• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2016

19:12

PAVIĆEVIĆ TRAŽI: Pajtić i Živković da razmisle o ostavkama!

Politika

PAVIĆEVIĆ TRAŽI: Pajtić i Živković da razmisle o ostavkama!

Podeli vest

Dosadašnji funkcioner Nove stranke Vladimir Pavićević ocenio je da zbog loših izbornih rezultata predsednici DS i Nove stranke Bojan Pajtić i Zoran Živković imaju povoda da preispitaju svoje liderske pozicije

- Izborni rezultati nisu dobri i tu nema nikakve dileme. Sigurno je da loši rezultati mogu da budu povod za preispitivanje - rekao je Pavićević u razgovoru za Nedeljnik onlajn odgovarajući na pitanje da li Pajtić i Živković treba da podnesu ostavke zbog loših izbornih rezultata.

- Mislim da je tačno ako se kaže da su dobre rezultate postigle samo one formacije koje su nakon pauze ušle ponovo i one koje po prvi put ulaze u Narodnu skupštinu - smatra Pavićević. 

Obrazlažući svoju nedavnu ostavku na sve funkcije u stranci, Pavićević kaže da ima pravo da bude sudija u svom slučaju i da se ostavkom suočio sa svojim lošim rezultatima i procenama. 

- Ostavku sam podneo zbog toga što na parlamentarnim i lokalnim izborima ove godine nije ostvaren ni jedan cilj u čijem sam definisanju ključno uticao - rekao je Pavićević.

ŽIVKOVIĆ U PROBLEMU! Vladimir Pavićević dao ostavku na sve funkcije u stranci!

Upitan koji su njegovi sledeći koraci, da li će se prikloniti Saši Raduloviću ili razmišlja da osnuje svoju stranku, Pavićević kaže da će se posle poslaničkog mandata u parlamentu vratiti na svoj matični fakultet, a da će se njegovo političko delovanje nastaviti kroz podršku i aktivno učestvovanje u svemu što bude imalo za cilj bolji život građana. 

Kaže i da će podržati proevropski blok ako bude imao zajedničkog, jakog kandidata na izborima, ali da će ostati član Nove stranke.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
idol

pre 7 godina

svaka ti cast,ja sam ocekivao da ces zbog toga reci da vucic preispita svoju ulogu.prijatno si me iznenadio,ti si moj idol i zbog toga cu na sledecim izborima opet glasati protiv tebe.

batabosque

pre 7 godina

Па ти си пуко грђе од Борке Павићевић (не знам да ли сте родбина)!!! Ако ти тражиш од наведених сарадника принципијелност и вредновање властитих резултата зарад подношења оставки, професоре, немам речи оправдања за такво размишљање и деловање. Заслужио си чисту петицу!!! Што пре бежи од њих, бре.

Sale

pre 7 godina

Pa zaboga, zar ste gospodine Pavicevicu tek sada progledali? Zivkovic nezna nista, osim da bude LIDER. U Nisu, gradu gde je rodjen, to znaju i ptice na grani. On je "tabula raza" za sve, osim za kojekakva "muvanja".

Laki

pre 7 godina

To sto si podneo ostavku je moralan čin, ali ono sto si radio u parlamentu ostace ti bruka za uvek, ostaces upamcen to amandmanima ,, brise se ,,i po kalkulacijama koliko prihvacenih amandmana imas i da je to rejting stranke, osim toga samo udruzivanje sa Zivkovicem ti je ogroman minus i nemoze da te opere niko, jer si podrzavao lopova i prevaranta

Vidoje

pre 7 godina

Dubok naklon gosn Pavićeviću zbog retke osobine principijelnosti u srpskoj politici...

Wallter

pre 7 godina

Ništa ti nisi bolji od Pajtića i Živkovića,duvali ste u istu frulu,nego si video katasrofalne rezultate izbora pa sada popuješ.Moralni plus dobijaš ostav kom koju si podneo ali te to ne opravdava za pravopisne greške u predlo gu zakona,interpunkcije i ostalo a što je tkz.vaša partija radila u Skupšti ni da bi blokirala i otežavala rad a posebno donošenje zakona.Želim ti po vratak na fakultet ali ćeš brzo uvideti da t i eskurzija u Skupštini nije treba la.Živko vinogradar,šta reći o njemu.Prošla su suluda vremena Šilerove, Sablje,plačkaške privatizacije i ostalog.Samo sa njim u Zabelu u 7,pavilj on.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20