• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2016

12:26

STEFANOVIĆ: Istraga u slučaju Savamala biće profesionalna - utvrdićemo pravu istinu!

Politika

STEFANOVIĆ: Istraga u slučaju Savamala biće profesionalna - utvrdićemo pravu istinu!

Podeli vest

Istraga u slučaju rušenja u Savamali biće urađena profesionalno, i uveren sam da ćemo doći do istine o svemu, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da ne zna detalje o istrazi jer to vodi tužilaštvo.

- Kada je reč o policiji sve se radi u skladu sa zakonom, i uveren sam da će sve biti urađeno profesionalno i da ćemo doći do istine o svemu. Detalje ne znam, jer se ne bavim tim poslom - rekao je Stefanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aksentije Drlja

pre 7 godina

Do sada je sve trebalo da bude reseno i podignute optuznice protiv odgovornih. Naravno, da je bilo politicke volje...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija