi sudija koga je zajedno sa Tadićem i Malovićkom postavio!

XXL

pre 8 godina

Dobro je Dača rekao nije On kriv već je sudstvo gov... ups, ovaj džabe govorio.

Miroslav

pre 8 godina

Bravo Danilo, svaka ti cast, potpuno si u pravu. Cudo kako se Vojvodjani ne oslobode ove bijede od Canka. Bez njega, u politickom zivotu, Vojvodina bi izgledala mnogo bolje, savremenije, kulturnije. Ne znam kakvi glupaci njemu daju podrsku.

milovan

pre 8 godina

Nekada su fasisti radili sta su hteli,onda Komunisti,a sada demokrate i zuti.I nikada nisu osudjivani. Tako je bilo i tako ce biti u jadnoj nedrzavi srbiji.

Ironija

pre 8 godina

A juce citam bas u vasim novinama,pohvala za pravosudje,napredak i tako dalje i tako dalje,al onda u praksi tacnije u realnom zivotu dobijemo ovako nesto,kakva ironija,kakvo crno pravosudje,napredak i bakraci.

Nemanja

pre 8 godina

KABADAHIJE ,RATNI PROFITERI ,SILEDJIJE .KRIMINALCI SU CITAVE GRADOVE PO SRBIJI ZAUZELI .CANMAK ,PALMA BRACA ILIC ,MARKOVIC I OSTALI UZETI SMRDLJIVE STAPOVE I OTERAT IH

Nemanja

pre 8 godina

SRBIJOM 25 GODINA VLADAJU BAHATE ,NEMORALNE ,KRIMINALNE SILEDJIJE KAO OVAJ CANAK

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17