• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2016

11:17

REŽISER LJUBIŠA RISTIĆ OPTUŽIO ŠEFA DJB: Radulović je REKETAŠ, otimao mi je 3.000 evra mesečno!

Politika

REŽISER LJUBIŠA RISTIĆ OPTUŽIO ŠEFA DJB: Radulović je REKETAŠ, otimao mi je 3.000 evra mesečno!

Podeli vest

Ljubiša Ristić, proslavljeni pozorišni režiser i jedan od osnivača kultnog pozorišta KPGT, tvrdi da ga je šef stranke "Dosta je bilo" Saša Radulović reketirao za 3.000 evra mesečno

Radulović je, tvrdi Ristić, pokušao na sve načine da izbaci KPGT iz prostorija u vlasništvu Šećerane "Dimitrije Tucović", koju je pre nekoliko godina vodio kao stečajni upravnik!

- Posle 5. oktobra, ovde sve što zaradimo moramo da dajemo nekom kao reket! Taj Saša Radulović, dok je bio stečajni upravnik, otimao nam je tri hiljade evra mesečno samo da nas odavde ne istera. Borim se poslednje tri godine da nas policija ne iseli odavde - rekao je Ristić u intervjuu za nedeljnik "Ekspres". 

'Kurajber' iz DJB na čelu opštine Vračar

Funkcioner DJB Ivan Kljajić, koji se u biografiji hvali time što je svirao gitaru u bendu "Kurajberi", kandidat je stranke Saše Radulovića za predsednika SO Vračar! Kako saznajemo, Radulović pregovara sa DS o formiranju koalicije na Vračaru, a njegov osnovni zahtev je da Kljajić stane na čelo opštine.
Ova saznanja indirektno je potvrdio i sam Radulović, koji je juče (petak) saopštio uslove koje DS mora da ispuni. Između ostalog, šef DJB traži da demokrata Branimir Kuzmanović ne bude reizabran za predsednika opštine Vračar, već da na to mesto dođu "novi, neukaljani ljudi".

Tragom ove informacije, pozvali smo Ristića, ali on nije želeo da opširnije priča o ovom slučaju.

- To je bio preteran zakup, koji je Radulović odredio dok je bio stečajni upravnik kao metod izbacivanja i zatvaranja pozorišta... - poručio je Ristić za Informer.

Radulović se nije oglašavao, dok komentar nismo dobili ni od portparolke DJB Tamare Spaić, niti Radulovićevog najbližeg saradnika Aleksandra Stevanovića.

Dragan Dobrašinović, predsednik Koalicije za nadzor javnih finansija, na drugoj strani ocenjuje da je obaveza stečajnog upravnika da se stara o interesima poverilaca i imovini preduzeća, a ne da brine o kulturi.

- Ali ako Ristićeva izjava ide u pravcu da je Raduloviću davao tri hiljade evra kao mito, onda treba da prijavi i sebe i njega zbog davanja i primanja mita... - podvlači Dobrašinović.


RADULOVIĆ ZA IZBORE GARANTOVAO TAŠTINIM STANOVIMA, Ugljanin kao garanciju dao 50.000 evra u kešu!

(FOTO) ŽUTA BRUKA I SRAMOTA! Slika sve govori, opozicija u Srbiji se izrodila u BUVLJU PIJACU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miodrag

pre 7 godina

E ako sam do sada i sumnjao da je Radulovic neposten, sada sam 100% suguran da je posten. Sta bi ovaj julovac, da vecno dzabe koristi tudju imovinu. Odavno je i ovog julovca trebalo da istraze tuzilastvo i policija, zli dzaba, kad mu se u kaficu i dalje okupljaju spa, jul i ds ekipa...

nada

pre 7 godina

Nema ti sta da sumnjas ili ne Radulovicu su nadlezni rgani utvrdili sta je radio, a to da je julovac neposten, a tzv dobrocinitelj Radulovic koji je kao stecajni upravnik sa zenom I rodbinom pljackao radnike I dobro zaradjivao posten jadno je tvoje rasudjivanje. Ovde su bitne cinjenice: dali je radulovic uradoo to sto mu se stavlja na teret, da li je namestao posao svojoj zeni itd. je najbitnija cinjenica. Taj isti nekog muzikanta hoce za predsednika Vracara, on u kaficu okuplja svoje udruzenje, on se bre sa narodom zafrkava, a oni koji to ne vide lose im se pise.

nikola

pre 7 godina

Kadar Mire Markovic, covek prosto mora da mu veruje. Zasto se ne pokusa sa tuzbom? Sudstvo nam je sada reformisano, verujem da ce ocas posla to da se zavrsi.

den

pre 7 godina

Kako sad to? Da li je moguce da je Vucic postavio reketasa i lopova za ministra privrede? Ili je Radulovic naprasno postao reketas i lopov kada je izasao iz Vlade? Ajde se dogovorite.

ReyMorison

pre 7 godina

Ristić je zaboravio da je u Vreme Mire Marković mogao da guma šta god je hteo, pa ako mu je uzeo, imao je i od koga . Ristićev imetak sigurno ne datira od nekog rada, sve je to došlo ange mange šemama u vreme ganksterske bande Mire i Sina.

ma sve me te je zao

pre 7 godina

A za koliko ti iznamljujes privatnim produkcijama Baneta Antonica,koji je uzgred savetnik zutom Bujketu .?Odnosno gradjani placaju tvoj prostor,a ti ni struju nisi platuo.?

Haha

pre 7 godina

Hahahaha ko razume shvatice!!!! Kompletni idiot se uplasio. Jos malo i gotovo

stefke

pre 7 godina

Sami sebe diskreditujeta sa ovakvim patkama. Zakup je zakup, mito je mito. Bez pdv to je 2.400 eura za 5.000m2, iza?e 0,5/m2 mislim stvarno je cifra, samo sto nije poklonjeno. Obzirom da je mirin miljenik to dobio i koristio za dzabe, ocigledno je sok placati 60din po m2. A za radula bolje da pisete o njegovim jevrejskim fondovima cije cionisticke planove on zastupa vec 10god cak je i javno pisao u svojim blogovima, valjda da obicnom narodu priblizi ideje novog svetskog poretka. Jevreji organizuju IT takmicenja i vode nase klince kako bi im pokrali znanje, navodno kroz ranu fazu finsiranja. A radule je perjanica cele price. Inace njegov glavni saradnik ekonomista je godinama pisao seminarske radove za studenta i javno oglasavao broj svog mob na netu koji i danas koristi. Ko koristi viber i ima taj broj lako ce ga prepoznati. Inace redovno voli da se slika, deli pamet na tv i kritikuje makroekonomsko stanje u drzavi.

Mika

pre 7 godina

Stvarno strasno, Jevreji daju nasoj deci astronomske plate da rade u IT industrtiji umesto da sede u Srbiji nezaposleni i gledaju kako oni sa kupljenim diplomama se bahate. Mislim stvarno!?

Beljkokez

pre 7 godina

Zato se Radulovic i bor da udje u parlament, tu je najsigurnije. Da li ce ga neko pitati od nadleznih, sta je radio sa parama od reketiranja?

tanja

pre 7 godina

Za vreme Mire su njemu plaćali, posle je on morao da plaća. Gde su tu država i njene institucije?

Vozd

pre 7 godina

Pazi ti to molim te, Ristic koristo drustvenu imovinu za privatnu firmu i zli Radulovic mu trazio da to mora da plati drzavi! Samo vi pisite ovakve tekstove i neka ga ovakvi likovi optuzuju, niste svesni koliko podizete popularnost Radulovicu!

Zivko

pre 7 godina

Radulovic je dokazani kriminalac I korupcionas I zbog toga je usao u politiku sa ostalim kriminalnim,korupcionaskim opozicionarima da bi se zastitio od hapsenja ali MUP Stefanovic ce sve to da uradi po zakonu,tako da Radulovic,Tadic,Pajtic,Zivkovic,Sutanova,,Obradovic I svi ostali njihovi tajkuni ce se naci iza resetaka,samo polako.

Rade

pre 7 godina

Ulazak u politiku ne stiti od hapsenja i mogli su da ga uhapse kad god su hteli do sad, da su imali pokrice za hapsenje. Jedino poslanicki imunitet stiti od hapsenja, a poslanicki imunitet se lako ukida ukoliko postoje razlozi odnosno pol.volja vecine.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija