• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.06.2016

18:22

ŠEF ODBORNIKA SNS NA VRAČARU: Odlaganje konstitutivne sednice još jedna sramota DS i DJB!

Politika

ŠEF ODBORNIKA SNS NA VRAČARU: Odlaganje konstitutivne sednice još jedna sramota DS i DJB!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u opštini Vračar Uglješa Mrdić izjavio je, nakon odlaganja konstitutivne sednice Skupštine opštine Vračar, da je očigledno reč o još jednoj sramoti odbornika Demokratske stranke i liste Dosta je bilo, koji su mesec i po dana "obmanjivali" građane Vračara da imaju većinu

- Danas smo očekivali formiranje vlasti u koaliciji DS i DJB, očekivali smo da čestitamo odborniku Ivanu Kljajiću iz DJB mesto predsednika opštine, ali to se nije desilo. Iskreno da vam kažem, danas smo i malo šokirani, ne znam gde je ta stara-nova vlast na Vračaru. Nema ih - rekao je Mrdić novinarima.

Ističe da su iz DS i DJB u javnosti stalno saopštavali da imaju potrebnu većinu od 24 i više odbornika i da je očekivao da će danas konstituisati vlast na Vračaru.

- Da li su se uplašili, ili su samo lagali građane Vračara po ko zna koji put, ne znam. Danas su bili prisutni odbornici sa liste SNS, SPS, odbornik DSS-Dveri i odbornik LDP. Ne znam detalje, ali ono što je sigurno, naredna sednica biće 24. juna u 16 sati. Očekujemo ih da dođu i videćemo šta će se tada dogoditi - rekao je Mrdić.

PUKLA KOALICIJA DS I DJB NA VRAČARU! Konstitutivna sednica odložena, mogući i novi izbori!

Prema njegovim rečima, SNS je pojedinačno najjača stranka na Vračaru i osvojila je 14 odborničkih mandata, a na toj listi još po jedan mandat imaju PUPS i SDPS, dok na, ističe, listi "Vračar slobodno", 11 od 17 odbornika su DS, tri SDS, po jedan Nova, LPD i Levica.

- Tako da smo mi prva stranka na Vračaru, druga je DS, a treća sa sedam odbornika je lista DJB. Naravno da mi kao SNS i kao pobednik na lokalnim izborima na Vračaru imamo obavezu pred građanima Vračara da pokušamo da dođemo do većine. Ako mi ne budemo uspeli da dođemo do većine, ili ako oni ne uspeju, idu novi izbori, čeka nas vruće varljivo leto i kampanja u julu i avgustu - naglasio je Mrdić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mikica

pre 5 godina

Mrdicu,koliki ti je bio prosek u srednjoj skoli? 2,00 I ti si sad nesto .Zato nam je ovako nakaradno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17