• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2016

14:41

POPOVIĆ I ČEPURIN razgovarali o saradnji Srbije i Rusije!

Politika

POPOVIĆ I ČEPURIN razgovarali o saradnji Srbije i Rusije!

Podeli vest

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin sastali su se danas u Beogradu i razgovarali o mogućnostima za unapređenje saradnje između Srbije i Rusije

Čepurin je, prilikom zvanične posete sedištu Srpske narodne partije, čestitao predsedniku SNP na odličnim rezultatima koje je koalicija "Srbija pobeđuje" postigla na nedavno održanim parlamentarnim izborima, navodi se u saopštenju SNP. 

Sagovornici su izrazili uverenje da će buduća vlada još više ojačati institucionalne kapacitete za razvoj najboljih političkih, ekonomskih i vojnih odnosa između Srbije i Rusije.

Popović je istakao da će Srbija ostati dosledna svojoj poziciji vojne neutralnosti i da nikada neće uvesti sankcije Rusiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nele

pre 7 godina

Normalno je da će sa njim da pregovara, kada je jedini ozbiljan političar kada su u pitanju odnosi Rusije i Srbije.

Jovica

pre 7 godina

Bas sam to hteo sad da napisem. Jedino on zaista saradjuje sa Rusima, nije kao ovi iz Dveri i DSS

milosz

pre 7 godina

Najbolje što može da nam se desi je da ne idemo glavom kroz zid ka evropskoj uniji kada vec imamo ovako mocnu državu koja nam pruza podrsku. Nadam se da ce ova vlada ici u tom pravcu.

Nemanja

pre 7 godina

Dosta je je narodu svih ovih ucena od strane EU, previše je očigledno da samo sa Rusijom nama ima spasa.. Popović ovim dokazuje svoj kvalitet i svoja poznanstva da su mu u Rusiji sva vrata otvorena.. DSS i Dveri su po ko zna koji put dokazali koliko su mali time što su razbili organizaciju koja je bila za vreme Koštunice i što je pitanje trenutka kada će nestati sa političke scene

Luka

pre 7 godina

Rusi su naša braća zato će uvek imati moje poštovanje a ljudi koji su uspeli u svetu i moju podršku, Narodu je dosta izdaja od Sandre i Boška koji su se po ko zna koji put prodali Američkim interesima..

Damjan

pre 7 godina

Sviđa mi se ovo. Popović ima dobre veze u Rusiji, samo još da se formira vlada, pa da se najzad nešto konkretno radi s Rusima. Dosta su nas Hrvati muzli.

Goran

pre 7 godina

Popovicu jedino verujem kada su u pitanju odnosi sa Rusima, čovek je prijatelj sa Putinom. Ovi ostali su lažni rusofili.

konstantin radović

pre 7 godina

srbija i rusija, narod zna zašto.

sandra azija

pre 7 godina

ne verujem baš da ćemo ostati vojno neutralni, biće pritisaka da se uđe u nato, ali narod mora da se pita pre jedne tako velike odluke. onaj ko se s tim bude igrao očas posla može da izgubi vlast.

nataša doderović

pre 7 godina

Pa zar posle svih Milica Rakić mi i dalje razmišljamo u NATO?! To ne žulja samo Ruse, već svakog čestitog Srbina,

Dragan

pre 7 godina

Niko kao Rusjia! Hvala braći na podršci, a naši političari bi trebalo malo više pažnje da posvete saradnji sa njima.

Darko P

pre 7 godina

Svaka cast, nemojte da stajete. Samo nastavite da odrzavate dobre odnose sa rusima

Korach

pre 7 godina

Sve zemlje u regionu su okrenute Zapadu, Srbija jedino ima šanse kod Rusije jer je za Zapad zakasnila a i ne treba joj ta vrsta demokratije i lažnog prijateljstva. Rusi su nam istinski prijatelji.

Milan

pre 7 godina

Voleo bih da jednog dana procitam izjavu Vladimira Putina da bi napad na Srbiju bio i napad na Rusku federaciju. Potreban nam je mocan zastitnik i prijatelj, a RF to jeste, da nas sacuva od zapadnih ucena, otimacina i ponizavanja. Nemamo mi ni u EU, sem casnih izuzetaka, a pogotovo u NATO-u bilo koga ko se prema nasoj drzavi i nasem narodu odnosi sa stvarnim uvazavanjem. Oni su odavno izabrali svoje saveznike na Balkanu koje su bogato nagradili za svu stetu koju su naneli vitalnim srpskim interesima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija