• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.06.2016

21:55

RUŽICA ĐINĐIĆ: Zahvalna sam Vučiću na predlogu o spomeniku mom suprugu!

Politika

RUŽICA ĐINĐIĆ: Zahvalna sam Vučiću na predlogu o spomeniku mom suprugu!

Podeli vest

Ružica Ðinđić, supruga ubijenog premijera Srbije Zorana Ðinđića izjavila je da se sastala sa premijerom Aleksandrom Vučićem i zahvalila mu na predlogu o podizanju spomenika

- Podržavam odluku da se mom suprugu podigne spomenik u Beogradu - rekla je Ružica Ðinđić u za Novosti.

VESIĆ: Spomenik Đinđiću civilizacijski iskorak!

Ona je istakla da je srećna što je taj predlog dobio jednoglasnu podršku odbornmika Skupštine grada, jer, naglasila je, spomenik Zoranu Ðinđiću treba da okuplja, a ne da razdvaja građane Srbiije, kao i političke stranke.

- Taj spomenik predstavljaće utemeljenje kontinuiteta demokratske Srbije - rekla je gospođa Ðinđić.

NEBOJŠA KRSTIĆ: Spomenik Đinđiću je prilika za doskoro NEZAMISLIVI KONSENZUS!

- Sastala sam se sa premijerom Vučićem i zahvalila mu na predlogu o podizanju spomenika. Takođe, obavestila sam ga o radu Fondacije Dr Zoran Ðinđić, kao i o programu koji ona sprovodi već 13 godina u okviru bilateralne saradnje Srbije i Nemačke - rekla je supruga bivšeg premijera.

Premijer Vučić obećao je, dodala je Ružica Ðinđić, da će vlada podržati rad Fondacije.

SKUPŠTINA GRADA: O spomeniku Đinđiću po hitnom postupku!

Gradski menadžer Goran Vesić, koji je prisustvovao satstanku gospođe Ðinđić sa premijerom Vučićem, potvrdio je da će rad Fondacije podržati i Grad Beograd.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miso

pre 7 godina

Ne treba dovoditi sada u pitanje ko je bio kriminalac,ko nije.Djindjic je bio u trenutku ubistva premijer jedne suverene drzave,i civilazcijski je cin podignuti spomenik premijeru koji je okoncao svoj zivot na takav nacin. Zalosno je sto to rade sada njegovi nekadasnji politicki protivnici,dok se niko od njegovih za 12 godina nije usudio na taj korak.

vlada

pre 7 godina

Za mene je ovo razočaranje ako sprovedeš takvu odluku, u prevodu - gubiš moju podršku, koja ti ništa ne znači ali će ih, tvrdim, biti na hiljade!

somi zajecar

pre 7 godina

Kada bi ovo sto pricaju u vezi podizanja spomenika pok. DJindjicu , DJindjic mogao da cuje , verovatno bi se povampirio. Bruka. Podizu mu spomenik oni koji su ga najmanje voleli.

vlada

pre 7 godina

Evo nešto prihvatljivije - "spomenik" Djindjiću bi bio nepromišljeni zločin! Šešelj je, i takav kakav je, 90% u pravu! I još nešto - ukinite bul. Z.Dj. na N. Beogradu, jer sve što je na brzinu i euforično uradjeno - nema opravdanje!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija