• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

12.06.2016

09:05

ŠOKANTNE TVRDNJE VOJISLAVA ŠEŠELJA: ĐINĐIĆ JE OTEO BRENINOG SINA! Žuti mu nisu digli spomenik jer znaju da je bio kriminalac!

Politika

ŠOKANTNE TVRDNJE VOJISLAVA ŠEŠELJA: ĐINĐIĆ JE OTEO BRENINOG SINA! Žuti mu nisu digli spomenik jer znaju da je bio kriminalac!

Podeli vest

Zoranu Đinđiću su dali i deo milionskih otkupa koji su isplaćeni za Miroslava Miškovića i Miliju Babovića, zato ti slučajevi nisu rešeni. Đinđić je legalizovao deo mafije, a ubijen je pošto nije bio dovoljno brz da se obračuna sa drugima

Tajni dogovor sa Čumetom
Đinđić je legalizovao Čumeta kroz međunarodni kredit za asfaltiranje puteva. On se dogovorio s Čumetom da on otvori firmu u Beču i da u Austriji iznajmi mašine

Vojislav Šešelj, lider SRS, u šokantnom intervjuu za Informer tvrdi da je pokojni premijer Zoran Đinđić blisko i tesno sarađivao sa Čumetovim "surčinskim klanom"! Šešelj čak navodi da je Đinđiću dat i deo milionskih otkupa koji su naplaćeni za otmice Breninog sina, Miroslava Miškovića i Milije Babovića!

Šef radikala ističe da su upravo milioni koji je Đinđić dobio od ovih otmica, počinjenih 2000, 2001. i 2002. godine, glavni razlog zbog kog one nikad nisu do kraja razjašnjene. Šešelj tvrdi i da su za ove šokantne tvrdnje znali svi Đinđićevi saradnici, koji baš zbog toga nisu želeli da mu dignu spomenik u Beogradu.

- Zoran Đinđić je bio notorni kriminalac i ne zaslužuje spomenik. Kriminalom se bavio i u ranoj mladosti, devedesetih godina, o tome je pisala još Danica Drašković u "Srpskoj reči", a 2000. godine je izrastao u jednog od glavnih mafijaških bosova u Srbiji. Bio je u sprezi sa "surčinskim klanom", bio je jedan od trojice glavnih. Tu je bio i Dragoljub Marković, vlasnik firme "Krmivo produkt", koji je Đinđiću podigao i kuću u Novim Banovcima, dok je treći bio Ljubiša Buha Čume. Ta njihova kriminalna banda direktno je učestvovala petooktobarskom puču u kom su animirali i mnoge druge kriminalce. Pod Đinđićevom zaštitom, nastavili su da se bave krupnim kriminalom i posle 5. oktobra.

Informer

Istina je, Skot i Devenport rade protiv Srbije

Kako komentarišete dokumentaciju do koje smo došli, a koja ukazuje da ambasadori SAD i EU plaćaju proteste "Ne da(vi)mo Beograd" i "Podrži RTV"?
- Reč je o državama koje su se slično ponašale i devedesetih godina. Oni decenijama finansiraju nevladine organizacije, medije, partije, sindikate, pa čak i anarhiste i marksiste. I ne biraju! Svako im je dobrodošao ko želi da im služi. Za svakoga od njih ima novca.
Zvanično, ambasade sve demantuju...
- Negirali su i finansiranje "Otpora", pa je SAD administracija posle potvrdila da su milioni dolara uloženi u rušenje Miloševića. Celokupan tadašnji politički vrh bio je potkupljen. Biće i ovo vaše saznanje priznato jednog dana. Možda neki novi "Vikiliks" to potvrdi...

To su jako teške optužbe. Imate li bilo kakve dokaze za to?
- Imam dokaze. Pa, molim vas, oni su pokupili ono silno oružje iz policijske stanice u Ulici Majke Jevrosime. Oteli su, između ostalih, i sina Lepe Brene, oteli su i Miroslava Miškovića, Miliju Babovića i još neke ljude. Svaki put su naplatili milionski otkup. Nijedna ta otmica nije rasvetljena. Znate li zašto? Zato što je svaki put veliki iznos u kešu dobijao lično Zoran Đinđić! To su mnogi znali u Beogradu.

Ko je znao? Tražili ste da se sasluša Čedomir Jovanović, da li je i on bio umešan u sve to?
- Treba da se sasluša Jovanović, jer on zna za Đinđićevo učešće u kriminalu i podelu novca. I sam Čeda je dobijao te pare. Mnogo manje nego Đinđić, ali je i on dobijao. Đinđić je 2001. godine upozoren od Zapada da mora da prekine veze s kriminalcima. Pronašao je varijantu da neke od kriminalaca legalizuje, da ih uvede u legalne ili polulegalne tokove, a sa drugima da se obračuna. Na primer, Čumeta je legalizovao preko nekog velikog međunarodnog kredita za asfaltiranje puteva. Umesto da angažuje domaće firme, Đinđić je dogovorio sa Čumetom da ovaj otvori fiktivnu firmu u Beču i da u Austriji iznajmi mašine. Svuda je asfaltirao, pogotovo autoputeve. Ogromna je zarada tu bila, koju je Čume delio sa Đinđićem i još nekim drugim članovima bande. U svemu je izvisio Dušan Spasojević, zbog čega dolazi do sukoba u "surčinskom klanu". Kad se Spasojević izdvojio, nastao je 2002. godine "zemunski klan". Ta dva klana bila su u žestokom sukobu.

Čeda treba da je u zatvoru

Informer

Prvo treba saslušati Čedomira Jovanovića. Pa čovek se nudi za ministra umesto da bude u zatvoru! Nedavno sam pročitao i da je ukrao šest hiljada tona pšenice! Ej, to je šest miliona kilograma pšenice!

 

Pitali smo vas za Čedu...
- Malo strpljenja, molim... Čeda nije napuštao Spasojevića. Kad je Spasojević uhapšen u Francuskoj ili Španiji i isporučen Beogradu zbog neke od otmica, Jovanović ga je posećivao u zatvoru. Međutim, kad je došlo do sukoba sa Đinđićem, Čeda se povukao i distancirao. Đinđić je tada doneo odluku da se obračuna sa "zemuncima", koji su u međuvremenu mnogo ojačali jer im se priključio Milorad Ulemek Legija. Đinđićev plan je bio da se početkom 2003. godine ubiju Frenki Simatović i Legija, a da se Jovica Stanišić i ja isporučimo Hagu. Dovedeni su čak i britanski specijalci da to obave! Đinđić je planirao da ubije i Mileta Lukovića Kuma i Spasojevića. Ali, nije bio dovoljno brz...

Tvrdite i da je Šilerova srušena da bi se sakrili dokazi o mafiji.
- Da, to je istina. Kad je Đinđić ubijen, Čeda je naredio hitno rušenje Šilerove. Velika je to bila zgrada, koristili su benzin, dinamit, ko zna šta još da bi je srušili... Plaćali su i milionsku odštetu okolnim kućama za štetu.

A "Meljak"?
- Policija je uhvatila Kuma i Spasojevića žive. Izdao ih je valjda onaj Dejan Milenković Bagzi. Rukovodstvo DOS, Nebojša Čović, Dušan Mihajlović, Čedomir Jovanović, Nenad Milić i još neki, odlučili su da se Spasojević i Kum ubiju kako ne bi pričali na suđenju. Lično je general Rodoljub Milović ubio Spasojevića, dok je Spasoje Vulović, koji je još komandant SAJ, ubio Mileta Lukovića Kuma... Kasnije je režiran i čitav sudski postupak. Sud je odbio da prizna tri metka, Zvezdan Jovanović je uhapšen i svirepo mučen u pritvoru da bi potpisao priznanje. Potom je ucenjen ubistvom žene i dece ako ne prizna da je ubio Đinđića, pa je potpisao izjavu koju je diktirao Milović. Tek kad je potpisao, dovedena je advokatica Vesna Radomirović da potpiše kao da je prisustvovala sve vreme saslušanju, a nije... U pravnoj državi ovaj postupak bi se ponovio Čedinim saslušanjem. Vidim, taj čovek se danas nudi za ministra umesto da bude u zatvoru! Nedavno sam pročitao i da je iz državnih rezervi ukrao šest hiljada tona pšenice! Ej, pa to je šest miliona kilograma pšenice! To je vredno više od milion evra!

'Savamala' i Šilerova

Kako vam se čini slučaj "Savamala"?
- Ne mogu da opravdam nelegalno rušenje u Savamali. Ako su objekti nelegalni, moraju biti srušeni po zakonu... Ali zanimljivo je pitanje kako onima kojima sad smeta Savamala nije smetao dinamit u Šilerovoj?! Neće biti da je Šilerova srušena sa dozvolom! Uostalom, što su uopšte rušili tu zgradu?! Da nisu krili dokaze o vezama sa mafijom, zar nije bilo logičnije da se Šilerova oduzme i da se tamo smeste neke izbeglice, bolesna deca ili sirotinja?

Rekli ste da DS namerno nije podigao spomenik Đinđiću?
- Nisu, jer su znali kakav je on kriminalac bio. Uvek je jedan veliki deo DS bio protiv Zorana Đinđića. Pazite, on je još 1993. godine voljom Udbe doveden za šefa stranke. Udba je imala zadatak, verovatno direktno od Miloševića, da smeni Dragoljuba Mićunovića u DS i Vuka Draškovića u SPO, i dovede Đinđića i Slobodana Rakitića. Operacija "Rakitić" nije uspela jer je Drašković pobedio u SPO, ali je operacija "Đinđić" uspela.

Ali Đinđić je pobedio na stranačkim izborima...
- Đinđić je na tajnom glasanju, čiji su rezultati falsifikovani, kao pobedio Mićunovića, ali je istina da je Mićun imao više glasova, a te rezultate je falsifikovao Goran Vesić. Nešto slično bilo je i 1999. godine kad je Đinđić pobegao u inostranstvo i tamo davao antisrpske izjave i zalagao se za bombardovanje sve dok Srbija ne kapitulira. Posle bombardovanja se vratio, a u stranci mu je protivkandidat bio Slobodan Vuksanović, koji je predvodio stranku u Đinđićevom odsustvu. Vuksanović je dobio mnogo više glasova, ali su rezultati opet falsifikovani.

Bramerc besni, ali ja sam slobodan čovek

Tanjug

Serž Bramerc se požalio u Savetu bezbednosti da Srbija, pošto nije isporučila troje radikala, više ne sarađuje u punoj meri?
- Bramerc može da besni do mile volje! Pravosnažno je okončan proces. Pošto je besprekorno utvrđeno da nema osnova da se proces obnovi, nema osnova da se to traži. Bramerc i Hag bi mogli taj slučaj da prepuste srpskim sudovima, ali bi to bio još jedan fijasko za njih i njihove gazde.

 

 

 


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran miljkovic

pre 7 godina

Шта рећи а не заплакати, лудаци и идиоти, ни мртве људе не остављају на миру, само празна трабуњања, већ годинама, пљување и етикетирање људи без доказа, информеру не смета.Чак је Премијер осудио Шешељеве речи, али информер, полако али сигурно руши Премијера, РАЗУМЕЋЕ ТО ПРЕМИЈЕР, бојим се касно.

vera

pre 7 godina

Gos. Vučić nije alapača, kao dotični Šešelj da brlja šta god i kad god mu se hoće ..mislimo realno ..

pravda

pre 7 godina

Seselju dje ce ti dusa,pricas i osudjujes covjek koji je prminuo kojeg vise nema  stidi seeeee.....da je Arkan nama bi bio dignut spomenik,zasto se neprica o mafijama i mafijskin poslovima sta je arkan  ceca i mnoogi drugi svasta radio ne nee ne ne zato sto je on vas heroj a nasao si tude da vlblatis postenog covjeka koji je bio za pravdu stididdd se seselju stidi\n

remiska

pre 7 godina

Samo cekaj da mu spomene neko arkana ;) odma ce da kaze da je bio kriminalac,sto je i reko par puta javno vec

Dzo

pre 7 godina

pljuje po mrtvom čoveku jer zna da ne može da ga tuži za klevetu

Cole5

pre 7 godina

Može Đinđićeva supruga, ali neće jer zna da će tad na površinu izaći mnogo prljavog veša, počev od ostavinske rasprave posle koje nikad više nije pričala sa Đunđićevom majkom i sestrom. Zapitaj se zašto je ostavinska rasprava proglašena državnom tajnom dok recimo ostavinska rasprava po smrti Stambolića nije državna tajna jer Stambolić nije od države i Srpskog naroda ništa ukrao. Na kraju moraš znati da bi se tad otvorile mnoge afere koje gospođi Đinđić nebi išle na ruku, počev od afere DEPOS kada je Đinđića sa mesta gradonačelnika smenio Vuk Drašković jer je od Slobodana Miloševića uzeo 3 miliona DM da razbije DEPOS što je Đinđić i učinio, Zato DS posle toga nikad nije imala neki uticaj a iz nje su se odvojili prvo Koštunica pa posle Vuksanović. Kasnije je zahaljujući pritisku Joške Fišera Zoran Đinđić postao Srpski premijer a koštunica Predsednik SRJ....

Petar

pre 7 godina

Vojvodo ti se bas nalupeta. Pa da je bio na istoj strani ne bi ga ubili. Uostalom svi znamo da ga oni i nisu ubili. Ucenjeni od strane zapadnih ubica. Djindjic se osvestio ali na zalosta po njega, porodicu i Srbiju kasno.

Doki

pre 7 godina

Ovaj Seselj je najveci ludak svih vremena , ako je on Srbin onda bez razmisljanja bezim iz te proklete zemlje!

Dragojlo

pre 7 godina

Sad se vidi da je Vucic ipak manje potkovan znanjem iako je na vlasti!!!!

englezii

pre 7 godina

nBravo G Seselju ! Sve i jedan dobronamerni Srbin zna da je sve ovo sto pricate cista istina ali se prave sasavi jer se boje ! Mozda bi mogla da prodje ideja o nekoj novoj "crnoj ruci" ali samo da desetkuje a mozda i pocisti sav sljam zaostao iza "zute bande" To bi normalno trebalo da bude tajni program a i patriotski ! Samo obicno razmisljanje a vi G Seselju za vase dobro malo se povucite i pokusajte oanako malo "inkognito" poput "laufer mi javlja" da obavestavate Srpsku javnost a da pri tome ne ugrozavate ni svoju a ni sigurnost svoje porodice jer vidite i sami da su klasicni kriminalci pod zastitom "stranaca od moci" poput Cede Canka Pajtica i slicni ! Ceda pokrade sve zivo proda i Djindjica i Milosevica i opet se pod necijom zastitom sepuri ko sta znam ko na politickoj sceni Srbije ! Sramota ! A Vi posto vidimo da ste posten covek jer citamo i malo izmedj' redova tacno i strasno ciljano obavestavate ljude o svim kriminalcima i njihovim nedelima !

bubasvaba

pre 7 godina

Sve ovo je tacno jer je samo ceda mogo bez ijednog dana radnog staza da ztekne toliko bogatstvo od politike i to je jasno i nepismenom da se radilo o vveellliiikkkiiimmmm kradjama i otmicama i na svu srecu nije usvojen njegov predlog da se posle tri izbora u radu skupstini stice pravo za automatsko penzionisanje i sad bi cedica bio na drzavi radnog naroda srbije sve je lepo lenjcuga i LOPURDA smislio za sebe .

Spasa

pre 7 godina

Ovo sto je ispricao Seselj za Djindjica ja verujem da je sve tacno. Nikada mi se Djindjic nije svidjao a nije se ni glasacima svidjao jer je uvek DS zbog njega jedva imala 5% glasova i jedva prelazila cenzus i devedesetih i 2000.-te godine. Samo zahvaljujuci Kostunici uspeo je oktobar 2000.-te a Djindjic bez Kostunice nikada to ne bi uspeo. Djindjic je usao u DOS sa manje od 5 % glasaca, jer su stvarajuci DOS tacno merili koliko je ko na zadnjim izborima imao glasova i toliki su strankama DOS-a dati udeli u DOS-u. Djindjic je tada dobio udeo od 4,5%. A posle izbora oktobra 2000 postao je premijer na silu bukvalno. Pre sastavljanja DOS-a uspeo je da izbaci iz DOS-a SPO koji je tada nosio najvise glasova. I pokusaj ubistva Vuka Draskovica i onaj u Budvi i onaj na Ibaskoj magistrali moguce da je delo Djindjica. Bio je udruzen sa kriminalcima, nisam bas znao sve ovo sto Seselj prica ali znalo se i tada da je udruzen sa kriminalcima. Za ove otmice ne znam ali od njega je sve bilo moguce. Pitanje je i ko je ubio Stambolica. Ja ne verujem da je to bilo Milosevicu u interesu. Pa ko je ubio Klaru Mandic. Pa Klara Mandic je nekoliko meseci pre nego sto je ubijena dala intervju za tadasnju "Dugu" u kome je rekla da ona kao savetnica Dafinina tacno zna da je Zoran Djindjic uze od Dafine kredit u iznosu od tadasnjih milion dojce maraka i da ona ima kod sebe dokumentaciju o tome. Posle nekoliko meseci Klara Mandic je ubijena, u njenoj kuci su prevrnuta sva dokumenta pa onda i popaljenja, osumnjicen je neki covek kome je ona kao prodala stan a da li je taj i osudjen to nikada nigde nije objavljeno. Moram da vam kazem da sam ja bio ocajan kada je Djindjic ubijen iako sam dosta ovih stvari i tada znao ali to njegovo ubistvo je bilo nesto strasno, ipak je tuzno da se neko tako na taj nacin likvidira pa bilo ko da je a kamoli premijer drzave. Bilo mi ga zaista tada zao, ali jasno je da je to uradila mafija sa kojom je on dugo saradjivao a te price kako su ga ubili Amerikanci i Englezi zato sto je on resio ta razresi pitanje Kosova su gluposti najobicnije jer Amerikance i Engleze je zabolela ona stvar sto je Djindjic resio da se bavi Kosovom pa da ga ubijaju. Ajte bre, pa on bi radio sve sto oni traze.

Peraperic

pre 7 godina

Dakle, ne mogu da verujem da bilo ko moze ovako nesto da napise. Kako da ne! Pa Djindjic je ubio i Isusa Hrista! Nisi to znao? Ziveo druh Šešelj i svetska revolucija. Pod hitno u Evropsku uniju , kako bi ovakvi isli na detoksikaciju mozga.

MK

pre 7 godina

"Pitanje je ko je ubio Stambolica?"Koliko ti imas godina,11-12?Posle ovakve debilne recenice,sve ti pada u vodu.Mada ti je ceo VELIKI post u sustini debilan,pun budalastina i nema veze s mozgom.

Istoričar

pre 7 godina

Da bi neko odlučio da ubije, mora da ima motiv! Milošević nije imao motiv. On i Stambolić su se politički razišli, to je činjenica! Međutim, - Stambolić je jedno vreme figurirao kao potencijalni kandidat DOS-a protiv Miloševića, ali čak dva meseca pred izbore DOS je izabrao Koštunicu iStambolić je prestao biti ikakva pretnja Miloševiću, - Milošević je zapravo morao da pazi da se nešto ne dogodi Stamboliću, jer će njega odmah okriviti za to, - Upravo, motiv da ukloni Stambolića imali su opozicija i plaćenici iz inostranstva koji su finansirali rušenje Miloševića. Na taj način oni bi ocrnili Miloševića pred izbore i to bi kao donelo prevagu u korist DOS-a. - Prema tome Stambolić je bio kolateralna šteta u cilju za rušenje Miloševića.

SasaV

pre 7 godina

Vama smrad.vima demokratama coevek pise istinu i Vi uporno kao papagaji uhvatili ste se mozga i za Vas druga rec ne postoji a da imate mozga nebiste lupetali gluposti i glupe komentare no i tesko demokrati priznati istinu,mnogo je bolna za one koji su radili to sto su radili a svi to znamo pa necemo vise o tome....

SasaV

pre 7 godina

Glas razuma medju ovim komentarima ali netreba samo smetnuti sa uma da su i amerikanci i englezi projektanti koji zavisno od situacije i okolnosti imaju i izvodjace i pod izvodjace radova,kako pre tako i petog oktobra i posle.uvek su tu......

miki delija

pre 7 godina

sve su to mafijasi kao i ova vlast koja sve to zna lali cuti i stiti ih a kada sirotinja nesto pogresi na njima se trenira strogoca i zakon jadna li si srbijo sa ovom vlascu jadna si

Hodac Ulice

pre 7 godina

Ovaj crveni vojvoda i saradnik DB nastavlja po svom....nazalost ima i onih koji mu veruju, i deo nas koji znamo o kakvom se prevarantu radi.

Dr

pre 7 godina

Ne volim ovog coveka, ali mu moram pripisati prilicnu obavestenost.

srpkinja

pre 7 godina

Bravo za kratak komentar vrlo je obavesten i jos neko samo cuti mudro Dacic 100 posto sam sigurna

SasaV

pre 7 godina

U svakoj pravnoj drzavi u Evropi peti oktobar nebi mogao da se dogodi,nazalost u Srbiji je moglo.U svakoj pravnoj drzavi EU a cemu mi kao stremimo i nemamo alternativu,izjave nekog od politicara u ovakvom kontekstu nebi sigurno ostalo mrtvo slovo na papiru ali uzimajuci u obzir da je Srbija petog oktobra uvucena na silu u svet kriminala i korupcije sve je moguce pa i to da nam je tuzilastvo i sudstvo slepo i gluvo a iznad svega poslusno.....

penzionerj

pre 7 godina

S obzirom da Seselj mnogo zna i ima dokaza,valjalo bi da bude ministar policije ili pravosudja a da se niusta vise ne mesa mada nisam glasao za njega sto nije za EU. Ni EU nije zlatan put ali druge nemamo. U ovom poslu Seselj bi bio neustrasiv i uporan. Mnogo kriminala je neosvetljeno!

Sale

pre 7 godina

Posle ovakvih izjava ili gospodina Seselja pod istragu ili da gospodja Ruzica, njeni poznanici, partijski saradnici, kucni i poslovni prijatelji budu detaljno ispitani. U suprotnom, ovo je sirenje panike, nepoverenja u vlast i td. ili, drugim recima specijalni rat protiv drzave.

Novi Sad

pre 7 godina

Tačno je da država nije htela da rešava slučajeve otmica bogatih ljudi posle 2.000. godine. Porodice otetih su bespogovorno, u tišini isplaćivale milione maraka koliko su otmičari tražili a policija i tužilaštvo su ćutali i ni prstom nisu maknuli. Organizator toga se začas obogatio. Pogledajte: 1) milioni DEM/Mišković + 2) milioni DEM/Babović + 3) milioni DEM/Brenin sin + 4) milioni DEM/Matijevićev sin + .......... Ihaaaj.

Cole5

pre 7 godina

Da li se iko seća ovog a što potvrđuje Šešeljevu priču. Evo par naslova iz 2002: 1 - Blic od 23.12.2002. - Uništene najskuplje mašine u Srbiji 2 - Vreme Br. 625 od 26.12.2002 - Asfaltiranje neba 3 - Vesti.rs od 24.12.2002.- Uništavanje mašina Difens rouda neće ugroziti obnovu puteva 4 - Vreme Br 624 od 25.06.2009 - Veliko asfaltiranje - Čume možda nije najkontroverzniji biznismen u istoriji srpske tranzicije, ali je svakako najživopisniji. 5 - Večernje novosti petak, 13. april 2007."Difens" minirali profesionalci Zatim tada se uveliko pričalo da je mali potrčko iz Marinkove bare odneo tadašnjem kralju asvaltiranja 30 miliona nemačkih maraka da u Austriji i Nemačkoj pokupuje mašine za asvaltiranje. Svašta se tada pričalo. Slučaj miniranja niko do kraja nije istrašio, jer je ono bila opomena glavešini sršske mafije, isto tako i naslednik na tronu novi kralj asvalta u vreme DOS-a kao novogodišnji poklon dobio je mrtvački sanduk.

beograd 1

pre 7 godina

ne volim sekija, ali moram da priznam da je u mnogim stvarima u pravu. ne volim njegovo klovnovsko ponasanje, i mislim da bi morao da postane ozbiljan politicar, za dobrobit svih. pameti ima i previse mora se priznati, ali treba da je usmeri u drugom, pozitivnom pravcu. a sto se tice gore napisanog, apsolutno je u pravu. narod je to odavno pricao, samo niko nije zeleo da slusa. hapse sitne kriminalce, a najveci lopovi su medju politicarima, i svima u skupstini. seki uozbilji se, i narod ce dati svoj glas sledeci put.

zora

pre 7 godina

Cak i da je sve tacno,gde su dokazi??Moguce je da Seselj ima neka saznanja ali i sam zna da sa tim nemoze daleko

Banovcanin

pre 7 godina

Potvrdjujem za kucu u novim banovcima, eno je sada napuštena, ulica se zove Beogradska, na obali dunava, tu su se zajedno krili djindjic i čeda sa obezbedjenjem i uvek u ogromnoj pratnji.

Riddick

pre 7 godina

Kada su Ameri u pitanju sve je moguće. Jedina politika koju zastupaju jeste politika negiranja. I ptice na grani znaju da tamo i gde nema dokaza oni ga fabrikuju u skladu sa svojim interesima.

milijan

pre 7 godina

neznam što se ljudi stidite da date svoj komentar. Ako smatrate da je Djindjić sve ovo što Šesko kaže. trebalo bi da se pošteno sudi i poro dici i da se oduzme nezakonito stečena imovina. AKO JE SVE STEKAO ZA DVE GODINE RADNOG STAŽA nije normalno. Ako se pak poštenim sudjenjem dokaže da VOJVODA laže, imamo na hiljadade članova u KZ pa čak podzakonskim aktima gde bi bio pravedno osudjen. Ovako ćuti tužilaštvo ćuti ČEDA, Tadić lupa, a narod u neizvesnosti. Mene posebno interesuje da li smo na čelu države imali VIZIONARA ILI KRIMINALCA DA BI MOGAO NA MIRU DA UMREM.

micko

pre 7 godina

A sad sve ovo dokazi na sudu, a ne da se ulagujes Vucicu.

Sve verujem

pre 7 godina

HA,HA,HA,... Dva puta falsifikovani izbori u DS, niko nikad to spomenuo, ali Seselj zna... I on bi, kao Vucic, da u Silerovu smesti sirotinju;isti gazda, iste izjave... Sto ne daju po jedan stan oni, kada su ih vec od drzave dobili...

tt

pre 7 godina

Ovo je za film. Šta reći? Ako je Šešelj u pravu, onda Vučić nema"vruć krompir" u ruci, već vrelu šerpu sa vrelim krompirom, a najvažnije mu je da za saradnike ima ljude kojima veruje, ma ko šta o tome govorio i mislio. A Srbija sa navedenom hronologijom dešavanja , po Šešeljevom kazivanju, ima najbolji narod. Jer, to ne može da preživi svaki narod. Šta je, u odnosu na Šešeljevu priču, napad NATO-a. Kolateralna šteta koja nas je spasila da nas sopstveni kriminalci, iz svih slojeva društvene stratifikacije, ne unište-do nestajanja.

cacanin

pre 7 godina

Odrapili ste vi Vojo 12 metara pa danas mozes pevati borbene.Tacno je da ste hadzija iz pesme Zenica bluz a nadimak isto vam lepo stoji jer ste sarajlija Bosanac rodjenjem i zivljenjem.

Dule

pre 7 godina

Зашто кажете да су Шешељеве тврдње шокантне? То су ноторне чињенице које су свима добро познате.

pera

pre 7 godina

Spomenici se podizu heroima kao sto se Milosevic koji je dao svoj zivot braneci Srbiju, a ne mafijasima koji ginu u mafijaskom obracunu.

penzioner

pre 7 godina

Ceda je umesan u vise kriminalnih afera od Legije i krajnje je vreme da Legiji pravi drustvo bar 20 godina.

patriota

pre 7 godina

a i tebe je iz zatvora oslobodila udba,da po zadatku ti i tvoj kum pravite takozvanu udbinu opoziciju,a inače si bio naj mladji komunista u sfrj.

čačanin

pre 7 godina

tako si tvrdio da je prika ubio ćuruviju-laufer javlja-a sad na sudjenju se vidi da si tu informaciju dobio od tvojih mentora udbaša.tebi ne veruje ni rodjena majka,uostalom i sm si rekao da si ti političar i da imaš pravo da lažeš.

miki

pre 7 godina

Brvo Vojo Srpska legendo. Posto si dokazao da si skolovaniji i sposobniji od suda i tuzilastva u Hagu, sada si se usmerio na gradjane Srbije i progovoris istinu koju svi znaju ali nemaju hrabrosti da progovore. Sve je istina sto si rekao bar koliko ja znam iako te neki kude ali bez razloga. Ceda mora biti sasusan i neki drugi da se odgovori tebi i Srpskoj javnosti gde je bio helikopter Cesna i koga je odvezao u Englesku bez reg. oznaka i to sa donjeg (sporednog) ulaza. Zna se sta se dogodilo sa Nedom A. koja je navodno prekinula letovanje na par sati da bi imali kvorum a to nije istina pa ti cestitam na hrabrosti ai moras shvatiti sta su sve u stanju da ovi zapadni lobisti sa Amerima mogu da urade.Znam da si mnogo pametan i da namerno nisi pomenuo ministra Loncara i neke druge. Hvala Informeru sto ima hrabrosti i zeim vam svima srecu, ponos i dostojanstvo u svom radu i zivotu.

vox

pre 7 godina

Vojo po občaju, lupeta li lupeta. Samo mi nije jasno, šta čeka tužilaštvo?

crni gruja

pre 7 godina

Ne zaludjuj narod \"vojvodo\" i kako to da ti dadose ovoliki prostor.\n

srpkinja

pre 7 godina

A sto zaludjuje pa sve je ziva istina samo neces ti i tebi slicni da priznate

crni gruja

pre 7 godina

Niko ne ruši nikoga, sve je to jedno zamajavanje dok se ne zavrsi ono sto treba.n

toma penzioner

pre 7 godina

Seselj je najinformisaniji covek u Evropi sto je to pokazao u Hagu i treba mu verovati, jer uvek govori istinu bez dlake na jeziku.

nikola

pre 7 godina

Znajuci da zapad rusi pravne drzave uz pomoc novca, drzavnih udara, stvaranjem nereda i nemira a sto se sve dogodilo u Srbiji. Nagli izlazak Djindjica u prvi plan i sva desavanja oko njega se slazu sa Seseljevim tvrdnjama.

mars

pre 7 godina

Jeste da je mrtav i ne moze da se brani, ali sve je istina na zalost. Pogledajte kako mu zivi porodica danas, a zena nikada nista nije radila. Vilu na dedinju su im poklonili, imaju poslugu, vozaca, deca idu u privatne skole...

RINGISPIL

pre 7 godina

Prijatelju zaboravio si mnogo toga. Odakle Marici pardon Ruzici firma u agro biznisu teska milione evra.Da li si cuo za Viktorija Grup? Da je naporno radila jeste mozda u krevetu za drugo se nezna. Cemu ovde balavmo kad vec vrapci znaju koga je zapad INSTALISAO da vrslja i destabilizuje Srbiju kao vodecu zemlju na Balkanu. Sve druge price su jedenje go...a nazovi filozofa sa Filozofskog i Politickih nauka, jedina istina je da postoje opljkackani i pljackasi, patriote i izdajnici. Svako neka nosi svoj krst.

Seljak

pre 7 godina

Ko nas bombardova 1999? Pa zašto opet oni da nam kroje kapu?

Radovan

pre 7 godina

Jedini koji sme da kaze sta misli i sta misli obican narod. Setite se kako je bilo skoro pa kriminalno delo bilo sta negativno reci za Djinjica, sve dok nije dosao Seselj i krenuo da razbija taj vestacki pokusaj stvaranja kulta licnosti. U pocetku su mediji sa zgrazavanjem i cenzurom reagovali na to, ali sada, vidim, situacija se popravlja, sto je dobar znak.

Ne znam zasto

pre 7 godina

Ne znam da li je tacno Seseljevo izlaganje ili ne ali NE podrzavam spomenik Z. Djindjicu. Cak bi bilo lepo da i one trgove pod nazivom Z. Dj. zamene ( jedan je u Nisu). TAMAN POSLA AKO PO SVAKOM POLITICARU DAJEMO NAZIVE ULICA ! OOOOOOOOO ! Jedino ako Vucic zna zasto je to odlucio da uradi...

leon

pre 7 godina

On nije bio bilo koji političar ,on je bio Zoran Đinđić čovek koji je ovom narodu otvorio oči u mnogo čemu ,a tebe Šešenju debilčino jedan treba da je sramota samo nažalost ti sramote nemaš . Tebe treba u zatvor ako ni zašto drugo a ono zbog one sprdnje od naselja pored Beograda to naselje je u stvari dokaz da se ti preko nekoliko procenata primitivaca sprdaš sa ovom zemljom i ovim narodom...

RINGISPIL

pre 7 godina

A cija je Viktorija Grup, da nije mozda Maricina pardon Ruzicina. Zaradila zena lezeci.

Veselin

pre 7 godina

Zasto sokantne ? Pa svi su to znali i znaju samo sto Seselj to kaze.....

vanesa

pre 7 godina

Bravo dr.Šešelj,svaka čast na hrabrosti.Čitam po netu da je gospodja Ružica najbogatija žena u Evropi,eeeejjjjjjjjjj najbogatija,od čega?jasno je kao dan da su pare stizale iz ko zna kakvih izvora,Nikada Djindjića nisam podnosila,ali mi je bilo žao da je završijo život na onakav način,on je za svoju decu bijo samo tata,ne premijer,ali gospodine Šešelj,da li je državna tajna koliko je bogata udovica Djindjić?Čitam da je Djindjić obezbedijo nekoliko svojih kolena,pa to pohlepna udovica ne može potrošiti da živi još 300 godina,šta će joj toliko.govori se o milijardama €.Sigurno zaradijo od svojih filozofskih knjiga.Ko je gospodja Ružica da joj se svaka vlast pokori,vidim i gospodin Vučić,želi da digne spomenik.Moćna ta udovica,uživa sve previlegije,poklonjena vila,obezbednjenje,i sve povlastice,deca se školujiu ne znam gde i to sve u jadnoj siromšnoj Srbiji.Žalosno!

leon

pre 7 godina

Pa znaš šta kad neko naivan pročita ovaj tvoj glupi komentar i on će verovatno pomisliti da je žena milijarder," Ružica Đinđić najbogatija žena u Evropi " o Bože oprosti im ne znaju šta pričaju, smiluj se njihovoj gluposti....

leon

pre 7 godina

Vojo jedino dobro i ispravno što si rekao je o savamaloj , a za sve ostalo treba da te je sramota, samo nažalost ti sramote nemaš u stvari koristiš tih nekoliko procenata da bi manipulisao i pravio sprdnju od ovog naroda.

patriota

pre 7 godina

AV dize spomenik djindjicu,a nadam se da ce i njemu!!!!!!!

srpkinja

pre 7 godina

Ne padaj u vatru sta mislis da on stvarno licno on zeli da ga podigne nema sanse on je seseljev djak ali mora jel zarad demokratije zonglira covek cini mi se zasad uspesno videcemo

Posmatrac

pre 7 godina

Miki Rakic je bio glavni boss koji je kontrolisao sve puteve droge i mrezu mangupa od kojih vecina nije u zivotu.Mozda svi snimci nisu unisteni. Nema svrhe kopati po proslosti kada zakonodavna vlast i dalje legalizuje najveci kriminal u drzavi - tajkunski. Potrebne su korenite promene u svim sektorima u drzavi. Tajna promene je u fokusiranju sve svoje energije ne na borbu protiv starog, vec na gradjenju novog - dobrog za sve gradjane.Pravda je dvosmerna ali istina je jednosmerna. Istina uvek nadje put. Kao voda.Seselja sada policajci pazljivo slusaju i verovatno povezuju konce.

marinko loncar

pre 7 godina

seselju kad sve znas ko ubijo stambulica i urednika novina seselju ti i arkan ste stvorili nezavisnu drzavu hrvatsku i mira i slobo bijo sam vojnik jugoslavije pusti srbiju na miru i mrve ljude cedo bijo samo kurir da kaze milosevicu da ide u hag da sacuva glavu milosevic je ziv nije umro

pera

pre 7 godina

djindjic je bio niskorangirani clan malteskih vitezova.dobio je zadatak da opljacka srbiju,da razjedini narod i to je uradio.sam nije mogao, a u narodu nije imao uporiste jer je bio niko.za takvu rabotu je iskoristio kuma dragoljuba markovica surcinca,ljubisu buhu surcinca,dejana milenkovica bagzija surcinca.kriminalce poznate policiji jos iz 80 tih.kasnije se pridruzio legija ali samo iz licnih interesa kao i narkoman ceda.svi znamo iz okoline surcina kakve su se bahanalije,drogerijade,bludnicenja,kucanje brojeva na ukradenim dzipovima,itd desavale na hacijendi dragoljuba markovica.i on premijer vecera sa njima i nista ne zna i ne cuje hahahah nemoj da ste smesni.nisam radikal ali svaka cast ovom seselju koliko je tacno obavesten .pokoj ti dusi djindjicu,ali znao si sta te ceka ulaskom u sektu.no dobro obezbedio si i praunuce kao i tvoja bulumenta saradnika.

Dragan

pre 7 godina

Zbog ovog je oslobodjen da lupeta. Gde su granice Srbije Gospodine Seselju. KARLOVAC VIRIVITICA. LECITE SE A i ovaj gazda informera nije dobio da bude ministar odbrane pa sad plasi Vucica.

srpkinja

pre 7 godina

Covek je potpuno u pravu sve je bilo vrlo cudno oko ubistva djindjica suvise je lako poginuo upleo se sa zapadom a rusi ga pritisli da trazi podelu kosova znaci neko je od siptara dobio ogroman novac da ga ukloni a ceda ocigledno igrao na dve strane pa je i danas aktivan a ubistvo arkana u punom trznom centru neverovatno arkan je bio veliki srbin ma cime se bavio a ko ubi mladicevu cerku da ga razjari pa se desi srebrenicA srbi patriote sigurno nisu policija i tajne sluzbe znaju sve zasto cute koga se plase to sve je unutrasnja stvar srbije djindjic je imao viziju ali se nesto u necemu zeznuo verujem da ga nije ubio zvezdan vec pre neko iz zemunskog klana pitate li se da li je milosevic stvarno mrtav da mu slucajno ruski lekari nisu ubrizgali injekciju da izgleda da je mrtav pa ga nisu avionom sa markom odveli u rusiju a stambolic bio kucni prijatelj sa slobom pa kome je odgovaralo da ga smakne i to pripise milosevicima tj miri a sve ovo sto se danas desava toliko je ocigledno da je komplet opozicija dobila velike pare da razbuca srbiju a sram bilo i sandru raskovic sigurno joj se oceve kosti prevrcu u grobu a pajtic tadic i svi drugi vidi im se na licu da su u psihickom haosu treba da izvrse zadatak a bice tesko

leon

pre 7 godina

Vojo Vojo u tu tvoju priču o Zoranu Đinđiću kao kriminalcu mogu samo mala deca da poveruju i onih pet procenata primitivaca koji te podržavaju,svi ostali su te pročitali, a što nam malo ne kažeš od čega ti recimo i tvoja familija živete,kaži nam, kako si došao na ideju da napraviš ono naselje kod Beograda i baš me živo zanima jel su sve zakonite obaveze ispoštovane u toku zidanja tog vašeg šešelj-grada....

SEJALI SU STRAH DOSOVCI

pre 7 godina

Spomenik Z. Djindjic nije zasluzio nicim a zbog njegove smrti mi je zao kao i smrti bilo kog coveka. Kad se samo setim kad je poginuo Z. Dj. - dodje nam neki Zoran Zivkovic... A Demokratska Alternativa u Vranju i njen tamosnj predsednik stranke vranjanac M. M. koji je najuren s posla (na celu sa Nebojsom Covicem u Beogradu), hapsili su nevine ljude, izmisljavali afere BILI SU STRAH ZA Vranje ! Izmisljavali afere da bi zavarali narod da ,,ne vidi'' sta oni rade... Nova vlast posle 5. oktobra najuri staro strucno rukovodstvo Jumka a dodjose neki nepismeni zutokljunci KOJI UPROPASTISE KOMPANIJU SA U TO VREME 13 000 RADNIKA. 13000 radnika u to vreme je redovno primalo plate pa i vreme pod sankcijama. Ali N. Covic i Vranjanac nisu racunali na to da je ipak neko snimao i njihove razgovore... Bog gleda i vraca za traume...

srpkinja

pre 7 godina

U pravu ste covic je bio vrlo veran i odan miliosevicu a onda je pored njega poceo da radi i ponasa se na svoju ruku da precutkuje mnoge stvari od njega to znaju svi pravi izvorni clanovi Spsa dacic posebno ostao mu dosledan do kraja a sad kao covic nekada radi ruzic i uopste mi se ne dopada kao covek sav je izvestacen kao glimac na sceni i pod hitno treba da ga maknu dacic veliki igrac mnogo zna

velimir zivkovic

pre 7 godina

Samo treba videti imovinsko stanje sirote udovice Djindjic i sve ce biti jasno.A ove polemike padaju u vodu jer gospodja Merkel vrlo rado posecuje tuznu udovicu. Verovatno joj donosi ček od Nemačke socijalne pomoci.

petar jobanovic

pre 7 godina

Nema sloge medju Srbima I zato tako I prolazimo. Bolesni I poremeceni Seselj nastavlja gde je I bio I blati jedinog cestitog premijera kakav se vise nece pojaviti jer cemo nestati Kao narod.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija