• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2016

20:03

KREĆE UBIJANJE VUČIĆA! Informer ima dokaze, EU i SAD organizuju ekstremiste da prave HAOS U SRBIJI!

Politika

KREĆE UBIJANJE VUČIĆA! Informer ima dokaze, EU i SAD organizuju ekstremiste da prave HAOS U SRBIJI!

Podeli vest

Ambasadori Majkl Devenport i Kajl Skot lično rade na radikalizaciji protesta 'Ne damo Beograd' i 'Podrži RTV'... Da bi urušio vlast, Zapad plaća anarhiste, marksiste, antiglobaliste, sindikalce?!

Ambasadori EU i SAD Majkl Devenport i Kajl Skot lično učestvuju u pokušaju stvaranja haosa u Srbiji i destabilizaciji vlasti Aleksandra Vučića, otkriva Informer!

Devenport i Skot osmislili su plan za radikalizaciju protesta "Ne da(vi)mo Beograd" i "Podrži RTV", kojima će probati da uruše premijera i pre nego što on uspe da formira novu vladu!

SOROŠ, KANDIĆKA I ROKFELER HOĆE DA NAM UVALE PATKU! Evo ko zapravo stoji iza protesta protiv 'Beograda na vodi'!

Informer ima čvrste dokaze da ambasadori koordiniraju i organizuju finansiranje protesta koji, po njihovom planu, u narednih nekoliko nedelja treba da prerastu u nasilne demonstracije i uvod u "obojenu revoluciju" po scenariju već viđenom u Makedoniji!

'Borbeni karakter'

Proteste protiv "Beograda na vodi" i protiv navodnih političkih smena urednika na Radio televiziji Vojvodine zvanično organizuju nepolitičke, široj javnosti nepoznate ličnosti, ali istina je da iza njih stoje ambasadori EU i SAD.

tanjug/beta

Devenport i Skot su ovaj projekat nazvali "Širenje građanskih protesta" i on za krajnji cilj ima totalnu blokadu gradova po Srbiji, izvođenje radnika, siromašnih građana i studenata na ulice i čak izazivanje fizičkih sukoba sa policijom i pristalicama SNS koji bi bili uvod u "vanredno političko stanje"!


SNS: Iza saopštenja "Ne davimo Beograd" stoje DS i Radulović!

Kako bi realizovali svoj plan, koji je u dokumentaciji do koje je došao Informer složen u šest tačaka, zapadni zvaničnici organizuju i plaćaju nevladine organizacije, ali i anarhističke, levičarske, marksističke, antiglobalističke i sindikalne pokrete.

Levičarske organizacije koje učestvuju u protestima nastoje da radikalizuju proteste u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Leskovcu, Priboju i Nišu.

tanjug/beta

Radi se o esktremnim organizacijama koje se zalažu za širenje socijalnog bunta. To su "Anarhističko-sindikalistička inicijativa", Revolucionarna socijalistička organizacija "Marks 21", Libertarijanski pokret "Libek", Antiglobalistički pokret "Bez granice", pokret "Levi samit Srbije", Udruženi sindikati "Sloga", NVO "Moja inicijativa"... Ideja jeste da inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" i "Podrži RTV" prerastu u građanski i studentski pokret, stoji u tajnoj dokumentaciji organizatora protesta, a do koje je došla redakcija Informera.

Šest tačaka radikalizacije protesta

1. Privlačenje radničke klase: Projekat "Beograd na vodi" treba da bude predstavljen kao loša privatizacija i otimanje javnog dobra kako bi se nezadovoljni radnici privatizovanih i firmi u stečaju pridružili protestima
2. Jačanje socijalnog karaktera: Organizovati i ujediniti proteste prisustvom radnika i sindikata, sa ciljem da se prikaže kako nijedna vlada od 2000. nije bila sposobna. Ključni elementi: privatizacija, direktne strane investicije, korupcija najvišeg nivoa vlasti i osiromašenje građana
3. Podrška studenata u Beogradu: Povezivanje borbe protiv korupcije sa radničkom klasnom borbom i protivljenjem studenata protiv predloga novog Zakona o visokom obrazovanju
4. Radikalizacija protesta: Građanski protesti treba da predstavljaju pretnju, da iskažu bes građana koji će vlast naterati na popuštanje. Atmosfera na protestima treba da ima borbeni karakter, jer dosadašnji protesti nisu zapretili nekome. Masovnost protesta neće uticati na efektivnost ako ne bude bilo radikalizacije
5. Odbrana javnog dobra kroz okupaciju javnog dobra: Zauzimanje lokacije od javnog značaja (trga, gradilišta, institucije) ili blokiranje saobraćaja jer bi to privuklo podršku i angažman, posebno među mladima
6. Apolitičnost i odgovornost: Bez obzira na pojedinačno prisustvo političara, protesti moraju da zadrže socijalni karakter. Ne postoji opozicija sposobna da uspešno vodi organizovano građane i radnike

Ovaj plan kao ključni cilj navodi nasilno zauzimanje institucija, pa čak i sukobe s MUP i pristalicama SNS.
Atmosfera na protestima treba da ima borbeni karakter jer dosadašnji protesti nisu pretnja.

Zauzimanje trga, gradilišta, institucije ili blokiranje saobraćaja bi privuklo podršku i angažman, posebno među mladima, doslovce piše u dokumentaciji u kojoj se navodi i da se protesti i pokušaj izazivanja haosa u Srbiji finansiraju preko nemačkih fondacija "Roza Luksemburg" i "Šuler Helfen Leben", koje služe samo kao paravan za novac Džordža Soroša i fondacije Rokfeler!

BRUKA I SRAMOTA! Brisel obučava "top urednike" da izazovu haos u Srbiji!

- Sve ovo organizuju Devenport i Skot, koji sad već i lično učestvuju u pokušaju radikalizacije protesta. Akcije se planiraju i u njihovim ambasadorskim kabinetima, a vođe skupova im podnose detaljne izveštaje... - prenosi naš izvor.

Pritisak i laganje naroda
EU i SAD preko "nezavisnih" institucija pritiskaju Vladu, dok je uloga "nezavisnih" medija da fingiraju javno mnjenje i stvore utisak da je protivljenje Vučiću masovno i da dolazi iz naroda
Željko Cvijanović, urednik "Novog standarda"

U izveštajima do kojih smo došli navodi se da su se u ovaj "projekat" aktivno uključili i Iljir Gaši iz Fondacije "Jovan Ćuruvija", Borka Pavićević iz Centra za kulturnu dekontaminaciju, Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija, Vukašin Obradović iz NUNS, pa čak i glumci Branislav i Sergej Trifunović, novinari Zoran Kesić, Tamara Skroza, Antonela Riha...

Instrumenti Zapada

Komentar na ova saznanja juče nismo dobili ni od Devenporta, ni od Skota. Takođe, niko od pobrojanih javnih ličnosti nije hteo da govori na ovu temu.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Nekome je jako stalo da izazove haos i uspostavi ambasadorsku vlast u Srbiji!

Na drugoj strani, glavni urednik "Novog standarda" Željko Cvijanović kaže da ovo nije ništa neočekivano.

- Zapad od "nezavisnih" institucija poput zaštitnika građana i poverenika za informacije, kao i od kontrolisanih medija pravi vlast koja nije zavisna od volje građana. Njihov zadatak je pritisak na Vladu, dok je uloga medija da fingiraju javno mnjenje i stvore utisak da je protivljenje Vučiću masovno i da dolazi iz naroda. Sve to ukazuje na skoru eskalaciju protesta - podvlači Cvijanović.

Vučić: Zapad plaća sve koji pljuju Vladu!

Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je juče da to što Zapad finansira organizatore protesta "Ne da(vi)mo Beograd" i "Podrži RTV" nije ništa novo, ali i da on ne strahuje o toga jer ima podršku naroda.
- Finansiraju mnoge organizacije, pa šta? To sam preboleo još pre tri godine. Tada sam se prvi put i uzbudio što ne finansiraju Vladu. A onda sam shvatio da finansiraju svakog ko će da izgovori lošu reč o Vladi... Evo, i u Brazilu koriste istu patku kao kod nas! Svejedno, šta god da rade, kako god da rade, nemam problem. Građani su pokazali šta misle o tome i koliko im je stalo do istine... - istakao je Vučić.
Upitan za komentar povodom toga što je Brisel organizovao sastanak "top-urednika" iz Srbije, među kojima se nalazi i Ratko Femić, glavni urednik reketaškog "Kurira", koji ga je lažno optužio da je mafijaš, Vučić je podvukao da ga za to nije briga:
- Možda i oni u Briselu misle da sam davao nekom u podrumu 110 maraka, iako ne pamtim da išao u bilo kakav podrum. Problem je kad na ovaj način pokušavate da rušite onoga koji se toga ne plaši. E, to im je najveći problem!
 

Analitičar Dragomir Anđelković ističe da Devenport i Skot podržavaju sve što može da uzdrma vlast.

- Zapad ne voli jake lidere. Jasno je da stranci stoje iza protesta. Među organizatorima i akterima protesta postoje razne grupe, među kojima najviše ima direktnih instrumenata Zapada - zaključuje Anđelković.

Ne propustite: SUTRA - Janković i Šabić u službi EU i Amerike!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 7 godina

ponovo dva Brankovica i siptar protiv srbije tako su i Lazara brankovici ubili kad se ponosno sa kosovskog boja vracao.\n

Goran

pre 7 godina

Opet se pokazalo da nama ni jedna strana sila ništa ne može, ako se ne umešaju domaći izdajnici!

duka

pre 7 godina

nema glupljeg naroda od srbina !!nikad se svojom glavom služio nije !!!!najbolje mu je kad je haos probudi se srbine sad kad ima jedan pametan čovek na vlast  e moj srbine jadno i bedno mislimo da smo najpametniji narod na planeti zemlji n

Andja

pre 7 godina

Dokle bre vise demagogije ? Hoce li se naci u Srbiji neki politicar koji ce da radi za narod a da ga ne deli na ove ili one ... jer i ovi i oni ih izdrzavaju ,te lezilebovice u Skupstini ...

Zika

pre 7 godina

Zato sto je Vucic jedini koji se stvarno bori za ovu zemlju !

magda

pre 7 godina

Pa mi smo samo jednom naseli na zapadnu propagandu,kad smo oterali Milosevica i dopustili zutima da od Srbije naprave mocvaru.Vecina naroda je progledala od tada i nece ponovo biti navucena na zapadnu demagogiju i hohstapleraj.Samo oni koji nisu dovoljno inteligentni i pored toga sto imaju visoko obrazovanje, nasesce na njihovu patku.Ima i onih koji su pohlepni pa bi za pare prodali i rodjenu decu a da ne govorimo o Srbiji.Pa Ameri provaljeni ste i izvikani sa vasim metodima demokratije.Vi nas nazivate svinjama cak i one koji iz pohlepe pristanu da rade u vasu korist,tek njih smatrate za prave svinje i retardirane idiote.Planirate da sejete smrt po planeti toliko da ostane samo 500miliona stanovnika.Da li vi ambasadori mislite da ce te uci u taj broj od 500,naravno da necete i vi ste samo njihove pohlepne sluge i marionete.Koliko je covek jadna,sitna, bezvredna i potkupljiva dusa, kad sve prodaje za novac.\n

Žena

pre 7 godina

Zapad plaća moju ženu i ona je stalno protiv mene, galami,viče nijedan moj postupak nije opravdan i mora da je plaćaju SAD i saveznici ?

Simonida

pre 7 godina

Zapadu ne odgovara jaka i stabilna Srbija, naš premijer je uradio toliko dobrog za našu zemlju, ali uvek se nađe neko ko žće za šaku dolara da proda zemlju.

Amater

pre 7 godina

MISLIM DA OVAJ PUT 5 OKTOBAR NEMA SANSE DA PRODJE,A VLAST TREBA DA ISPITA LOPOVLUKE I SAV NOVAC KOJI SU OPLJACKALI VRATI SVOM NARODU.SA TIM POTEZOM VIDEO BI KOJU PODRSKU BI IMAO U NARODU.SA NARODOM PO LOPOVIMA PA CETE VIDETI STA CE SE DESITI.

Gimnazija

pre 7 godina

Amerikancima smeta što Srbija podiže nivo saradnje sa Rusijom i želi da naša zemlja okrene leđa ruskim prijateljima.

Pioneer

pre 7 godina

Vrlo je moguce da Zapadu nikako ne odgovara jaka i stabilna Srbija i da ce sve uraditi da sruse Vucica sa vlasti. Jedno je ono sto njihovi zvanicnici pricaju u javnosti a sasvim nesto deseto sto Vucicu rade iza ledja. Trebamo biti maksimalno oprezni kada su oni u pitanju.

anatema

pre 7 godina

Mislim da je nas lider dovoljno jak i posten. Istina uvek izadje na videlo. I mislim da ovi napadi i protesti nece proci, jer je narod rekao sta misli.

STEFAN712

pre 7 godina

Ovo nikoga ne treba da cudi. Od takvih propaliteta se moglo i ocekivati ovako nesto. Propali voditelji, politicari, novinari, glumci...

Lela

pre 7 godina

Mnogo je onih kojima Vučićeva politika ne odgovara zbog ličnih interesa.

Radijus Rudnap

pre 7 godina

Ja sam za kontramere, otkaz ambasadorima, neka idu kući,

poli

pre 7 godina

Uvek se biraju osobe koje su lake za obradu i lako potkupljive tzv.prodane duse.

sanja

pre 7 godina

Americi ne odgovara stabilna Srbija, Vucic im je trn u oku

ljuba

pre 7 godina

sprečiti sve sto je sumnjivo u vezi sa nanošenje bilo kakve štete Vučiću.

jerusalim

pre 7 godina

Narodu je jasno da ovakvi protesti imaju politicku pozadinu i da su usmereni protiv vlasti i destabilizacije iste. Zbog toga narod i dalje pruza apsolutnu podrsku Vucicu jer smatra da on jedini stiiti nase nacionalne interese i cini sve kako bi nam obezbedio bolju buducnost.

Sica Simic

pre 7 godina

Treba li da izadjemo na ulicu pred ambasade, ili pred javne kuće NVO, ili medije, samo treba na vreme reći.

Bora

pre 7 godina

Nece vise Srbija biti nicija marioneta. Narod stoji uz Vucica. Mogli su da koriste Tadice I njegova izvinjenja kako su hteli, ali ovog ne mogu. Vucic se bori za Srbiju I u toj ce bitci istrajati. Narodu ne zeli te zapadnjacke slihtare.

nexiboy

pre 7 godina

Ja nisam, neću nikada biti, a u subotu ću da idem na protest iako me niko iz strane ambasade nije zvao!!!

kavaja

pre 7 godina

od kosova pa na ovamo imali smo po nekog brankovica ali nikad toliko kao sad.ubio nam je komunizam ponos i slobodarski duh ,sad je vazno sluziti interesima drugih uz dobru nadoknadu.

lavica

pre 7 godina

Pre izvesnog vremena procitah da je Vucic rekao kako veruje ovom americkom ambasadoru.Sta bi sada?Amerikanac je to i nece se smiriti dok Srbiju ne unisti skroz..

maki

pre 7 godina

Zapadu ne odgovara jaka i stabilna Srbija , na taj nacin ne mogu da manipulisu nama, ali konacno imamo lidera kome verujemo i necemo da nasedamo na prazne price kada su rezultati rada premijera vidljivi!

aca

pre 7 godina

Jaka i složna srbija nije u interesu mnogim u okruženju, a pogotovo Amerikancima.

vojnik

pre 7 godina

Njima je uvek smetalo da se Srbija razvija i da bude najbolja u juznoj Evropi.

Petar Čelik

pre 7 godina

Ipak mislim da i pored svega,da je ovo i tačno, neće uspeti,jer zapad više nema pojedinačne protivnike na globalnom planu.Oni danas imaju globalnu grupaciju koja ih polako slabi i uništava, a to su zemlje BRIKS i još neke koje je Amerika označila kao opasnost po svoje interese,a to nije mala stvar.Otuda i njihova nervoza što još uvek na Balkanu nisu rešili problem zvani za njihove standarde mala Srbija,koja nikako da im se pokori.

Hedona

pre 7 godina

Verujem da je istina, i da Vučićević ima tačne informacije, veruje da zapad plaća pojedine javne ličnosti da pričaju protiv Vlade kako bi smanjile podršku naprednjaka kod naroda, isto tako imamo slučaj da svi najbliži Vučićevi saradinci su smenjeni da li zbog nekih nebitnih izjava, ili izmišljenih afera ne znamo. Sve reformatore je Srbija ubila u posldnjih 100 godina, otkud znamo da neće sutra i njega.

Mare

pre 7 godina

Ja mislim da je neko pustio ovu priču iz ličnog nezadovoljstva.

Katarina

pre 7 godina

Svetu ne odgovara jaka i stabilna Srbija, Srbija koja će da se razvija i u kojoj će ljudi moći pristojni da žive. Narod je podržao lidera SNS, jer je za sada opravdao poverenje i nastavlja da radi na napretku i poboljšanju standarda ove zemlje.

Urke

pre 7 godina

Niko ne moze da poremeti Vucicevu snagu u Srbiji trenutno.

Aca

pre 7 godina

Od pocetka se znalo da DS ovo sve organizuje da bi jos malo bili na vlasti,dosta vise ,vreme vam je da odete u istoriju

jeca

pre 7 godina

Prosto je jadno da tako velike sile a smeta im jedna mala skoro siromašna Srbija,pa joj potkopavaju temelje da bi je srušili i oslabili.Zaboravljaju jednu stvar da su Srbi narod inata i ponosa.

Nele

pre 7 godina

Demokrate su nas unazadile za vreme svoje vladavine,normalno da stoje iza svih medijskih pompi ,ne mogu da se pomire sa tim da postoji neko ko vodi racuna o interesu naroda

Goga

pre 7 godina

Srbija je neutralna zemlja i jasno je a i jadno da je opozicija podpala pod uticaj neke sile jer niko ko je srpskog roda nece pristati da bude marioneta!

isnogood

pre 7 godina

Malo me plaši da smo opet samo mi upravu, a sav ostali svet greši.

Nina

pre 7 godina

Vucic im smeta jer se stvarno bori za bolje sutra ove zemlje...

Darko

pre 7 godina

Racunaju na to da smo glupi, i da ce uspeti.Nema od toga nista, nece narod vise da izlazi na ulice, jest da opozicija tj strani placenici pozivaju na to svaki dan i samo traze razloge.

mira

pre 7 godina

Gospodin Vucic je izabran legalnim putem narod ga je izabrao i podrzava.On je Srbiju podigao na noge i neznam sta vise hoce te prodane duse zasto ne puste coveka da radi svoj posao.Gospodin Vucic je genije svaki potez mu je na mestu i sve sto radi radi za Srbiju.Mogu samo reci ponosim se njime \n\n

Dora

pre 7 godina

Mislim da narod podrzava Vucica i da nikakvi protesti i NVO nece stati reformama koje predvodi Vucic na put.

jovica

pre 7 godina

Sve to im je dzabe jer narod stoji uz Vucica a uzgred smo taj scenario vec jednom imali i velika ecina ljudi je izvukla pouku iz toga i nece se ponovo upecati.

Lala

pre 7 godina

Mogu da se organizuju gde hoće,kako hoće i gde god hoće,sigurno je da narod neće dati Vučića,podrška premijeru,ovi ekstremisti sigurno neće uspeti da ugroze snažnu vlast koju Srbija ima i koju narod voli što je i pokazao.

Petar

pre 7 godina

Uz premijera smo,domace izdajnike treba obeleziti za ceo zivot,a zna se dobro ko su i ovaj glumac Sergej se prodao a izigrava humanitarca

Pjer

pre 7 godina

I narod se pita ,nemojte da počnu da rade u.... motke !

beka

pre 7 godina

pa zapadu ne odgovara sto vucic nece kako njima odgovara nego ono sto je dobro za srbiju

dragoljub popovic

pre 7 godina

samo demokratski to je sistem zapada sve je dozvoljeno kada su njihovi interesi u pitanju imaju uvijek podobne siptare i srbe od ljepotice kandicke do ostalih neka ih je stid ali ga nemaju to je smece i sa zapada dolaze ljigavi politicari sta je njima pobiti postene ljude ne znaci nista zato i na vrijede mnogo smece su

senjorita

pre 7 godina

zapad ne podnosi sto se mi slazemo sa svima jednako

Miodrag Ilić

pre 7 godina

Izdajice niču kao pečurke posle kiše.Šta je ovo?Narod je na izborima rekao svoje.Tražili su izbore,izgubili su izbore,hoće na silu vlast.

Rozvel

pre 7 godina

Opet pokušavaju da uvuku narod u njihov sukob interesa,ovog puta Srbija zna njihovu igru i prezire ih.

Aleksandar

pre 7 godina

Njima nije u interesu stabilna Srbija već haos kako bi nam oni mogli "pomoći".

Stojan

pre 7 godina

Vucic je njima trn u oku njima bogata i razvijena Srbija nikako ne odgovara .

mitar

pre 7 godina

Ovu zutu bagru , treba hapsiti ,neznam šta traže trifunovići bolje da se bave svojim poslom, a ostale vratiti u USRA-RA i eu , tamo neka njihovo ruše zar ću ja opet toj bagri da odvajam , od moje dece i mojih unučića , da im punim džepove . Eevo im od šake do lakta . Nću više da trpim te izdaice roda svoga .

Stojan

pre 7 godina

Stabilna i jaka Srbija ne ide u korist Amerima i zato je Vucic njima trn u oku !

lici

pre 7 godina

Mogu da razumem zavist,ljubomoru,cak i kukavicluk,nikako mi nisu jasni,oni koji rade na stetu,svoje drzave,silom ne ide nista.

Sanela

pre 7 godina

Izazivanje haosa je sa ciljem stvaranja nestabilne Srbije. Moramo biti toga svesni.

Lazar

pre 7 godina

Ovog puta Srbije neće dozvoliti da se neko sa strane angažuje domaće izdajnike.

Milan Jankovic

pre 7 godina

Vi mislite da su svi stanovnici Srbije maloumni a oni koji ne misle kao vi-izdajnici. Opasnost za ovu napacenu zemlju ste vi a ne narod koji ste nepotrebno iritirali.

mina

pre 7 godina

Zapad bi da izazove haos u Srbiji ,jer Vučić neće da bude njihova marioneta . Neodgovara im ekonomski jaka Srbija .Smetaju im investicije iz Azijskih zemalja iz Rusije. Hteli bi da naprave ekonomski zavisnu Srbiju zbog svoih ciljeva..Haos nećete izazvati narod je uz vladu i Vučića.

bosa

pre 7 godina

zaigrali su se opasmo,al mislim da im ovaj put neće uspeti.jednom im je uspelo sa našim igračima otporom i propagandom kad se narod digao protiv slobe,pa narod video kako rai njihova vlast pljačkom pod okriljem demokratije.sloba je za ove posle njega bio mala beba.NADAM SE DA ĆE IM SE PLAN IZJALOVITI.naivni jesmo kao narod,debili nismo.

mina

pre 7 godina

Zapadu smeta što od VUČIĆA nemogu da naprave marionetu.Srbija je birala vladu koja će konačno voditi računa o interesima Srbije a ne stranih sila.Smeta im što nemogu da nas ekonomski pokore ,vide da investicije dolaze iz aziskih zemalja Rusije Emirata .Nisu svi srbi naprodaju za raliku od onih koji žele daizazovu haos.

Ninko Mladenovac

pre 7 godina

Ako je ovo istina pa ne smemo dopustiti da nam opet ubijaju drzavnike pa nismo im mi neka banana drzava,kad smo bili carstvo nisu postojali...

CEA I

pre 7 godina

Чињеница је, ипак, да питање које је "Информер" покренуо са јавно изнетим доказима који указују на могућу ситуацију која би довела у опасност безбедност државе и народа (не Вучића, јер он није ни држава нити народ), више указује на постојеће стање система безбедности, а још више на стање функционисања државних органа. Поменути ликови у овом чланку, а и сви други знани и незнани ликови, без обзира на то какве радње планирају, не би оставили никакав ефекат, чак се о њима не би ни чуло, да имамо систем безбедности и да државни органи раде посао за који су изузетно плаћени у складу са постојећим законима.

olivera

pre 7 godina

ovih dana se suska i po komsiluku, ne radim nemam para, ali verujem VUCICU.clanovi stranke, bi trebali osluskivati sta se prica u interesu sigurnosti Vucica.,

Filip

pre 7 godina

Srbija je tvrd orah voćka čudnovata...tako da im pokušaj neće uspeti

decani

pre 7 godina

vucic ako primi oruzije za odbranu srbije onda ce ga narod spasiti i nece ga dati ako ne primi i bude pruzaruku nepreteljima koji su pobili srbe i oteli srce srbije vucica ce tuci i stre babe

DeX

pre 7 godina

Mislim da premijera može da zameni samo neko bolji od njega, a takvih nema!!!

kontesanera

pre 7 godina

Ne smemo dozvoliti da naruše ugled naše zemlje i lidera koji je dobio najveću podršku i poverenje građana.

gogo

pre 7 godina

Manjina ne moze nista, premijera moramo da zastitimo svim silama, ne sme da mu fali dlaka sa glave.

dragan

pre 7 godina

Ma kakav zapad to je izgovor dabi se zastitili lopovi koji su ojadili gradjane i dalje kradu i nece im niko nista jer svi na funkcijama stite jedni druge.

ssssssss

pre 7 godina

Ništa me ne čudi da je ovako nešto istina. Mi srbi smo podkupljiv narod.

Petar

pre 7 godina

Građani Srbije su na izborima pokazali visok nivo svesti i verujem da niko neće uspeti da ih ubedi da će bolje živeti ako izađu na proteste. Jasno je da se do bolje budućnosti stiže samo radom.

Kale

pre 7 godina

Zapad je dobrano pokazao svoje interese u Srbiji a metodi su svakojaki. Od bombardovanja, preko instaliranja svojih piona u politici do ucena u saradnji sa MMF i opšte ekonomskom planu!

hana

pre 7 godina

Narod je podržao lidera SNS, jer je opravdao poverenje i nastavlja da radi na napretku i poboljšanju standarda ove zemlje.

Veljko M

pre 7 godina

Dok građani Srbije daju ovoliku podršku Vočiću , on može slododno da nakrivi kapu.

Rada

pre 7 godina

Covece boziji, pa mene niko ne placa ali idem na mitinge i protiv sam vlade A.Vucica jer mi je smanjio penziju koju sam posteno zaradila.

Vickasti

pre 7 godina

Vučić nije smanjio penzije već dotacije iz budžeta. Kad bi primala ono što si uplatila ti bi primala 52% sadašnje penzije.

bosa

pre 7 godina

penzionerka penzionerki , da umanjio je penzije, da su ti lideri kojima si se priklonila u prostestu sad na vlasti sigurno da nebih ni imali penzije.

Mira

pre 7 godina

Nadlezni drzavni organi,posebno policija po potrebi i vojska hitno preduzmu sve potrebne mere kako bi se zastitila drzava,samim tim i premijer Vucic.Ne bi trebalo dizati paniku vec posao odraditi temeljno i u tisini.

olja

pre 7 godina

Smeta im Vucic,zato sto radi u interesu zemlje i gradjana.

sasa

pre 7 godina

...a imaju izgleda veliku pomoc u domacim izdajnicima i placenicima.

admin

pre 7 godina

Zato sto su svi svesni da je Vucic jedan od najboljih lidera.

Bole

pre 7 godina

Nemaju više tu snagu kao nekad ni SAD ni EU, jer su i oni na ivici, dobro je iz predostrožnosti znati ovaj podatak, ali uopšte ne strahujem!

Tiki

pre 7 godina

Verujem da će se Srbija izboriti i sa ovim izazovom, premijer je dokazao da se snalazi u svim situacijama.

TamaraRajc

pre 7 godina

Neko ocigledno nije za stabilnu Srbiju u kojoj se radi vise nego ikada da bi bilo bolje ljudima...

Merima

pre 7 godina

Amerika uz pomoć pete kolone u Sriji pokušava na sve moguće načine da uspori razvoj i napredak Srbije.

Niki

pre 7 godina

Iskreno verujem da ce drzavni organi Srbije blagovremeno i uspeno reagovati, kao i do sada i zaustaviti svaku pretnju po bezbednost drzave.

duška

pre 7 godina

Ma,neka plaćaju koga hoće! Jedno je sigurno - ovaj narod se jednom opekao pa sad i u hladno duva! Više mu se ne mogu poturiti mekinje umesto brašna!

ALEKSA

pre 7 godina

Sve je ovo istina koju zna svaki posteni gradjanin Srbije kome je stalo do svog kucnog praga,svoje porodice, i imovine i do svoje SLOBODE.Zato moramo biti svi uz Vucica izko se sa nekom stvarima neslazemo ali je drzava SRBIJA vaznija od svega.Gospodi ambasadorima pozeleti srecann put i zahvaliti se za dosada ucinjeno i proglasiti ih non grata.S Rusijom sto pre ojacati dogovore i potpisati sporazum kao sa nato zlikovcima kad smo morali a ovo uciniti svojom dobrom voljom jer moramo imati saveznika jakog i sigurnog a koga sem PUTINA I BRATSKE RUSIJE.Nedozvolimo izdajnicima da nam unesu nemir u drzavu taman smo malo krenuli,banda radi konstantno.

DEJAN

pre 7 godina

OVI KOJI TO FINANSIRAJU NAJRADJE BI NAS ISTREBILI KAO BUBE ,NAS I RUSE , HVALA SVIMA KOJI USTAJU PROTIV ZAPADNOG OBAVESTAJNOG ESTABLISMENTA .\n\n

Draza Petrovic

pre 7 godina

Taj koji zapocinje ubijanje Vucica je potpuni idiot.HAHAHAHAHAHA

asid

pre 7 godina

Mi srbi imamo iskrene neprijatelje a sad imamo i sreće što nam šalju za svoje predstavnike beletrističare, lake za čitanje, pa tako uvek imamo mogućnost da predupredimo njihove dobre nAmere!

Aleksandar Mihailović

pre 7 godina

Ako je sve ovo tačno, šta mi uopšte radimo na slepom koloseku ka EU? Činjenica je da nikada nećemo ući u EU, da nikada nismo ni planirani za nju, jer da jesmo primili bi YU a ne samo one koji su nekada bili oko "osovine" a sada oko nove osovine sila koje bi da nametnu novi svetski poredak. EU i NATO nam glumataju prijateljstvo i neke kvazi pregovore u Briselu a iza leđa i ispred nosa nam ruše i komadaju državu, ubijaju nas sa GMO, OU i plutonijumom i zatrpavaju glupim rijalitima primitivizma i niskih strasti kao najvećim "kulturnim" ostvarenjima Zapada koja generišu neke "punjene kokoške", "kvočke", "patke" i "šotke". Guske su već viši nivo kulture. Okrenimo se sebi i Evroazijskoj EZ, prijateljima koji su iskreni prema nama, čim pre to ćebiti i bolje i bezbolnije.

SINISA

pre 7 godina

Ako smo u ovom momentu mi Srbi toliko glupui da nasedamo na provokacije zapada i na ono sto pokusavaju da naprave haos po Srbiji taman kad nam krece nesto na bolje,onda ako nasednemo treba srpski narod stvarno da nestane sa planete.Onda nam nema vise pomoci....

BOKI

pre 7 godina

Žuti ološi i kriminalci kao braća narkomani Trifunovići, kriju se iza humanitarnih akcija. Pouzdano se zna a i dokazano je da svaku drugu akciju zj donaciju zadrže za sebe tj kupovinu heroina. Mup ima dokaza , a na redu he tužilaštvo. Videće se od koga kupuju narkotike.

ja

pre 7 godina

Zapad nastavlja svoju politiku. Oni samo tako i umeju. Koliko su samo Srba tako "sklonili".

Stvarni

pre 7 godina

Sve to treba pohapsiti naročito u Raškoj oblasti-Sandzaku. Ima dosta radikalista i čekaju da se uključe u nerede pa idu i do oružanih sukoba. Bezbednosne služba najveću ulogu u pažnju moraju da kontrolišu upravo Raška jer svi prelazi sa BiH,Crnom Gorom,Kosovom se moraju sa punom pažnjom kontrolisati jer imaju u Srbiji igrače koji igraju da destabilizuju!n

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija