• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2016

16:49

ČEDA ODGOVORIO BORISU: Ne obraćaj mi se preko konferencija za novinare!

Politika

ČEDA ODGOVORIO BORISU: Ne obraćaj mi se preko konferencija za novinare!

Podeli vest

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da njegov koalicioni partner, Boris Tadić ne bi trebalo da mu se obraća preko konferencija za novinare

Tadić je danas na pres konferenciji javno zatražio od Jovanovića i lidera LSV Nenada Čanka da se izjasne da li će u vladu premijera Aleksandra Vučića ili ne.

- Mislim da je breme Borisa Tadića mnogo veće od navodne neizvesnosti oko toga šta ću ja sutra uraditi - rekao je Jovanović za B92.

TADIĆ PORUČIO KOALICIONIM PARTNERIMA: Čedo i Nenade, izjasnite se da li hoćete s Vučićem ili ne!

- Ja ni do sada nisam bio u koaliciji sa Vučićem, nisam ja pravio tu stranku i ne mislim da bilo ko treba da glasa za mene samo zbog toga što ću reći da ne mogu ni sutra da radim bilo šta sa Vučićem - rekao je lider LDP.

Podvlačeći da je orijentacija LDP jasna, kao i da stranke treba da se fokusiraju na ono što je važno i na to u kakvom društvu žive.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lala

pre 7 godina

Vučiću paza skim ideš u koaliciju da ne bi izgubio one koji su te doveli na vlast.

Peca

pre 7 godina

Pa bas si smešan , oni koji su ga postavili na vlast su mu i rekli da mora da uzme Tadića,Cedicu ,Pajtica,Zukurlica i ostale Srbpmrzce u Vladu

BELA LADJA

pre 7 godina

OBADVOJICU VAS JE PREGAZILO VREME.VI STE RUZNA PROSLOST SRBIJE.

XXL

pre 7 godina

Ovo dvoje su se uvoštili od politike i njima je mesto u Jagodini (drugim rečima čak nisu ni za vest, a kamoli komentar).

Mahnit Besan

pre 7 godina

Ceda ce sa djavolom ako treba samo za mrvicu udela u vlasti. Pogan...

banat1952

pre 7 godina

I dalje se slazu kao rogovi u vreci, nije se ni slegla prasina sa izbora, a oni ponovo ukrstaju rogove. Ocigledan dokaz da je njihovoj koaliciji jedini cilj bio prelazak cenzusa i ulazak u skupstinu, poslanicke plate, imunitet..

prosveta26

pre 7 godina

Svi vi "žućkasti" ste jedno ćeliski organizmi.samo vam fali ćelija.

miki

pre 7 godina

da sam znao da ce ceda sa SNS nikad ne bih glasao za njih......

kosovka

pre 7 godina

ne bi nikako smeo premijer vucic sa izdajnikom i njegovom kamarilom! biraci sa kosmeta ( ako mu je stalo do njih) mu nikada ne bi oprostili jer, pamte natasu micic( i njegove) ostale kako su svecano i odobravajuce prisustvovali samoproglasenju kosova. nudi se vucicu...nudio bi se svakom a posebno siptarima koji dobro placaju ( kao clan vladajuce stranke pozavrsavao bi im sve sa licnom visokom nadoknadom...)kao do sada...ceda u vlasti i ceda bez vlasti...kao bog i nikogovic...a para ocito mu ponestalo...

Wallter

pre 7 godina

Ne znam ko je ovde plen a ko lovac.Ali narode,od jedne super firme,kao što je FIDELINKA iz Subotice, napraviti stečajnog boglja,pa to je stvarno veliki uspeh.Belo svetski majmuni se pitaju ko će skim u koaliciju a ja i su pruga ostali zbog njihovih pljačkaških privatizacija bez posla i egzistencij alnog minimuma.Šilerov diler se hvali da ima 4-5 dece,neka su mu živa i zdrava ali pusti i našu decu da uživaju u detinjstvu a ne da zgrabite za svoju g..... sve a da mi ostanemo golje pored svog rada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija