• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2016

12:18

ŠTO PRIČAŠ KAD NE ZNAŠ! Pajtić tvrdi da je na izborima bilo krađe, ali nema pojma koliko mu je glasova ukradeno!

Politika

ŠTO PRIČAŠ KAD NE ZNAŠ! Pajtić tvrdi da je na izborima bilo krađe, ali nema pojma koliko mu je glasova ukradeno!

Podeli vest

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da je na konsultacijama u Predsedništvu Srbije rekao predsedniku Tomislavu Nikoliću da snosi odgovornost za krađu na izborima 24. aprila, ali na pitanje Informera koliko mu je glasova ukradeno nije znao da odgovori...

Upitan da li ima dokaz za tvrdnje o izbornoj krađi i da li je reč o 20.000 ili 200.000 glasova, Pajtić nije imao valjan odgovor:

- Sa Informerom pričam samo preko suda - pokušao je Pajtić da se izvuče.

Lider demokrata ništa smislenije nije znao da kaže ni kad je zamoljen za komentar o njegovoj smeni na čelu DS:

- To ne komentarišemo, ima li neko ozbiljno pitanje?

Pajtić, kome su pitanja u vezi sa dešavanjima u njegovoj partiji neozbiljna, rekao je da je obavestio predsednika Nikolića da mu ne pada na pamet da bude u vlasti sa režimom Aleksandra Vučića koji je unazadio i osiromašio Srbiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 7 godina

Političar NE sme da bude sujetan ako su u pitanju novinari i mediji. Kako g-din Premijer odgovara svakom novinaru i medijima na njihova pitanja. E tu se krije veličina - voleli se Oni ili ne.

amigo

pre 7 godina

tacno,na sudu ..ali,kojem...onom na kome ce se njemu suditi....tada ce morati da pita za dozvolu da prica sa novinarima ...putuj igumane...///

Zivko

pre 7 godina

Vucic nije osiromasio Srbiju vec je ucinio stabilnom za sve zemlje koje investiraju I zaposljavaju radnike u njihovim firmama za razliku od tebe Pajticu iDS I vasih domacih I stranih tajkuna kojiste izvrsili najveci genocide nad Srbijom posle deugog svetskog rata, ali polako svi cete za to sto ste nezakonito radili da budete pohapseni po zakonima Srbije.Sram vas bilo sto ste to uradili sa Srbijom I srbima.

Rajana

pre 7 godina

Što se čoveče guraš kada te niko i ne zove.

zare

pre 7 godina

pa ovaj pajtic postaje sve bedniji. Bice jos bedniji kada ga poteraju za njegove kradje. Trazio je izbore pa pukao ko bas posle kise. Sada prica o kradji pa ce da vidi kada ga poteraju\n

vera

pre 7 godina

paraziti koji zive od narodnih para ne mogu da se pomire sa gubitkom,,,malo im sto su oljackali pa jos umislili da je to samo za njih privilegija,,,

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija