• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2016

14:45

SNS: DS da prestane da se bavi naprednjacima na Vračaru!

Politika

SNS: DS da prestane da se bavi naprednjacima na Vračaru!

Podeli vest

Gradski odbor SNS Beograda pozvao je Demokratsku stranku da prestanu da se bave srpskim naprednjacima na Vračaru, te poručuju da bi demokrate trebalo da se bave onim što, kako se navodi, mogu da urade za građane te opštine, kada već nisu uradili ništa u prethodnim godinama

U saopštenju tog odbora se navodi da SNS nikada neće učestvovati u "alavosti" lista kao što je Demokratska stranka i pokreta Dosta je bilo.

Njihova ključna pitanja nisu bila programska, niti šta će će uraditi za građane Vračara, već ko će da sedne u fotelju predsednika opštine i ko će šta da otme na na toj opštini.

Posebno poglavlje predstvvlja, kako se navodi, strah od otkrivanja malverzacija sa poslovnim prostorom, 290 stanova koji su netransparentno dodeljeni i svim drugim protivzakonitim radnjama koje je opština radila u prethodnom periodu.

"Pozivamo Demokratsku stranku da prestane da se bavi Srpskom naprednom strankom na Vračaru, već da se bavi onim šta može da uradi za građane Vračara, kada već nisu uradili ništa u prethodnim godinama", navodi se u saopštenju.

Podsećaju da su do sada više puta isticali da lista Demokratske stranke i pokret Dosta je bilo ima komotnu većinu u Skupštini opštine Vračar.

Srpska napredna stranka se, ukazuju, nije ni mešala, niti je pokušavala da formira bilo kakvu skupštinsku većinu, niti je, pak, ometala druge da to urade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija