• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2016

21:04

PALE MASKE! DESNIČARI OTKRIVAJU SVOJE PRAVO LICE: Dveri napale Ruse!

Politika

PALE MASKE! DESNIČARI OTKRIVAJU SVOJE PRAVO LICE: Dveri napale Ruse!

Podeli vest

Pokret Dveri žestoko napao rusku Federalnu novinsku agenciju! Lider ove stranke Boško Obradović pobesneo zato što su ruski novinari otkrili da su Dveri zapravo "tajni američki projekat"!

Pokret Dveri, koji se izdaje za patriotsku i prorusku političku stranku, žestoko je juče napao rusku Federalnu novinsku agenciju!

Lider ove stranke Boško Obradović pobesneo je pošto su ga ruski novinari 'provalili' i objavili tekst u kome argumentovano dokazuju da su Dveri zapravo "tajni američki projekat" koji ima za cilj da diskredituje Rusiju i njene interese u srpskoj javnosti. 

Tesla i Pupin špijuni!?

Federalna novinska agencija (FNA) u tekstu pod naslovom "Trojanska kobila" piše da je funkcionerka ovog pokreta profesorka Jasmina Vujić krunski dokaz prevare. Vujićeva, piše FNA, kao američka državljanka "otvoreno radi na zaštiti nuklearnih interesa SAD"!

Vujićeva: Znam šta je sve NATO gađao

Kolika je povezanost Vujićeve sa vojno-bezbednosnim i obaveštajnim strukturama SAD može se zaključiti i iz njene izjave "Njuzviku" u kojoj otkriva da ima podatke o svim mestima koje je NATO 1999. gađao bombama sa osiromašenim uranijom!?!

- Prema svim informacijama do kojih sam mogla da dođem, projektili sa osiromašenim uranijumom nisu korišćeni severno od Vranja. Nažalost, nadležne strukture u Srbiji više od 17 godina izbegavaju da iznesu tačne podatke o broju kontaminiranih mesta... - izjavila je Vujićeva.

Zapad uvodi svoje ljude u proruske strukture. Jedna od njih je i Jasmina Vujić, Amerikanka srpskog porekla, bivša profesorka nuklearne fizike i direktorka projekata američke Nacionalne agencije za nuklearnu bezbednost. Kao direktor Konzorcijuma nuklearne fizike i nuklearne bezbednosti (Berkli, SAD), za svog zamenika je imenovala Karla van Bibera, bivšeg dekana Mornaričke poslediplomske škole američke vojske... Osnivačka dokumenta tog konzorcijuma ukazuju na direktnu vezu Vujićeve i obaveštajne zajednice SAD, piše u članku FNA u kome je detaljno raskrinkano licemerje Dveri.

RUSKI MEDIJI RASKRINKALI DESNIČARA BOŠKA OBRADOVIĆA: Dveri su američka prevara!

Umesto odgovora na konkretne dokaze da je Vujićeva ubačeni američki agent koji po svaku cenu treba da suzbije ruski uticaj u Srbiji, Dveri su brutalno izvređale Federalnu novinsku agenciju koja je, inače, pod direktnom kontrolom Putinovih najbližih saradnika!

U saopštenju koje je potpisala Informativna služba Dveri, FNA se optužuje da je "skromnih dometa", dok se Vujićeva stavlja u istu ravan sa velikim srpskim naučnicima Mihajlom Pupinom i Nikolim Teslom (!?!).
Ako je Vujićeva američki špijun samo zato što se bavi elektrotehnikom i nuklearnom fizikom, onda biste isto mogli da kažete i za Teslu i Pupina, navodi se u saopštenju Dveri.

Cvijanović: Očigledna zapadna agentura

Komentarišući Vujićkin slučaj, urednik "Novog standarda" Željko Cvijanović ističe da je pomeranje političke scene udesno, koje će se dogoditi na ovim izborima, praćeno ozbiljnim akcijama zapadnih agentura prema strankama desnice.

- Ne znam da li možemo govoriti o punoj kontroli, ali uticaj tih agentura na dve najveće grupacije na desnici u Srbiji vidljiv je čak i golim okom - zaključuje Cvijanović.

Boško Obradović juče nije hteo da za Informer objasni kako jedna navodno "patriotska i proruska stranka" u najužem rukovodstvu ima ženu koja radi za američku Nacionalnu agenciju za nuklearnu bezbednost!? Jasmina Vujić nije se javljala na telefone poznate redakciji, ali je u intervjuu srpskom izdanju američkog "Njuzvika" praktično potvrdila da ima odlične veze u američkim obaveštajno-bezbednosnim krugovima!

Čista špijunaža

S druge strane, spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ističe da uvek treba verovati Moskvi i Vašingtonu kad objavljuju podatke o špijunima "druge strane".

- Ako Vujićeva radi za američke agencije, to otvara mogućnost da ona i ovde lobira za njihove interese, iako to neće da prizna. Međutim, to je samo mali deo velike "igre" Amerike i Rusije. To se vidi i kroz medijski i propagandni uticaj obe strane, a verovatno su pojačali i čistu špijunažu - objašnjava Jakšić.

Glavni urednik "Pečata" Milorad Vučelić smatra da je potpuno nespojivo sa zvaničnom politikom Dveri da u svom rukovodstvu imaju ovakvu ličnost.
- Ne verujem da ona kao pojedinac može da razbije proruski blok, ali to je nespojivo s politikom Dveri - naglašava Vučelić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BB

pre 8 godina

Zar i ti crna Jasmina? Srpska Marija Kiri, kako te nazvase.

Beljkokez

pre 8 godina

Ovom patrioti,trebao bi sad' Tito ili njegov zakon. Goli otok.

Pavle

pre 8 godina

I oni finansirani od USA! Bravo, bravo... pa sve sto ova "Gospodja" zna pokazuje istinu. A onda imam pitanje: Odakle i ko finansira ostale partije? Hajde sad da vas vidim? Hehehe... Odakle pare za pocetak LPD, SNS, Nova DS(Tadic).... Jednom ste pisali koliko para treba za osnivanje jedne stranke! Ja i meni slicni ni za 10godina nemogu da ih zaradim. A kada se pogleda niko nema svoje fabrike, jake firme, velike...! Hajde pojasnite meni i drugim "neznalicama". Hvala!

7524

pre 8 godina

Jezuitska posla.Cilj opravdava sredstvo.Jedno priča,drugo radi,treće misli.Gospodja ima podatke o svim mestima koje je NATO 1999. gađao bombama sa osiromašenim uranijom!Mi smo krivi što se dvadeset puta povećao broj obolelih od kancera."Sine moj, sada si naučen da igraš prikriveno - među rimokatolicima da budeš rimokatolik i da špijuniraš sopstveno bratstvo; da ne veruješ ni jednom čoveku, niti u jednog čoveka; među reformistima da budeš reformista, među kalvinistima da budeš kalvinista. I da si u stanju da se spustiš tako nisko da postaneš J.v...n među J.v......a, što će ti omogućiti da prikupiš sve informacije za svoj Red kao odani vojnik pape".

Moscow

pre 8 godina

Nisam ni u jednoj stranci ali sto se dveri tice od samog pocetka su bili sumnjivi. I bas mi je drago da su ih prokljuvili, dojadise sa tim patriotizmom . Isto tako nam je solio mozak i Vuk Draskovic.

Steva

pre 8 godina

Jednina prava patriotska opcija na izborima, koalicija Dveri-DSS. Do pobede !!!

misko

pre 8 godina

zar neko ne može biti desničar a voleti amerikance umesto rusa?

Darovna Ekonomija

pre 8 godina

Гласање је делеговање сопствене политичке моћи другима! Нико никада не би требао да гласа већ би све трабало да се решава кроз консенсусе и дијалоге на хоризонталном социјалном систему без хијерархије. Даровна економија би свима дала све бесплатно, као мајчинска економија, па да сви уживамо у изобиљу и суверености, то јест дипломатском имунитету (zasto ime kosrisnika mora biti na latinici?)

Dragan

pre 8 godina

Ne treba nam ruska novinska agencija da shvatimo da su Dveri i DSS još jedna teška prevara srpskog naroda. Dovoljno je pročitati nekoliko poslednjih izjava čelnika ovih stranaka, poput one gde navodni patriota Boško Obradović svojata i veliča Đinđića i za one koji misle svojom glavom dalje ništa ne treba objašnjavati. Naravno, dobro je što o njima pišete i otvrate oči narodu, ali oni su suštinski nevažni i nebitni, čak i u slučaju da osvoje veliki procenat glasova. Zašto? Pa prosto zato što u odnosu na njih postoji neuporedivo veća i po srpske interese opasnija prevara organizovana u stranku koju vi, nažalost, svesrdno podržavate.

Jelena

pre 8 godina

Прочитајте званичну изјаву руског генерала Леонида Решетњикова која је дата српским медијима јуче поводом овог питања! Наравно изјаву није објавио ниједан званични медиј, али се може наћи на интернету. Укуцајте Решетњиков о кампањи против Двери, ДСС. Паметном - довољно.

Mila

pre 8 godina

ma nije nego, kad vi kazete onda je sigurno obrnuto!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija