• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2016

07:46

SLOBIN UNUK ULAZI U POLITIKU?! Marko Milošević (17) i Milica Gajić specijalni gosti na konvenciji SPS!

Politika

SLOBIN UNUK ULAZI U POLITIKU?! Marko Milošević (17) i Milica Gajić specijalni gosti na konvenciji SPS!

Podeli vest

Marko Milošević (17), unuk Slobodana Miloševića došao je sa majkom na miting SPS, a Ivica Dačić ih je tokom govora posebno pozdravio

 


Koalicija socijalista i JS juče je održala miting u Kombank areni u Beogradu, a gost na ovom skupu bio je i Marko Milošević (17), unuk prvog predsednika SPS Slobodana Miloševića, kao i njegova majka Milica Gajić. 

(VIDEO) SOCIJALISTI SKINULI MASKE! Dačićevci ispred Arene glasno skandirali: "VUČIĆU, PEDERU!"

Miloševiću junioru, nekad poznatom kao "mali Marko", ovo je bilo prvo pojavljivanje na stranačkom skupu SPS, a lider ove partije se njemu i njegovoj majci posebno obratio tokom govora.

SPS: Ograđujemo se od uvreda na račun Vučića pre mitinga u Areni!

- Ustanite da vas vide i pozdrave - obratio se Dačić učesnicima konvencije.

Dačić je nakon skupa objasnio da prisustvo Miloševićeve snaje i unuka nema veze s povratkom SPS na politiku devedesetih.

(VIDEO) VUČIĆ NA TV PINK: Evo šta je premijer rekao o uvredama socijalista i ucenama Hrvata!

- Ja sam ih pozvao i oni su došli. Marko je Miloševićev unuk i postoji poštovanje prema njima - rekao je kratko Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
očevidac

pre 8 godina

eto narode šta komunisti zagovaraju,povratak na stanje 90.ko ih glasa prihvata odgovornost.

deda Raša

pre 8 godina

Bruka i sramota. Dedu izdao a unuka prigrabio radi svojih interesa. Dacicu, dosta je omalovazavanja pok.Milosevica, pusti ga da u miru pociva.

nada

pre 8 godina

DACICU ti si veliki majstor za spletke I zakulisne igre a presvlacis se kao guster. Ne biras sredstva za procenat, stalno se izvimjavas I ogradjujes od svojih mangupa I njihovogskandiranja, ali Ruzic je tvoj najblizi saradnik, sta si poduzeo nista. Zloupotrebljavas porodicu Milosevica ali ne brini poklopicete sve tvoje lazi. Onaj selfi sa pristalicama govori o tomeda si sarlatan dobro su ti poruku poslali Srbi na Kosovu nemamo Miljacku a koferce si vec davno uzeo.

Predrag

pre 8 godina

Јадно и бедно. Не би Дачића на Слобином гробу, већ је Ђинђићу одавао почаст али кад му Слобина заоставштина треба за изборе, ту је. Дно, дна.

Deda Trifun

pre 8 godina

Sloba je bio veliki covek o koga se Srbija ogresila.Ispravimo gresku,makar,prema njegovoj porodici.

Kuku

pre 8 godina

E kukala nam majka sa njima,lepo sam ja govorio da je Milosevicima trebalo seme zatrti.

amigo

pre 8 godina

sad je dacic gotov...nema srece sa milosevicima

Rajko

pre 8 godina

Nije mi jasno u kom kontekstu navodite prisustvo unuka i snaje Slobodana Miloševića skupu socijalista? Ja ga vidim kao čin odavanja poštovanja pokojnom predsedniku Slobodanu Miloševiću i to smatram ispravnim.

Žijo

pre 8 godina

Dačiću, Našla "krpa zakrpu" tako narod kaže kad nekom nema leka. Ali ostavi Srbe na miru!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija