• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil.kurir.rs /Informer.rs

17.06.2016

21:41

SALCE NA STOMAKU? NIKAD VIŠE! Sok britanskog homeopate hit u svetu!

Politika

SALCE NA STOMAKU? NIKAD VIŠE! Sok britanskog homeopate hit u svetu!

Podeli vest

Samo nekoliko lekovitih namirnica dovoljno je da dostignete vitku liniju i poboljšate svoje zdravlje

Kada je Piter Karvel na Jutjub kanalu objavio recept i pripremu fantastičnog napitka za mršavljenje, svi su poludeli za njim, piše Stil.

Reč je o receptu koji je on dobio od slavnog britanskog homeopate, a nije ni čudo što ga je u kratkom vremenskom roku pogledalo preko dva miliona ljudi.

TOPI MASNOĆE: Dijetalni domaći sok od ananasa!

Naime, čak iako niste neki ljubitelj povrća, morate da znate da su prirodni sokovi odličan način da u svoje telo unesete hranljive materije. Ali, ako uz to još i iskombinujete prave namirnice, dobićete moćni napitak koji topi masne naslage sa stomaka i čisti organizam od nakupljenih toksina.

Zato požurite u nabavku po namirnice i pripremite ovaj sjajan napitak!

(VIDEO) ZATEGNUTA GUZA! Samo jedna vežba učiniće čudo vašem telu!

Sastojci: 

1 velika cvekla

2-3 sveže šargarepe

4-5 štapova celera

1 šaka svežeg spanaća 

1 jabuka 

1 sveži krastavac

2 rotkvice

1 koren svežeg đumbira (veličine 1 cm)

1 limun

BILA JE NA SAMRTI: Odrekla sam se jedne namirnice i to mi je spasilo život!

Priprema:

Očišćeno povrće i jabuku iscedite u sokovniku i popijte! Sok je najbolje da konzumirate ujutro, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka. Oni koji su probali ovaj napitak kažu da je toliko hranljiv, da može da zameni čak i doručak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija