• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2016

19:04

PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE: Amerikanci u Srbiji pripremaju sukobe!

Politika

PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE: Amerikanci u Srbiji pripremaju sukobe!

Podeli vest

SAD će po svaku cenu pokušati da u Beogradu sruše vlast koja odbija da uđe u NATO i uvede sankcije Rusiji, upozorio je ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin najbliže saradnike prošle nedelje na sastanku u Kremlju!

Putin je zatražio da se maksimalno pomogne Srbiji kako bi uspela da se odupre pritiscima. Informer je potvrdu te informacije dobio u više obaveštenih diplomatskih izvora.

NATO GENERALI U PANIČNOM STRAHU: Nemamo šanse protiv Putina!

- Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) došla je do pouzdanih informacija da Amerikanci finansijski pomažu opasne planove. Postoje obaveštajni podaci da se u Srbiji, ali i u zemljama u okruženju, spremaju scenariji takozvanih obojenih revolucija - prenosi naš sagovornik iz jedne ambasade. Prema njegovim rečima, političke krize koje se izazivaju u Srbiji, Republici Srpskoj, Makedoniji i Crnoj Gori imaju cilj da se Rusija istera s Balkana.

Neće prezati ni od čega!
SAD će čak i izazivanjem sukoba na ulici pokušati da zbace Vučićevu vlast, koja neće u NATO i protivi se sankcijama Rusiji

- Amerikanci će na sve načine, pa i izazivanjem sukoba na ulici, pokušati da zbace ili znatno oslabe Vučićevu vlast, koja neće u NATO, a uporno se protivi i uvođenju sankcija Rusiji - objašnjava naš izvor, dodajući da će, kad se imaju u vidu ove informacije, mnoge priče iz Srbije dobiti pravi smisao:

- A šta ćemo ako se ispostavi da "fantomsko" rušenje objekata u Savamali ima veze sa strancima?! Šta ćemo ako se pokaže da iza laži o izbornoj krađi stoje spin doktori plaćeni sa Zapada?! - nabraja naš izvor.

PUTIN UDARA NA NATO NUKLEARNIM VOZOVIMA: Ovo je odgovor šefa Kremlja na raketni štit SAD u Evropi!

Niko iz vlasti nije hteo ovo da komentariše. Novinar Miroslav Lazanski ocenjuje da ima inostranih pritisaka.

- Želja je da Beograd promeni stav prema NATO i da se udalji od Rusije. Pošto pritisci nisu uspeli, neko smatra da će izazivanjem haosa to postići - ističe Lazanski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
magdalena

pre 7 godina

E pa nece im uspeti,moglo je prvi put sa placenicima iz DS-a koji imaju obraza da i dalje pricaju o americkoj demokratiji na celu sa izandjalim i izlapelim Micunovicem, koga jos samo oni uvazavaju.Prodali su srpski narod i drzavu Sorosu i ostaloj bagri.Ako ih Vucic primi u vladu, izgubice i on glasace a 6-ti oktobar moze da se ponovi ali ovog puta uspesno.\n

filip

pre 6 godina

Sve u svemu hladni rat je bio od 1945 do1999 godine kad su unistili moc rusije ameri su poceli treci svetski rat sa drzavama koje su bile saveznice rusije a tu spadamo i mi samo sto je taj rat na vise nacina vodjen zato mislim da to sto su danas kina i rusija postale jake sile ipak amerika ima nesto jace neverujem da su prepustili nesto slucaju mislim da amerika hoce da unisti ameriku i da ce se roditi neka nova drzava u svetu naravno tamo gde ima rude nafte energije bilo kog oblika jer ameri ne mare na svoj narod sve su prvo na njima testirali .....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija