• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.05.2016

13:12

RAŠKOVIĆ IVIĆ: Vlast da raspiše referednum o EU!

Politika

RAŠKOVIĆ IVIĆ: Vlast da raspiše referednum o EU!

Podeli vest

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić zatražila je danas od vlasti da prekine saučestvovanje u teritorijalnoj dezintegraciji Srbije i da raspiše referendum o nastavku evrointegracija Srbije

Ona je navela da najnovije informacije ukazuju da EU Kosovo tretira kao nezavisnu državu i sa njim zaključuje međunarodne sporazume.

- Visoka predstavnica EU Federika Mogerini izjavila je da će „Asocijacija opština sa srpskom većinom na Kosovu biti formirana na osnovu kosovskog Ustava i zakona", a potpredsednica Evropskog parlamenta Ulrike Lunaček da je „sigurna da Srbija neće pristupiti EU bez priznanja nezavisnosti Kosova - navela je Rašković Ivić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija