• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.04.2016

18:10

MUSTAFA: Nijedan srpski kamion ne može na KiM!

Politika

MUSTAFA: Nijedan srpski kamion ne može na KiM!

Podeli vest

Kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je da nijednom kamionu iz Srbije neće biti dozvoljeno da uđe na Kosovo dok o tome ne bude postignut sporazum

Kancelarija za Kosovo i Metohiju najavila je ranije da je, uz posredovanje EU, dogovoreno da Priština od danas u 9.00 časova ukine jednostrano uvedenu blokadu ulaska kamiona koji prevoze opasne materije iz centralne Srbije.

KiM: Priština ukinula blokadu za srpske kamione!

- Odluka vlade u Prištini o recipročnim merama o priznanju ADR sertifikata ostaje na snazi sve dok se ne postigne dogovor Beograda i Prištine o uzajamnom priznanju sertifikata - saopštilo je kosovsko ministarstvo trgovine i industrije.

U saopštenju se dodaje da je Priština voljna da reši bilateralne problme dijalogom, prenosi Koha Ditore.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 8 godina

Ljudi moji, pa zasto im i saljemo robu !! Treba prestati da trgujemo s njima ( mislim na siptare s Kosova ) !!! A nasi Srbi ce se vec snaci u to sam siguran 1001% !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija