• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.04.2016

15:31

ŠEŠELJ: Bramerc odlučio da se žali na moju presudu, bez obzira što će ispasti budala zbog toga!

Politika

ŠEŠELJ: Bramerc odlučio da se žali na moju presudu, bez obzira što će ispasti budala zbog toga!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, reagujući na izjavu glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca da će se žaliti na oslobađajuću presudu sudije Antoanetija, izjavio je za Informer.rs da takav gest nema nikakvog pravnog osnova i da je tužioca opet neko potkupio...

- Čujem da je odlučio da se žali, mada za tu žalbu nema nikakvog pravnog osnova. Izgleda ga je neko ponovo potkupio, jer Bramerc radi samo za pare i to po sistemu ko da više - kaže Šešelj.

Prema njegovim rečima, Bramerca ovog puta nisu podmitili samo iz Zagreba...

- Velika je verovatnoća da su Bramercu novac dali i neki ljudi iz Beograda, kojima sam trn u oku. Dakle, Bramerc je potpkupljen i žaliće se na presudu, ma kolika budala zbog toga ispao - poručio je Šešelj.

BRAMERC: Žalićemo se na presudu Šešelju!

Lider radikala objašnjava da je Tužilaštvo Tribunala u Hagu prvo obavezno da podnese najavu žalbe sudskom veću, koje zatim taj akt treba da prevede na srpski jezik i da ga pošanje njemu.

- Kad budem dobio tu žalbu ima pravo da na nju reagujem, a videćemo kako ću ragovati - zaključio je Šešelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 8 godina

Ne zna se ko je smesniji u celoj prici, Hrvati ili Bramerc. Hrvatima se narod otima za pasulj, Slavonija im je u rangu istocne Srbije po pitanju zivotnog standarda, a podmicuju raznorazne mesetare poput ovog klovna misleci da ce time nesto postici. Ipak, moram da priznam da je za razliku od Hrvata, Bramerc malo pametniji. Uzima covek pare i radi svoj posao, bar dok ima ovaca sa sisanje. Seselju vise tesko sta moze da se pronadje, jer ako nisu mogli da mu pronadju nista za 12 godina, kako neko misli da je to sada moguce.

Dragomir

pre 8 godina

Ја једини износим истину а она гласи ... Једино се Шешељева породица није радовала што он није отишао на робију!Његове су речи да они једва чекају да оде на робију јер је у кући несносан!ЧОВЕК КОГА ПОРОДИЦА И СВОЈ СРПСКИ РОД НИКАДА НИЈЕ ЗАНИМАЛО!Увек склон да понижава па било ко то био?Робијао прво у Босни па у Хагу због свог поганог језика!Набеђени доктор на милитаризам и шешељизам!Пардон,фашизам!

vera

pre 8 godina

Vuk dlaku menja, ćud nikada ,njegova beseda za pojedince sveto pismo.. sve što je suđeno desićese.....Šešelj nije dobar čovek....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija