• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.04.2016

11:49

VUČIĆ NA SASTANKU S KIFOM: Izbori protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi

Politika

VUČIĆ NA SASTANKU S KIFOM: Izbori protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi

Podeli vest

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa amabasadorom Velike Britanije u Beogradu Denisom Kifom da je zadovoljan što su izbori u nedelju protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi


U saopštenju iz Vlade navodi se da je Vučić rekao da će prioriteti buduće vlade biti ekonomski napredak zemlje, evropske integracije i regionalna saradnja.

Kako se dodaje, britanski ambasador čestitao je Vučiću pobedu i odlične rezultate koje je ostvarila Srpska napredna stranka na jučerašnjim izborima.



Ambasador Kif uručio je Vučiću pismo britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa, u kojem, izmedju ostalog, posebno ističe gostoprimstvo koje mu je pruženo u Srbiji tokom njegove nedavne posete.

Zahvaljujući na pismu, Vučić je rekao da je poseta prinčevskog para donela novi zamah u odnosima dveju zemalja, piše u saopštenju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DOSAO DA UGURA CEDU U SKUPSTIN

pre 7 godina

A poznato je da Princ Carls voli ekologiju i kontrolise rome i reciklazu sa Cedom. Uzas kakav pritisak. Ne pustajte to u Skupstinu Srbije.

Kalimero

pre 7 godina

Zar prvi dan posle izbora na kanabe? Sramota me je a vas?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija