• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.05.2016

19:28

MOGERINI U PRIŠTINI: ZSO neće biti paralelna struktura vlasti!

Politika

MOGERINI U PRIŠTINI: ZSO neće biti paralelna struktura vlasti!

Podeli vest

Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku Federika Mogerini rekla je danas da Zajednica srpskih opština na Kosovu neće biti paralelna struktura vlasti i da "ne dovodi u pitanje teritorijalni integritet Kosova"

Mogerini je to rekla obraćajući se poslanicima u kosovskom parlamentu tokom posete Prištini, preneo je AP.

- Jedinstvo i različitost su moto EU i mogli bi to postati veoma lako i na Kosovu - dodala je Mogerini u parlamentu.

NOVI ŠAMAR IZ EU! EVROPSKA KOMISIJA predložila ukidanje viza za građane Kosova!

Visoka predstavnica Evropske unije za spoljne poslove i bezbednost Federika Mogerini čestitala je danas u Prištini Kosovu na preporuci za ukidanje viznog režima i podvukla značaj dijaloga sa Beogradom.

Ona je istakla da će vizna liberalizacija imati pozitivan uticaj i na svakodnevni život i na politiku. 

- Ovo znači da je Kosovo Evropa, i da mi radimo na integraciji Kosova u EU - rekla je Mogerini na konferenciji za novinare nakon razgovora sa kosovskim premijerom Isom Mustafom i komesarom EU za migracije Dimitrisom Avramopulosom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djeno

pre 7 godina

dali ste im drzavu na tudjoj teritoriji i sad ostalo sram vas bilo

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija