• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. Š.

09.06.2016

19:21

OTMIČAR DEVOJČICA OPASAN LUDAK: Kidnaper iz Knjaževca je neuračunljiv, neće ići u zatvor!

Politika

OTMIČAR DEVOJČICA OPASAN LUDAK: Kidnaper iz Knjaževca je neuračunljiv, neće ići u zatvor!

Podeli vest

Miomir Đ. (54), koji je dve devojčice četiri sata držao vezane u parku, po svemu sudeći neće završiti u zatvoru, već će do daljeg ostati u psihijatrijskoj ustanovi zatvorenog tipa

Miomir Đ. (54), koji je u ponedeljak oko 23 sata kidnapovao dve devojčice kod železničke stanice u Knjaževcu i četiri sata ih držao vezane u parku, upućen je na psihijatrijsku procenu u zaječarskom Zdravstvenom centru.

Rekao je da je morao da ih veže jer mu se činilo da su one teroristi koji žele da dignu voz u vazduh

Izvor iz policije

On po svemu sudeći neće ni završiti u zatvoru, već će do daljeg ostati u psihijatrijskoj ustanovi zatvorenog tipa.

Lagao da je policajac

U zaječarskom Višem javnom tužilaštvu nezvanično saznajemo da ima ozbiljnih indicija da je Miomir potpuno neuračunljiv.

- Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava za protivpravno lišavanje slobode i određen mu je pritvor do 30 dana. Međutim, s obzirom na to da je on po svemu sudeći neuračunljiv, poslat je na psihijatrijsku procenu. Zavisno od nalaza lekara, on će biti ili vraćen u pritvor, ili poslat u neuropsihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa, što je mnogo verovatnija opcija - kažu u tužilaštvu.

Jedna od otetih devojčica je ispričala da im je Miomir oko 23 sata prišao dok su sedele na klupi na železničkoj stanici.

- Odmah smo primetile da je pijan i da nije pri sebi. Predstavio se kao policajac i oduzeo nam je telefone. Moju drugaricu je ščepao za ruku, ja sam pokušala da pobegnem, ali me je gurnuo i zapretio mi da moram da ga slušam - ispričala nam je ova učenica osmog razreda.

ISPOVEST OTETE DEVOJČICE (15) IZ KNJAŽEVCA: Predstavio se kao policajac, A ONDA NAS JE VEZAO I MUČIO SATIMA!

Miomir je potom skinuo pertlu i vezao im nogu o nogu, a zatim je skinuo svoju košulju i vezao im ruke.

Informer

Onda ih je odvukao iza jednog žbuna u obližnjem parku, uzeo njihove telefone i gledao poruke i fotografije, uz pogrdne komentare.

- Zapretio nam je da će nas jedan njegov prijatelj odvesti kolima u Negotin i da će nas prodati u belo roblje u Rumuniju. Premrle smo od straha - priča devojčica.

Mislio da su teroristi

U međuvremenu, njen otac je već obavestio policiju da mu se ćerka nije vratila kući. Krenula je opsežna potraga, a blokirani su svi izlazi iz grada.

- Kada je patrola ušla u gradski park, primetili su čoveka golog do pojasa. Krenuli su ka njemu, a on je počeo da beži, ali je brzo savladan. U obližnjem žbunu zatekli su uplašene devojčice, vezane jednu za drugu. Srećom, nisu pretrpele nijednu fizičku povredu - kazali su u policiji.

Na opšte zaprepašćenje policajaca, Miomir je u stanici kazao da je mislio da su devojčice teroristi!

- Rekao je da je morao da ih veže jer mu se činilo da su one teroristi koji žele da dignu u vazduh voz na liniji Niš - Negotin - naveli su u policiji. M.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cicka

pre 7 godina

Kao da je to jedini ludak u Srbiji, na zalost Srbija ih je puna , uskoro ce se javiti i na ovom portalu kao i na Politici

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija