• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2016

21:44

(FOTO) PAJTIĆ SKROZ POLUDEO! Slika se kao gej, izmišlja krađu 200.000 glasova!

Politika

(FOTO) PAJTIĆ SKROZ POLUDEO! Slika se kao gej, izmišlja krađu 200.000 glasova!

Podeli vest

EU, Rusija, SAD, OEBS i Savet Evrope zvanično saopštili da su izbori u Srbiji bili slobodni i pošteni, ali Pajtić i dalje ne odustaje od laži o izbornoj krađi... Pajtić u strašnom strahu od smene u stranci

Lider DS Bojan Pajtić, suočen sa sve glasnijim zahtevima za smenu u stranci, ponovo počinje da u medijima lansira laž kako je opozicija pokradena na izborima!

ŠTO PRIČAŠ KAD NE ZNAŠ! Pajtić tvrdi da je na izborima bilo krađe, ali nema pojma koliko mu je glasova ukradeno!

Nimalo se ne obazirući na činjenicu da su i EU i Rusija i SAD, ali i OEBS i Savet Evrope zvanično saopštili da su aprilski izbori u Srbiji bili slobodni i pošteni, Pajtić je, pravdajući debakl DS, mrtav hladan juče rekao da je "ukradeno između 200.000 i 300.000 glasova"?!

Držanje za ruke

Šef DS je čak najavio i da će tražiti formiranje anketnog odbora koji bi trebalo da istraži "izbornu krađu"?!

- Ovo nije stvarni rezultat izbora jer je ukradeno između 200.000 i 300.000 glasova, zbog čega ćemo tražiti anketni odbor da se utvrdi koliko su zaista dobile opozicione stranke - rekao je Pajtić u intervjuu za "Blic", a da pritom nije izneo ni jedan jedini novi dokaz ili bar indiciju kojom bi potkrepio sumnju o krađi izbora.

Mićun traži smenu Pajtića, a
ovaj ga vređa zbog pelena!?

Predsednik Političkog saveta DS i jedan od osnivača ove stranke Dragoljub Mićunović traži od Bojana Pajtića da podnese ostavku zbog izbornog debakla, potvrdilo nam je juče više izvora.
- Mićun traži od Pajtića da podnese ostavku ili da, ako to neće, u najkraćem mogućem roku, znači pre letnje pauze, sazove izbornu Skupštinu - prenosi naš sagovornik.
Kako saznajemo, kada je saznao da mu i Mićun radi o glavi, Pajtić ga je pozvao i žestoko izvređao.
- Bojan mu je rekao da je mator i da je izlapeo! Vikao je da ne može on koji je jednom nogom u grobu i nosi pelene da odlučuje o sudbini stranke. Čak je zapretio i da će mu ukinuti stranačku apanažu koji Mićun svakog meseca dobija u koverti... - prenosi naš sagovornik.

PAJTIĆ: Proces oko stranačkih izbora što pre završiti!

U intervjuu za koji se, bez ikakvog povoda, slikao jašući na motoru u pozi koja neodoljivo podseća na one sa naslovnih strana gej magazina, Pajtić je na vrlo originalan način objasnio i svoj postizborni savez sa koalicijom Dveri-DSS.

Prenosimo ovaj deo intervjua u integralnoj verziji:

Novinar: Da li je moglo da prođe bez držanja za ruke s Boškom Obradovićem.

Pajtić: Nisam se držao za ruke s Obradovićem.

Novinar: Ali jeste sa Sandom Rašković, a Boško je bio u nizu.

Pajtić: Pa nije isto da li se držiš za ruke sa Sandom ili s Boškom Obradovićem. Ali to je sekundarno...

VUČIĆ ODGOVORIO NA KRITIKE: Histerišu zbog RTV a ćutali su kada je Pajtić privatizovao Javni servis!

Bojan Pajtić nije juče hteo da odgovori na pozive i SMS poruke novinara Informera. Na drugoj strani, analitičari i političari iz drugih stranaka kažu da šef DS ponovnim lansiranjem priče o izbornoj krađi pokušava da u javnosti prikrije temu svoje odgovornosti za katastrofalan rezultat demokrata na aprilskim izborima.

Funkcioner SNS Zoran Babić tvrdi da je došlo vreme da Pajtić preuzme odgovornost za izborni debakl, ali i za stanje u Vojvodini koje je ostalo iza njega.

- Umesto samozadovoljnog pogleda u bicepse i tricepse, trebalo bi da se pogleda u ogledalo. Videće da su posle DS ostale samo afere, opljačkani građani i bolesna deca. Pajtić sad namerno govori o krađi izbora da to zabašuri. A zna da je baš tako radio - napominje Babić.

Nastavlja kampanju

Direktor agencije "Faktor plus" Vladimir Pejić ističe da je Pajtić iz jedne kampanje prešao u drugu da bi sačuvao mesto šefa DS.

(FOTO/VIDEO) GUŠENJE SLOBODE MEDIJA! Pajtić od Informera traži 500.000 za snimke sa Briona!

- Da je ukradeno 20.000 glasova, to bi bio veliki skandal, a 200.000 bi urušilo čitav izborni proces. Sad neko mora da odgovara, ili taj koji je "ukrao" ili Pajtić, koji obmanjuje javnost. Inače, on se ovakvim izjavama obraća partijskim kolegama. Želi da ogroman neuspeh DS u Vojvodini predstavi kao uspeh kako ga ne bi smenili sa čela stranke - zaključuje Pejić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
magdalena

pre 7 godina

Ovom coveku treba psihijatar,on ne zivi u racionalnoj stvarnosti vec u nekom umisljenom svetu u kome je on glavni lik.U stvarnosti je ispljuvana baraba koja je obmanjivala i manipulisala javnost a sad posto su ga razotkrili, hvata se za slamku kao davljenik  i bezi u iracionalnost.\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija