• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

13.05.2016

19:48

STIGLI JE CRNI DANI: Mira Marković sada nudi UPOLA CENE Slobinu vilu na Dedinju!

Politika

STIGLI JE CRNI DANI: Mira Marković sada nudi UPOLA CENE Slobinu vilu na Dedinju!

Podeli vest

Udovica Slobodana Miloševića, spustila je upola cenu vile na Dedinju, jer joj je hitno potreban novac

Mirjana Marković (76), udovica Slobodana Miloševića, spustila je upola cenu vile na Dedinju, pa umesto nekadašnjih 4,2 miliona evra, sada za ovu luksuznu nekretninu traži dva miliona manje, saznaje dobro obavešten izvor blizak porodici pokojnog predsednika SRJ. Naš izvor otkriva da bi Markovićeva sada kuću u Tolstojevoj 33 dala i za 2,2 miliona evra.

- Ovo su joj savetovali prijatelji koji su joj rekli da je kuća godinama napuštena i da će joj samo padati cena, a da više za nju neće dobiti. Ona sada za kuću traži 2,6 miliona evra, mada bi je dala i za 2,2 miliona. Trenutno je za kuću zainteresovana jedna agencija - kaže sagovornik našeg lista.

MIRA SE JAVILA IZ MOSKVE: Srbija izgubila slobodu, kada je Slobodan izručen Hagu!

Mira je prošle godine preko posrednika nudila kuću i Srđanu Đokoviću, ocu našeg slavnog tenisera Novaka Đokovića, koji je bio zainteresovan za kupovinu vile pokojnog predsednika SRJ, ali su pregovori, prema saznanjima našeg lista, propali zbog 600.000 evra.

- Pošto je sada izašao povoljan zakon o legalizaciji, ona će uskoro da uknjiži i 500 kvadrata potkrovlja koje nije uknjiženo - navodi izvor.

Public

Markovićeva kuću prodaje preko više posrednika. Ranije je oglašavala preko agencije i tražila čak pet miliona evra. Kasnije je cenu spustila na 4,2 miliona evra, a zatim na četiri miliona, jer objekat zahteva renoviranje, da bi cenu naglo oborila zbog manjka zainteresovanih.

Mirjana Marković već 13 godina prodaje vilu od 900 kvadrata, sagrađenu na placu od 21 ara u kojoj niko ne živi od februara 2000, od kada je otišla u Moskvu. Od kuće je uknjiženo 350 kvadrata, dok je 500 kvadratnih metara u postupku legalizacije.

MIRA MARKOVIĆ IZ MOSKVE PORUČUJE: Srbija je kao Troja deset godina odolevala Zapadu!

Vila koja je sagrađena 2000. ima 10 spavaćih soba, šest kupatila, dve sobe za prijem i dve recepcije i lift. Podeljena je u četiri nivoa - niže prizemlje, prizemlje, sprat i potkrovlje, koje treba adaptirati. Nema centralno grejanje, već klimatizaciju.

Ima tavan, koji treba adaptirati i legalizovati. Pravni naslednici Slobine vile su Mirjana Marković i njena ćerka Marija. Miloševićev sin Marko se svog dela odrekao u korist majke, ali je zadržao pravo na deo porodične kuće u Požarevcu. Posle Miloševićeve smrti, dve trećine uzela je Mira, a jednu trećinu njena ćerka Marija, koja je dala saglasnost za prodaju.

Milošević je ugovor o otkupu vile sklopio na 38 i po godina, a tada je upisao hipoteku u korist banke. Međutim, 1994. isplatio je kuću u celosti, a vredela je tadašnjih 7.381,502 dinara (2.000 maraka). Cena je bila daleko niža od tržišne, za jednu trećinu ili jednu četvrtinu, jer je to bilo vreme velike inflacije, pa su stanovi otkupljivani za bagatelu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mr burns from simpsons

pre 7 godina

a sto ne dodje u svoju voljenu i mnogo njome komentarisanu zemlju srbiju, zasluzila je dozivotni smestaj i hranu o trosku drzave, a njena elita koja je i sada u vlasti, svakako bi joj dala i da bira zatvor ili cak nanogicu

Veljko

pre 7 godina

Uveren sam da izvan zatvorskih zidina u Srbiji se nebi dugo kretala.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Вилу ваља НАЦИОНАЛИЗОВАТИ извршити РЕСТИТУЦИЈУ а породици Милошевић-Марковић исплатити своту по којој су је некада НЕЗАКОНИТО ПРИВАТИЗОВАЛИ....држава из касе да јој пошаље тих пар хиљада Евра, за колико су је ономад ОТКУПИЛИ заједно са проширењем плаца на рачун кинеске амбасаде...То је поштено...

rada

pre 7 godina

U to vreme kada su oni otkupili vilu po tako niskoj ceni vazio je takav zakon. Ovde ne branim porodicu Milosevic ali samo da podsetim da su jedno milion stanova i vilka u Srbiji prodati na isti nacin i presli u vlasnistvo datadasnjih korisnika stanova. Pitam kada bi svi oni koji su dbili nkretnine po tako bagatelnim cenama iste vratili drzavi koliko bi to novca bilo?

mara

pre 7 godina

Za koilko para je kupila da je proda za trecinu dobro ce proci. Da ju je zaradila nebi je tako lako prodavala. Kako doslo tako proslo.Ima malo ljudi koji i danas lako dodju do para pa ce se vec naci neki kupac. Mislim tolike pare se nigde pa ni u Srbiji nemogu pravim i postenim poslom zaraditi ali nace se niko koji drze novac na nekim ostrvima pa ce taman dobro oprati taj novac.

nnny

pre 7 godina

Malo su para pokrali i odneli iz zemlje pa jos j 2,2 miliona eura!!! Odakle njima pare uopste da kupe tako skupu kucu kad se zna kolikl je predsednik para zaradjival!!? To da se ispita i to koliko je mira iznela iz zemlje pa sve da im se lepo zapleni!!! Zauvek da im se zabrani dolazak!!!!!!!!

beograd 1

pre 7 godina

a ko da ispita ? ovi sadasnji, bivsi, ili buduci.... pa svi su krali, kradu, a kraj se ne nazire. mislim politicari.

vlada

pre 7 godina

Gospodjo Miro, svo poštovanje, ali danas u Srbiji ne možete prodati ni profitabilno preduzeće, ni atraktivan plac, ni perspektivnu ideju, ni napredan program, ni ono što drugima treba ... jer narod nema para ! Nije Srbija "siromašna", već je problem što je tri posto bogatih,dodatnih osam posto živi u izobilju, a ostalih osamdeset posto živi, brojeći svaki dinar! Gde sa "zagubilo" devet posto ...? E pa to neka kažu petooktobarski ekonomisti! Ja znam i koji su to "ekonomisti" i zašto ste vi BEZRALOŽNO proterani! Kao što znam da NJIHOV "vizionar" ima bulevar na N. Beogradu! Na SRAMOTU!

vera

pre 7 godina

Ova žena ne zaslužuje poštovonje..svidelo se to nekom, ili ne..

somi zajecar

pre 7 godina

meni je Mire Markovic zao. Drugarica Mira sada zivi u siromasnom delu Moskve, gde najjeftinija kuca kosta i vise od nekoliko miliona Eura, a i nestao joj je i djeparac koji je ponela iz Srbije, a koji po mom misljenju i nije mali i iznosi od prilike desetine Milijardi ondasnjih maraka. Sitnica.Ako je drugarici Mirjani lose u Rusiji moze i da se vrati u Srbiju, ovde ce imati sve besplatno. i nema zasto da se brine, ponovio ce drugi brinuti o njoj.

Dragan

pre 7 godina

To je baba Jula resila da svom unuku spremi malo para da obnovi bambilend u Pozarevcu

ksenija

pre 7 godina

koja je ovo veštica,nije mi jasno kako je mogao biti zaljubljen u ovu ružnu ženu? kako je imala toliki uticaj na njega? bavila se krađom i politikom a djecu nije vaspitavala ni školovala. ima puno muškaraca koji imaju za žene prave veštice i ništa ne znaju nego što im žena kaže. oni samo nose glavu a takve žene misle sa njihovim glavama. a koliko je samo njenih julovaca koji su pokrali milione i kupili stanove i pos. prostore od atine do vašinktona, banda lopovska.

Zivko

pre 7 godina

Miro ti si bila I ostala najvece zlo za Srbiju jer si omogucila Svetlani Nesic iz Markovca-SO Velika Plana da bude agent CIA,zatim Dacic,zatim njegovo povezivanje sa njima,a da negovorimo o tvojim I njihovim kriminalnim,korupcionaskim radnjama koji ce sigurno da budu otkriveni kao sto ce se takodje sve dokazati za Tadiceve,Pajticeve,Sutanovceve,Raduloviceve,Djilasove,Zivkoviceve,Cedine,-spisak je dosta dugacak DS I njihovih domacih I stranih tajkuna.

Biljana

pre 7 godina

Zasto joj Bogoljub Karic malo ne pomogne.On zida i gradi po rusiji,dobro zaradjuje.Mogla bi da se ukljuci sa porodicom,ima ih hvala Bogu,pa da malo prodaju PIVSKE FLASE.Sigurna sam,da bi vise zaradili nego prodajama.Setite se, Marko je zaradjivao mesecno 100.000 maraka,Brzo bi nakupila sumu,koju trazi za" prokletu avliju".Sem toga Rusija je puno veca od Srbije,Vise flasa ima mislim. Pozdrav narode i neka nam je Bog upomoc

Sever

pre 7 godina

Svega ovog ne bi bilo da su Srbi bili pametni i 5.oktobra napravili drugi Bukurest! Sve bi bilo mnogo bolje ! Ociscena drzava i normalan zivot.

DACIC

pre 7 godina

Drzali ste pare u banci "Laiki-popular trapeza" na Kipru.Ta banka je propala i akcijom "kurema" sto znaci sisanje,kao sto sisas kosu oduzete su pare svim klijentima te banke,sav iznos preko 100.000,00 €.Ostalo ti je tu 100.000,00 € ali sen novca veci problem su ubistva u Srbiji a ti si Miro bila bahati nalogodavac.n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija