• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2016

23:28

VUČIĆ NAJAVLJUJE REŠENJE MISTERIOZNOG ZLOČINA: Ubica Jelene Marjanović će biti uhapšen za 48 sati!

Politika

VUČIĆ NAJAVLJUJE REŠENJE MISTERIOZNOG ZLOČINA: Ubica Jelene Marjanović će biti uhapšen za 48 sati!

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će ubica pevačice Jelene Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati...

- Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati - izjavio je Vučić u intervjuu "Kuriru", odgovarajući na pitanje da li je upućen u istragu ubistva pevačice.

NADA TOPČAGIĆ U KUĆI UBIJENE ZVEZDE GRANDA: Ostavite jadne ljude na miru, životi su im se pretvorili u haos!

Podsetimo, telo pevačice "Granda" Jelena Marjanović pronađeno je 3. aprila, u kanalu u beogradskom naselju Borča.

Kao što je Informer već pisao, dosadašnja istraga utvrdila je da Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, najverovatnije krije tajnu ovog strašnog zločina!

ZORANOV SIN PROGOVORIO O UBISTVU JELENE: Bio sam u policiji, deda je z..ebao stvar!

On je, naime, dao najviše lažnih, nelogičnih i kontradiktornih izjava na saslušanju i tokom poligrafskog ispitivanja, zbog čega je NAJSUMNJIVIJI policiji od svih članova ove porodice.

Ipak, za sada ne postoji krunski dokaz koji bi bio dovoljan za bilo čije hapšenje! Kako smo već pisali, može se očekivati da narednih dana Marjanovići ponovo budu pozvani na saslušanje.

ZLOČIN KOJI SRBIJI NE DA MIRA! Svekar Vladimir Marjanović krije tajnu o ubistvu Jelene!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 7 godina

taman pred izbornu tisinu...sve jasno ko dan zasti se do sada cutalo...sad ce u izbornoj tisini da se pojave i pricaju o uspesnosti policije , ministra i itd...\n

Srbin

pre 7 godina

Svi ce tako misliti ako je ubica iz kuce Marjanovica ali ako nije onda se doslo pregledom kamera i ko zna kojim sve cesljanjem, analizama itd?!

Nebojša iz Beograda

pre 7 godina

Pa moramo nekako da popunimo predizbornu tišinu

sotir

pre 7 godina

svaka cast vucicu na pronalasku ubice.tipujem na dedu a glasacu za vucica i sns.srbija pobedjuje!\n

Mr Libe

pre 7 godina

Ali ja sam jednostavno siguran da je ubica Svekar, i napisao sam preko 50x ali nijedan komentar mi nije objavljen, i ne znam zasto ne objavite.. U ocima mu sve vidi da je ubica.........

sero

pre 7 godina

Ja sam vec pre par dana pisao da se vec zna ko je ubica,ali ce pred izborima to da kazu.

miki

pre 7 godina

daj bre ljudi u sve vam je politika..uzas...dokle cemo da se delimo na stranke na zute plave crvene..tadiceve miloseviceve.....ovo deljenje nas unistava...sve nas manje i manje....propasmo ko narod. ja necu da glasam ni za koga jer mi ni jedna vlast nije dobro donela. verujem samo u svoj rad i svoj trud. e tako

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija