• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2016

08:04

BORKO OPLEO PO PAJTIĆU I RADULOVIĆU: Prepisujete program Levice Srbije, neću vam to prećutati - SRAM VAS BILO!

Politika

BORKO OPLEO PO PAJTIĆU I RADULOVIĆU: Prepisujete program Levice Srbije, neću vam to prećutati - SRAM VAS BILO!

Podeli vest

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović žestoko je optužio lidere DS i DJB, Bojana Pajtića i Sašu Radulovića da prepisuju program njegove stranke, ali i da im je jedini cilj da ulaskom u parlament "da i oni nešto maznu"!

- Vidim "potpuno nerealan program Borkov", a prepisuju ga od Pajtića do Radulovića. Nećemo vam to prećutati. Sram vas bilo - napisao je sinoć na Tviteru Borko Stefanović i dodao:

- Vidim sada i DJB traži direktne izbore za načelnike policije po gradovima. Posle Pajtića, evo novih prepisivača. Lakše im to nego otpuštanja.

Stefanović je zatim optužio lidere Demokratske stranke i Dosta je Bilo iz ličnih interesa danima tvrdili da je bilo krađe na izborima:

- Što DS i DJB nisu bili za ponavljanje izbora kada se glasalo u RIK, kada su sami danima tvrdili da je krađa? Nego, daj da maznemo i mi nešto - objasnio je Borko.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
koja d Inn

pre 7 godina

Ovo je pravi Americki politicar... vidi sliku... Valjda obnavlja gradivo iz 90-tih.... Samo da se ponovo useli kod Lepotice sa naslovne strane...

branko1

pre 7 godina

Misle lopurde da će se izvući sa "Držte lopova"

zare

pre 7 godina

E moj Borko vecini glasaca u Srbiji je bilo jasno da je svima vama bio cilj da nesto maznete. Samo mi je zao sto vasim glasacima to nije bilo jasno pa su glasali za vas. Kakva ste opozicija trebalo bi da vas nema na politickoj sceni. \n

Lara

pre 7 godina

Tako je Borko, sada pocni da se boris za nove izbore , mada oni mogu da stave u svoj program sve sto misle da je dobro, ali ti nemoj da odustajes , Problem su one pare koje moraju da se vrate , ili vec sada zelis da se priklonis nekoj slicnoj stranci ili je mozda ovo najava da ces se njima prikloniti jer uzimaju tvoj program , ako je to tako onda ni ti nisi bolji od ostalih sto se tice maznjavanja . Savet : ostani gospodin , mozda prodjes u nekom sledecem krugu Krstic je i pored svega ostao na kraju gospodin , mora se priznati

peda zem

pre 7 godina

Borko sine,pa ti si njihov,a oni su tvoji svoje meso se ne jede

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija