• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2016

19:57

STRAŠNA BOLEST: Ješić optužio Vučića da je sam sebe napao u Zubinom potoku!

Politika

STRAŠNA BOLEST: Ješić optužio Vučića da je sam sebe napao u Zubinom potoku!

Podeli vest

Potpredsednik DS Goran Ješić optužio je premijera Aleksandra Vučića da je sam organizovao bombaški napad na halu u Zubinom Potoku, u kojoj je za vikend držao govor na mitingu SNS!?!

Pošto su trojica nepoznatih napadača bacila ručnu bombu M-75 i iz "kalašnjikova" pucala na halu u Zubinom Potoku, Ješić je na Tviteru pokušao da za to optuži Vučića:

Kriv je što je živ
Ješića i opoziciju ujedinjuje mržnja i žal što je premijer Vučić uopšte živ. To ne mogu da mu oproste
Aleksandar Vulin, ministar za rad

To mu ostalo od bombi iz dvorišta iz Slankamena i Golubinaca, napisao je Ješić, aludirajući na optužbe da su početkom devedesetih pristalice SRS u Vojvodini bacale bombe u dvorišta tamošnjih Hrvata.

I dok Ješić juče nije odgovarao na pitanja Infomera, ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ističe da je Ješić poznat po tome da nema nimalo stida i obzira.

- Ono što ujedinjuje Ješića i kompletnu opoziciju jeste mržnja i žal što je premijer Vučić uopšte živ. To ne mogu da mu oproste. Zbog toga će biti zanimljivo videti da li će se bilo ko oglasiti povodom ovakvog govora mržnje. Da je situacija obrnuta, reagovala bi sva novinarska udruženja i ceo nevladin sektor, ali pošto se ovde izvrgava ruglu premijer, onda svi ćute - naglašava Vulin, dodajući da je, očigledno, dozvoljeno mrzeti Vučića i sprdati se sa njegovim životom.

Analitičar Vladimir Vuletić ne može da veruje čime je i na koji način neko spreman da se šali.
- Nadam se da će oni koji se na ovakav način sprdaju i gotovo raduju tuđoj nesreći biti kažnjeni na izborima jer ljudi će lako u tome prepoznati zlu nameru, koja je očigledna - zaključuje Vuletić.

(VIDEO/FOTO) BOMBOM NA VUČIĆA! Teroristi napali halu u Zubinom potoku u kojoj je danas trebalo da govori premijer Srbije!

SELAKOVIĆ: Vučićeva izjava o bombi u Zubinom Potoku dokaz njegove hraborsti!

BRUKA Ni jedna stranka ili NVO nije osudila bacanje bombe!

STEFANOVIĆ: Policija može da zaštiti premijera!

SELAKOVIĆ: Očekujem kazne za slučaj u Zubinom Potoku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 8 godina

neka jesic ode na sat vremena dole kad je toliki mudonja.\n

dejan

pre 8 godina

problem sto se covjek nesali nego ozbiljan,,,a ovaj analiticar po cemu zna da se salio rekao mu pa zna

Bjelica Boban

pre 8 godina

Јешић је једном ногом у истражном затвору, па је овакво психотично понашање потпуно разумљиво.

Milorad Culibrk

pre 8 godina

BOLESNI UM Bolesni umovi sude o drugima naspram sebe!!!

Nikola

pre 8 godina

Ma povukao covek malo duzu liniju pa nezna sta prica...

Boki

pre 8 godina

Bože koliko je ovaj čovek uplašen. Svestan je da će posle izbora na dugogodišnju robiju. Ima indicija da će se pridružiti Miškoviću jer su zajedno muljali oko puteva. A da ne govorimo o pljački i otimačini grd.gradj.zemljišta, zašta već postoje debeli dokazi.

Grobar SLO

pre 8 godina

Znam g. Jesica,on je dolazijo u Sloveniju i mucki se borijo da nadje investitore za njegovu opstinu.Veoma castan i posten covek,ako je on to rekao ja mu verujem.

inđijci

pre 8 godina

A kad ga osudite za lopovluke,onda neka služi kaznu u zubinom potoku,ili u Đakovici,pa da ga vidimo,dal će tamo smeti da laprda

borko

pre 7 godina

jesicu, oduvek si odskakao......ili promeni stranku ili napravi novu....respect!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17