• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2016

19:15

SADO-MAZO STEVA SILUJE 'PANAMU': Propao bedan pokušaj urednika KRIK da napadne Malog!

Politika

SADO-MAZO STEVA SILUJE 'PANAMU': Propao bedan pokušaj urednika KRIK da napadne Malog!

Podeli vest

Dokazano je da su preko Paname poslovali Mišković, Kole, Cepter, Hamović, Lazarević. Ipak, za KRIK je tema Siniša Mali, koga u Panami nema

Stevan Dojčinović, urednik KRIK, samozvane novinarske mreže za istraživanje kriminala i korupcije, pokušao je juče da svetsku aferu "Panama pejpers" iskoristi za prizemni napad na gradonačelnika Beograda Sinišu Malog.

POD PRITISKOM NARODA: Islandski premijer ponudio ostavku zbog afere "Panama"

Dojčinović, koga je Informer raskrinkao kao bliskog saradnika osuđivanog narko-dilera Vojislava Jenića, doušnika francuskih obaveštajaca, ali i bolesnog sadomazohistu koji se bode kukama i kači o plafon (pogledajte slike), označio je Malog kao jednog od građana Srbije koji je preko ofšor firmi sa Paname izbegavaju porez i peru novac!
Informer

Istina je, međutim, da se ime Siniše Malog ne spominje nigde u dokumentaciji o poslovanju panamske advokatske firme "Mosak Fonseka"!

KAMERON O "PANAMA PAJPERS": Ne posedujem ofšor račune!

Dojčinović je Malog doveo u vezu sa Panamom preko biznismena Vladimira Delića, za koga tvrdi da je "porodični prijatelj" gradonačelnika Beograda!?!

Informer

Sado-mazo urednik KRIK-a u tekstu nigde ne navodi nijedan jedini dokaz da je Siniša Mali imao bilo kakvu firmu ili izvršio bilo kakvu transakciju preko panamske ofšor firme.

PROZVANO 13 KOMPANIJA: Afera "papiri iz Paname" trese i Crnu Goru

Ipak, to mu nije smetalo da gradonačelnika Beograda u svom "ekskluzivnom tekstu" stavi na prvo mesto sumnjivaca, ispred najbogatijih Srba Filipa Ceptera i Miodraga Kostića Koleta, supruge gazde "Delte" Ljiljane Mišković, strujnih tajkuna Vuka Hamovića i Vojina Lazarevića, vlasnika marketinških firmi Srđana Šapera!

Informer

Nije, dakle, važno to što su najbogatiji Srbi, koji su se uglavnom obogatili u vreme pljačkaške privatizacije, preko Paname izbegavali plaćanje poreza, nego je samo i jedino važno na silu, bez ijednog konkretnog dokaza, nekoga od Vučićevih saradnika optužiti za kriminal koga nema.

VIKILIKS RAZOTKRIO NAMERE BELE KUĆE: SAD finansijer "Panama" skandala, ciljaju Putina!

No, šta drugo od silovanja činjenica i istine očekivati od čoveka koji samog sebe bode kukama i kači se o plafone?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
penzionerj

pre 8 godina

Sta radi policija i sud? Samo primaju debele plate i...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija