• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.05.2016

23:13

LJAJIĆ OTVORENO: Kandidovaću se za predsednika!

Politika

LJAJIĆ OTVORENO: Kandidovaću se za predsednika!

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da će se kandidovati na narednim predsedničkim izborima

- Kako sada stvari stoje, kandidovaću se na predsedničim izborima, pa neka građani daju svoj sud o tome kako sam radio na različitim pozicijama - rekao je Ljajić.

Upitan da li to znači da neće biti ministar u novoj Vladi Srbije, Ljajić je kazao da o tome ne odlučuje on, ali da "nema nikakvu želju, niti preterana očekivanja".

On je dodao da je predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić taj koji odlučuje o tome s kim će formirati vladu, a da on jedino zna da će u vlasti biti i Savez vojvođanskih Mađara. 

Upitan o izjavi bivšeg muftije Muamera Zukorlića da čeka da ga Vučić pozove u vladu, Ljajić je kazao da "Zukorlića ništa drugo i ne zanima, nego da budeu Vladi".

SDPS je na izborima izašao u koaliciji sa SNS. Rasim Ljajić u poslednjoj Vladi Srbije bio je potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
supermen

pre 7 godina

Imas podrsku svih nas samo tako nastavi oborices rekord svih srpskih politicara koji su na vlast

Talicni Tom

pre 7 godina

Mala šarena ptica selica, čudan sanak usnila-beloglavi orao da je postala! Rasani se ptičice!n

Amater

pre 7 godina

Jedan od postenijih politicara ali mislim da ti to netreba, ovim gestom RUSIS SVOJ UGLED.Ipak treba biti REALAN osim ako ti je zelja da ti ova kanditatura bude upisana u SW.

NIJE TI BEOGRAD LONDON

pre 7 godina

Znala sam da ce London da povuce nogu ..i da onda lupa bejzbol palicom ostale drzave po glavi kako treba da im budu neo liberalni predsednici ...ahahaaaa cin se ljuljno on se trze ode sanak pusti!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17