• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

09.04.2016

09:15

(FOTO) ČUME DOSTAVIO SUDU "PISAMCE" BIVŠE DRAGE: Ovo je reketaška poruka kojom me je Ivana UCENJIVALA!

Politika

(FOTO) ČUME DOSTAVIO SUDU "PISAMCE" BIVŠE DRAGE: Ovo je reketaška poruka kojom me je Ivana UCENJIVALA!

Podeli vest

Kontroverzni Surčinac predao sudskom veću papir na kojem mu je Ivana Tulović prilikom jedne posete u zatvoru napisala: "1.000.000 evra, neću te ucenjivati"

 

 

Novokomponovani par je odlučio da me "reketira" jer im je ponestalo para za raskalašni život
Ljubiša Buha Čume

Ljubiša Buha Čume (51) u četvrtak je Trećem osnovnom sudu u Beogradu dostavio papir na kojem mu je bivša supruga Ivana Tulović prilikom jedne od poseta u zatvoru napisala: "1.000.000 evra, neću te ucenjivati"!

Čume novim dokazima o uceni želi da joj uzvrati jer ga je ona optužila da joj je poklonio ukradeni "ferari" i da joj je pretio iz zatvora u Padinskoj skeli.

IVANA O RAZVODU SA ČUMETOM: Neće čovek na lep način, hoće da se ciganišemo po sudovima!

Pošto je on odbio da joj isplati milion evra, kako Čume tvrdi, Ivana je u dosluhu sa pripadnikom svog obezbeđenja Milanom Ljubenovićem odlučila da ga ucenjuje i preti mu novim optužbama, sve dok se ne predomisli.

Informer

- U pitanju je privatno hapšenje u režiji novokomponovanog para koji je odlučio da me "reketira", jer im je ponestalo para za raskalašni život - objasnio je u sudu prvi srpski svedok saradnik.

Tražila alimentaciju 200.000 dinara

Zoran Sinko

Pred Trećim osnovnim sudom u toku je i brakorazvodna parnica između bivših supružnika, kao i borba za starateljstvo nad ćerkicom. Ivana je na početku tog postupka zatražila da joj Čume plaća mesečno rekordnu alimentaciju od 200.000 dinara!
Buha se i tome usprotivio, prvenstveno iz razloga što želi da on bude staratelj deteta, ali i zbog toga što smatra da nije dužan da plaća Ivanine troškove. Sud je, do okončanja krivičnog postupka protiv njega, privremeno dete dodelio majci i naložio joj da ćerku redovno odvodi u posete ocu.

Istakao je, takođe, da je u međuvremenu podneo krivičnu prijavu protiv Ljubenovića, koju proverava Sektor unutrašnje kontrole zbog toga što je sačinio lažne izveštaje o Ivaninom kretanju od 5. do 7. septembra, kada joj je Buha navodno pretio. U toj prijavi tvrdi se da je službenik Odeljenja za opservacije UKP time zloupotrebio službeni položaj.

"Ljubenović navodi da je 5. i 6. septembra Tulovićka bila u kući u Surčinu, ali je proverom baznih stanica evidentno utvrđeno da nije. Zatim tvrdi da je 7. septembra posetila Specijalni sud, što se takođe pokazalo netačnim. Time je oštetio Buhu, jer su ti izveštaji iskorišćeni za podizanje optužnice protiv njega", navodi se, između ostalog, u prijavi.

Javnost je odnedavno isključena sa ovog suđenja zbog zaštite ličnih i porodičnih prilika bračnog para, koji ima zajedničko dete. Buhini branioci, međutim, smatraju da je sve to smišljeno od strane tužilaštva upravo da bi se prikrila prava suština optužbi protiv Buhe, "kome se pritvor stalno produžava, iako su prestali svi razlozi za to".

- Vrlo je čudno da se bezrezervno veruje svakoj reči Tulovićke, bez ikakve provere. Zbog toga se stiče utisak da je ona naročito zaštićena ili zloupotrebljena od nekog kome je u interesu da Buha što duže bude iza rešetaka. S druge strane, brojne krivične prijave koje je podneo protiv nje listom su odbijane - ističe advokat Zdravko Đukanović.

KONTROVERZNI "SURČINAC" GAZI PO PORODICI! Čume: Ivana je laka ženska i aljkava majka!

Sudski rat ovog bračnog bara intenzivno traje već godinu i po. Ivana je prvi put tužila Čumeta da je napao nju i obezbeđenje u oktobru i za Mitrovdan 2014. godine. Epilog tih optužbi je pravosnažna presuda kojom je Buha početkom aprila prošle godine osuđen na godinu dana zatvora.

SURČINSKA SAPUNICA, 100. EPIZODA! Ivana Buha: Čume mi je ishakerisao računar!

Drugi put ga je prijavila zbog pretnji iz "Padinjaka"i istovremeno otkrila da joj je Čume ranije poklonio ukradeni "ferari" vredan 150.000 evra. Na osnovu toga, protiv Buhe je pokrenut novi postupak i određen mu je pritvor čim je odslužio prethodnu kaznu. Osim toga, optužila ga je za dva ubistva, bliske veze sa narko-bosom Naserom Keljmendijem i drugim kriminalcima...

ČUME ISPITIVAO IVANU 6 SATI! Nije "stigao" sve da je pita, pa se suđenje nastavlja 22. aprila!

Čume joj je uzvratio tvrdnjama da je Ivana ucenjivala njemu bliske ljude i pokušala da iznudi novac od njih, te da ima veze sa ubistvom njegovog bivšeg advokata Vladimira Zreleca, navodno zato što je razotkrio da joj je dodeljeno obezbeđenje mimo zakona! Na sudu je naveo da njena pratnja građane godišnje košta čak 500.000 evra, iako nikad nije urađena procena ugroženosti?! 

 

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija