• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.05.2016

12:53

TADIĆ: Nećemo u Vladu s Vučićem!

Politika

TADIĆ: Nećemo u Vladu s Vučićem!

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da ta stranka neće biti deo vladajuće koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, jer se, kako je istakao, "demokratija bez obzira na to koju većinu neko imao ne može osvajati uz pomoć fantomki i bejzbol palica"

On je rekao novinarima uoči sednice Glavnog odbora SDS i da tu stranku, "hvala, Bogu", i ne zovu na razgovore.

- To je moja poruka za koalicione partnere, ali i za građane Srbije i hoću da se jasno zna šta su crvene linije našeg ponašanja u politici - rekao je Tadić.

Na proteklim izborima Socijaldemokratska stranka nastupila je u koaliciji s Liberalno demokratskom partijom i Ligom socijaldemokrata Vojvodine.

On je najavio da će sa članovima Glavnog odbora, koji će prekinuti zasedanje, prisustvovati protestu u Savamali zakazanom za 13 časova zbog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici.

Tadić je optužio opštinsku izbornu komisiju u Beloj Palanci, kao i Republičku izbornu komisiju da sprečavaju ponovno održavanje izbora u Beloj Palanci gde je SDS pobedio.

On je kazao da SDS traži da se izbori ponove, a da će podneti krivične prijave protiv svih koji to sprečavaju.

Lider SDS-a je najavio da će o svemu tome biti obaveštena medjunarodna javnost, ali i gradjani Srbije koji treba da znaju da izbori nisu završeni.

- Aktiviraćemo sve međunarodne istance, a upozoravamo našu javnost da izbori nisu završeni i da je pokušaj izborne kradje u toku - rekao je Tadić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stanko

pre 7 godina

Ovaj uporan u tvrdnji da nece u Vladu, ali mi nije jasno da li ga je neko zvao.

milan

pre 7 godina

niko te i ne trazi u vladu kome ti jos trebas ispusena lula\n

Željko

pre 7 godina

A demokratija se osvaja, tako što se pod fantomkama hapsi predsednik države i isporučuje u Hag? Osim toga, već ti je rečeno da te niko i nije zvao u novu vladu. Sedi, jedan!

DUSAN

pre 7 godina

Pa znas da neces bit ni pozvan pa zato dajes takve izjave Inace da te pozove gospodin Vucic prihvatio bi ti to oberucke.Pokazao si ti nama sta znas i umes

Vla

pre 7 godina

Najveca budala bi bio.da te pozove, ako vi zuti ostatci ponovo dodjete na vlast mi vlasi raspisujemo referendum o otcepljanju, a ima nas vise od siptara

DUSAN

pre 7 godina

Mozda ga gospodin Vucic i pozove u vladu- da cisti zgradu vlade- a ne da bude njen clan

vlada

pre 7 godina

Koja uobrazilja da se ti kao "prosrpski" predsednik i pitaš! Ta nadobudnost, prepotencija, snobizam, narcisoidnost, neznanje, loše namere, iracionalnost / kratak sažetak kvalifikacija DS/ mogla je da prodje "petog oktobra" dvehiljadite, u tipično srpskoj "gluposti", koja ima posledice i danas! Nisi više ni za politiku /nisi nikada ni bio/ a nisi ni za prosvetu! A i baš te briga, kad imaš milione evra u Švajcarskoj! I to UKRADENIH u čuvenoj tranziciji, kao i mnoge tvoje "demokrate"!

Dobi

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto se ovaj covek ovoliko blamira kad narod nije hteo da glasa za njega,zar ona sacica glasova od njegove rodbine njemu daje za pravo da pljuje na 99posto naroda koji ne zele da ga vide.O kojoj demokratiji on zeli narodu da ispira mozak,jel to ona demokratija koja nas je postavila na prosjacki stap i koja ima dil sa zapadom,pola tebi,pola meni a narod nek pocrka.E pa narod vise ne zeli takve pol. starlete,kraj price.Boris se bori s vetrenjacama a svi ga vec sazaljevaju zbog toga.Jadnicak,toliko se uziveo u ulogu predsednika da sada jedva da moze da funkcionise.Zavarava sebe da ga neka ideologija   pokrece,smesno.\n

banat1952

pre 7 godina

Medjunarodni sud pravde ce raspravljati o izborima u "velegradu kakva je Bela Palanka, jadno i bedno.

BOKI

pre 7 godina

Stvarno je naporan. Neće u vladu i neće u vladu. Niti ga je ko zvao, niti će ga ko zvati. A dupe bi dao sedi pored Vučića na zasedanjima te iste vlade u koju neće. Kakav ološ i šljam od čoveka.

Drago

pre 7 godina

NIKO AMA BAŠ NIKO TEBE NE ZOVE U VLADU. Šta se guraš i stalno izjavljuješ, da nećeš u vladu. Ma kada bi te zovnili ti bi doletijo u sekundi ali takve ova vlada netreba.

Dr za rock and roll

pre 7 godina

Bolesni covece znad da iznerviras i isproviciras kad ovoliko ljudi navuces na komentar a 100 posto si nebitqn i ne pitas za nista....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17