• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Anđelković

04.04.2016

10:17

HIT! HRVATI ZABRANILI ŠEŠELJA NA 20 GODINA! Vojvoda: Čekaće mene Kolindica, ali da li ću je voleti kao sada?

Politika

HIT! HRVATI ZABRANILI ŠEŠELJA NA 20 GODINA! Vojvoda: Čekaće mene Kolindica, ali da li ću je voleti kao sada?

Podeli vest

Republika Hrvatska zvanično je lideru SRS Vojislavu Šešelju zabranila ulazak na svoju teritoriju u narednih 20 godina, potvrđeno je u Zagrebu

Šefa radikala hrvatski MUP proglasio je za personu non grata zbog opasnosti za javni poredak, nacionalnu bezbednost i javno zdravlje. Šešelj, međutim, kaže da neće odustati od puta za Zagreb.

ČEKAJ, ČEKAJ ME!
Kolinda je stara čekalica. Nego, ne znam hoću li je za 20 godina voleti kao što je volim sada...
Vojislav Šešelj, lider SRS

- Ne bi mene ta zabrana toliko onespokojila da se ne pitam kako će, kad za 20 godina odem u Hrvatsku, izgledati moja draga Kolindica. Šta ću s njom tada? Čekaće ona mene, siguran sam, ona je stara čekalica. Nego, ne znam hoću li je voleti kao što je volim sada... - cinično je juče prokomentarisao vojvoda, dodajući da, bez obzira na sve, ne odustaje od plana da pre izbora poseti Zagreb.

- U petak, 22. aprila, otići ću u zagrebačku "Gradsku kavanu" na sok i kolače. Ako treba povešću i novinare. Videćemo šta će biti i da li će me hapsiti... - poručuje Šešelj.

Osim Šešelja, na listi nepoželjnih Srba u Hrvatskoj nalaze se, kako je saopštio tamošnji MUP, još i pevačica Svetlana Ražnatović i Kristijan Golubović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kakvi pacenici

pre 8 godina

Stvarno su hrvati pacenici i kompleksasi.Izgleda da imaju kompleks nize vrednosti u odnosu na Srbe.Zato i donose ovake glupe odluke u 21.veku.Da mogu oni bi poneli svoju zemlju i otisli sa one strane planete medju Busmane samo da ne moraju da se granice sa nama.Toli kompleks imaju.Nebi me cudilo da i njihovoj deci zabrane ulaz u njihovu lepu.

Danko

pre 8 godina

DOBRODOŠAO VOJVODO!! PROŠETAĆEŠ TRGOM,POPITI KAVICU, POJESTI KREMŠNITU I ZATIM U LUKSUZNI HOTEL " REMETINEC " NA NEKOLIKO MJESECI!! ČEKAMO TE !!!!

Bane

pre 8 godina

Izuzetno neinventivna i anemicna kampanja Radikala kojima i onakav Haski vetar u ledja ne moze da pomogne, naime sve se svodi na istu pricu u svakom gradu i glavni lik je Seselj i face poput Krasica i Mircica koje samom pojavom odbijaju i najdobronamernije, mislim, sve se svodi na Seseljev cilj da on udje u Skupstinu, da se malo zabavlja a vecih ambicija on nema.

Gaga

pre 8 godina

Šešelj budaletina,jadan je narod koji se prima na ove gluposti. Šešelj je direktno svojom politikom zajedno sa Miloševićem ODGOVORAN za tragediju srpskog naroda u Krajni i tragediju za gubitak Kosmeta. Budale su se namestile Amerikancima i upropastili nam živote ! STOP budalaštinama Šešelja,već nam je trećinu života(25 godina) oduzeo svojom demagogijom.

XXL

pre 8 godina

Bre ovi bivši (Toma) i sadašnji (Voja) radikali se lože na ovu hrvatsku plavojku Kolindu da nećemo opet zbog njih u zajedničku državu.

Vladimir

pre 8 godina

Za razliku od drugih koji lazima hoce da ostanu na vlasti. To je izuzetno inventivna i punokrvna kampanja koja se svodi na istu laz u svakome gradu.

tomas9d

pre 8 godina

Zar colinda piše E U zakone. ONA NEMA PRAVO DA ZABRANI ULAZAK U EU NIKOME, to mogu neki drugi ljudi.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija