• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.06.2016

18:34

MIŠKOVIĆ URLAO OD BESA: Živ neću u zatvor, VUČIĆU ĆU JE*ATI SVE PO SPISKU!

Politika

MIŠKOVIĆ URLAO OD BESA: Živ neću u zatvor, VUČIĆU ĆU JE*ATI SVE PO SPISKU!

Podeli vest

Miroslav Mišković nije došao u sudnicu na izricanje presude... Čim je čuo za kaznu, naredio advokatima da se žale do Strazbura... Tajkun urlao da je Vučić kriv za sve i da će mu "doći glave"

Miroslav Mišković, vlasnik "Delte", osuđen je pred Specijalnim sudom za organizovani kriminal na pet godina robije i novčanu kaznu od osam miliona dinara!

'Delta': Odmrznite imovinu i vratite milionsko jemstvo

"Delta holding" saopštila je da je presuda Miroslavu Miškoviću doneta "bez ijednog dokaza".
Nijedan dokaz i svedok tužilaštva nisu potvrdili navode optužbe. Mišković nije bio na funkciji koja je odgovorna za zakonitost poslovanja. Bez obzira na sve, presuda je doneta, ali pravda nije dostignuta. Mišković će braniti prava. To podrazumeva: vraćanje putne isprave; odmrzavanje imovine vredne više od 40 miliona evra; vraćanje jemstva od 12 miliona evra i donošenje pravosnažne odluke koja će potvrditi neistinitost prvostepenih optužbi, navodi se u saopštenju.

VUČIĆ: Presuda Miškoviću je napredak u borbi protiv korupcije

Kako se kaže u presudi, tajkun je kriv jer je pomogao sinu Marku da utaji porez od 320 miliona dinara (Marko Mišković je za ovo delo ranije već osuđen na tri i po godine zatvora).

Iako ga je sud istovremeno oslobodio teških optužbi za pljačku državnih putarskih preduzeća, tajkuna je ova presuda, kako saznajemo, toliko razljutila da je otvoreno pretio premijeru Aleksandru Vučiću!

Van sebe od besa

Mišković, koji je iskoristio svoje zakonsko pravo i nije se pojavio na izricanju presude, čim je čuo da je osuđen, svojim advokatima je rekao: Ja živ u zatvor ne idem, i odmah im je naložio da se žale "ako treba i do Strazbura"! Tajkun je, kako saznajemo, juče pre podne besneo i urlao psujući premijera Aleksandra Vučića, koga je optužio da mu je sve smestio!

Prema rečima naših sagovornika iz vrha "Delte", Mišković je od ujutro van sebe od besa.

ROBIJA! Miroslav Mišković osuđen na pet godina zatvora i novčanu kaznu!

- Čim je čuo za presudu, pozvao je advokate i naredio im da se žale, ako treba do Strazbura. Rekao je da ne namerava da ide u zatvor, doslovce je rekao: Ja živ u zatvor ne idem! Naravno, za presudu je okrivio Vučića. Bio je van sebe od besa i urlao je na sav glas doslovce preteći: Tom Vučiću ću je*ati sve po spisku! Doći ću mu ja glave! - prenosi naš izvor.

Zvanično, Mišković se nije oglašavao, ali je "Delta" poslala saopštenje u kom tvrdi da je Mišković "osuđen bez ikakvih dokaza".

Marko Mišković i Milo Đurašković već osuđeni

Specijalni sud je 25. maja ove godine zbog utaje poreza osudio Miškovićevog sina Marka na tri i po godine zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara. Mišković junior će morati da u državni budžet uplati i 320.272.803 dinara na ime protivpravno stečene imovinske koristi.
Za isto krivično delo osuđen je i vlasnik "Nibensa" Milo Đurašković, koji je dobio sedam godina robije i novčanu kaznu od šest miliona dinara. Đurašković je dužan da državi vrati još 152.713.363 dinara protivpravne dobiti, kao i da sa saučesnicima opljačkanoj fabrici FAM solidarno uplati fantastičnih 3,14 milijardi dinara, koliko je procenjena šteta.

Naša saznanja, međutim, indirektno je potvrdio advokat Zdenko Tomanović, koji je istakao da presuda "nije rezultat dokaza, već nedostatak hrabrosti suda da se suprotstavi najavama političke elite".

- U Srbiji je dovoljan politički stav da bi neko bio osuđen. Presuda će postati paradoks jer je Mišković oslobođen centralnog krivičnog dela, a osuđen je jer je sud ocenio da je bliskost oca i sina dovoljna za savete o krivičnom delu. Sud je osudio pomagača na mnogo veću kaznu od kazne koju je dobio izvršilac, što je samo po sebi apsurdno... - poručio je Tomanović, dodajući da će uložiti žalbu.

MIŠKOVIĆ MISLI DA JOŠ UVEK VLADA SRBIJOM! Tajkun tužio Informer, traži 12,3 miliona!

Sudija Maja Ilić, koja je predsedavala sudskim većem, s druge strane kazala je da je presuda jednoglasna.

- Nema dileme da je Mišković pomagao sinu Marku. Rekao mu je da kupi akcije po jednoj ceni, a da ih proda po drugoj. Odluku o prodaji 41 odsto akcija Milu Đuraškoviću doneo je sam Mišković, kako je rekao za samo tri sekunde. On je donosio odluke kad je reč o "Mera invest fondu"... - istakla je Ilićeva.

Politizacija slučaja

Advokat Svetozar Vujačić ocenjuje da je van svake pameti tvrdnja da je premijer odgovoran za presudu.

Tajkunova "patka"
Tajkun bi trebalo da bude zadovoljan kaznom jer je manja od prosečne. A pretnja Strazburom je samo još jedna patka
Svetozar Vujačić, advokat

- Poznajem sudiju Maju Ilić i znam da je veliki profesionalac. Mišković i njegovi advokati su ti koji politizuju slučaj. Tajkun bi trebalo da bude zadovoljan kaznom jer je manja od proseka. Pa on sad treba da moli boga da se tužilac ne žali. A pretnja Strazburom je samo još jedna Miškovićeva "patka" koja nema nikakvog uporišta - podvlači Vujačić.

Inače, Apelacioni sud u Beogradu odlučio je da još tri meseca Miškoviću zabrani napuštanje boravišta, uz privremeno oduzimanje pasoša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Renata

pre 7 godina

Pre ce biti da ce Miskovic u zatvoru nekom izigravati sobari!

Danska

pre 7 godina

O još kako če Mišković u zatvor, a zbog pretnji moguća je još veća kazna.

Rajko

pre 7 godina

Ja bi ponovio suđenje i proširio optužnicu, zaslužio je on mnogo veću kaznu nego što je ova ali ajde...

boro

pre 7 godina

Miskovic je jos i dobro prosao s obzirom koliko je krsio zakon

Milan

pre 7 godina

Nije ti to zuta bagra pa da te se plasi, aloooo to je Vucic!!!

cvele

pre 7 godina

pa sta ako je vucic?!!! bas me nasmeja!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deli Radivoje

pre 7 godina

Osam milion da plati kaznu za utaju i stetu od 320 miliona koju je naneo drzavi.Evo sutra cu pristati da odlezim istu kaznu za pet puta manji iznos.

Kurčević Andrija

pre 7 godina

Nisam siguran, da si u pravu, osam miliona je kazna, a 320 vraca i uplacuje u drzavnu kasu.

Bojan

pre 7 godina

Ja se samo nadam da ce da bude tako, alil ako se u prostoru i vremenu izgube tih 320mil dinara, onda smo stvarno banana drzava.

blagoje supic

pre 7 godina

Samohrana srpska majka navodno po dogovoru na rate uplacivala plus nanogica,ali koje kriv Miskovicu kada nije iz Zitorodja i nema krsnog prijatelja g.Dacica.

urke87

pre 7 godina

Tako je to kad te sustignu godine i godine muljanja. Smatram da gospodin Vučić u vezi sa ovim ništa loše nije uradio.

Maja

pre 7 godina

Sta ima on da optuzuje Vucica za presudu koja je sramna. JOs vise je trebalo da ga osude!. Cela Srbija ceka presudu jednom tajkunu za visegodisnje izivljavanje i kriminal. Pomislio je da je vlasnik i Srbije i naroda. MI svi cekamo da se ukine korupcija u sudstvu i da se oduzme imovina koja je ilegalno stecena i da za izgradnju vrtica i bolnica, a ne da gledamo kako tamo neki lopov u belim rukavicama besni.

milenko89

pre 7 godina

Došlo je vreme da i ti Miško odgovaraš za svoje postupke, a nadam se da će uskoro pred sud i oni što su ti dozvolili da se nesmetano bogatiš na račun države i građana.

Darko

pre 7 godina

Miskovic je umislio da je on drzava u drzavi i da je nedodirljiv. Nikakve veze nema Vucic sa njegovim utajama poreza jer zakon je isti za sve. Ne moze svoju prevaru da ispolitizuje jer narod nije glup. Zatvor je pravo mesto za takve kriminalce.

lale

pre 7 godina

da li svako moze da preti bez sankcija.Ako je to istina znaju se sankcije.Covek sve posteno stekao.

Marenka

pre 7 godina

Miskovic moze samo da urla, vreme kada je vedrio i oblacio Srbijom je iza nas.

alan777

pre 7 godina

Informisite ovu sudiju. U celom Svetu akcije se kupuju po jednoj ceni (manjoj), a prodaju po drugoj ceni (vecoj). To i osnovci znaju.

Peca

pre 7 godina

Nije sporna kupovina i prodaja , sporan je porez na dobit -zaradu . A taj porez nije placen nego je sakriven . Ne zaboravite u Americi postoji klauzula ako ne platis porez ideš na robiju , dali je to 1$ ili 1000 000 dolara to ih ne interesuje ti odeš u zatvor i duzina zatvora nije vezana sa iznosom duga , postoji minimum a maksimum zavisi od sudijske prakse .

Darko

pre 7 godina

Zakon se mora postovati.Da li je to Miskovic izgubio razum kada ga je stigla zasluzena kazna.Sta je mislio da ce ostati ne kaznjen za krivicna dela koja je ucinio e pa nemoze svako ce odgovarati za ono sto je ucinio.

Savo

pre 7 godina

Moze on da urla koliko hoce,samo moze da dobije jos atvora za ove pretnje.

Ivan

pre 7 godina

Mislim da treba da bude srecan, nije prevelika kazna, a s obzirom na sve utaje poreza, pronevere i zloupotrebe ne bi trebao da se zali.

miko

pre 7 godina

Neka objasni onda onima u Strazburu odakle mu tolike pare a narod koji zivi u istoj drzavi jedva ima za hleb

kolin

pre 7 godina

Itekako ce te Miskovicu da postujete zakone Srbije!Proslo je vreme vasih zastitnika od zakona.

miris kise na balkanu

pre 7 godina

sto se sada ljuti da je radio po zakonu ne bi ga ovo snaslo!!!

niki

pre 7 godina

Pa sve jednog dana dodje na svoje, tako je i tajkun dolijao.

Boki

pre 7 godina

Može samo da urla. Ova zemlja neće trpeti lopove. Vučiću, primeni zakone na lopove.

dragan

pre 7 godina

ma nije kriv sto je narod glup to je jedino tacno a sud je sud.\n

branka86

pre 7 godina

lep provod u ćeliji miškoviću, uživaj u odmoru!!!

Zoran

pre 7 godina

Mislio je Misko da je sve mocan i za njega ima leka.

novosadjanin

pre 7 godina

Sada ga treba kazniti i za pretnje , +5 godina , dusevna bol i ono sto vec ide ???

boris

pre 7 godina

Jos sme i da se zali malo je i dobio kaznu, treba sramota da ga bude!

Jana

pre 7 godina

Srbija je pravna demokratska drzava i Zakon vazi za sve. Malo neobicno ali tako to izgleda sada u naprednoj Srbiji.

moravica

pre 7 godina

a ko si ti Miškoviću da se tako ponašaš sram te bilo,,,sve si to pokupio od naroda,,,imaš pare pa možeš tako bahato da se ponašaš...U ZATVOR ..Samo daj bože da budeš tamo onoliko koliko si osudjen

vid

pre 7 godina

Dano prošla su vremena kada je Miroslav Mišković bio za koplje iznad svih institucija države.

tetrtikirit

pre 7 godina

Dok je žario i palio vlade i minustarstva sve je bilo OK, sada kada je uhvaćen u kriminalnim radnjama preti, a još s e oko njega vrše istrage, ima on da dobije još desetak godina zatvora.

kolem

pre 7 godina

Sramno ponasanje, ali svako mora odgovarati za svoje postupke.

Hestija

pre 7 godina

Pa što se bogatio preko narado Srbije, zbog čega je hiljade i hiljade ljudi ostalo na ulicama, zbog čega je otimao PEKABETU I C MARKET. Sada su mu svi krivi kada treba da odgovara. I ovo je isuviše blaga presuda, za svu štetu koju je naneo državi.

Nikola

pre 7 godina

Neće mu pomoći ni da urla ni da vrišti, dobio je konačno šta je zaslužio.

Drvce

pre 7 godina

Mišković treba da bude srećan što je dobio ovako malo.

brane k

pre 7 godina

Biće pokušaja osvete ,treba ga malo pripaziti.Samo ne znam šta mu je Vučić kriv ?

MMMM

pre 7 godina

Nadam se da ova presuda Miškoviću predstavlja nastavak borbe protiv organizovanog kriminala i da će uskoro na njegovom mestu biti neki drugi tajkun, a imamo ih dosta.. Sve pohvale pravosuđu za ovaj slučaj.

Danijela

pre 7 godina

Treba da bude srecan sto je dobio samo pet godina. A recnik kojim se koristi, i prilici jednom kriminalcu.

Aleksandar

pre 7 godina

To je slika Miškovića. Misli da može da radi u zemli šta hoće i nikom ništa.

TamaraR

pre 7 godina

Može on da urla koliko hoće, ali zaslužuje zatvor.

Aleksa

pre 7 godina

Vucic mu kriv sto je krao ma nije valjda,u zatvor Miskovicu tamo ti je mesto tvoja deca trose novac pokraden od raznih firmi koje si upropastio i opeljesio,a nasa deca nemaju ni za polovan bicikl

ZNastasic1

pre 7 godina

O zatvoru si trebao razmišljati kad si se frajerisao i krao državu.J... više nemožeš pa džaba pretiš,stoga se smiri i idi odsluži svoju zasluženu kaznu.

lola

pre 7 godina

Besan tajkun+jak advokat+korumpirano sudstvo=PLATI NARODE POREZ DA DRZAVA IMA DA ODSTETU PLATI!Kako ce se zaliti kao i gdja.Adrovac opet ce nam uzeti pare!(za sve postoje dokazi ali je sudstvo u debelom dilu sa kriminalcima)I dok premijer ne nalozi cesljanje sudstva nista od pravde u zemlji Srbiji.

mima

pre 7 godina

Totalno nekulturno ponašanje Miškovića em je kriv em se buni i psuje sramota.

maki

pre 7 godina

Miskovicu ne prilici ovakvo ponasanje, a i vreme je da gospoda kriminalci shvate da je njihovo vreme proslo i da ce svako odgovarati za svoje postupke.

gago

pre 7 godina

Siguran sam da taj nece lezati ni dana u buvari.Advokati ce to oduzivati do besvesti ili dok ne oplajpici.Zivi bili pa videli.

FRIGO MILIKINIJA

pre 7 godina

Ima Mišković sreće, pored ovih pet napakovaće mu s e još desetak, kada je bal da je bal, a zaslužio je doživotnu.

Tirion

pre 7 godina

Moze Miskovic da urla koliko god hoce, kazna je izrecena i ima da odrobija ono sto mu je odredjeno. Moze da zaboravi vreme kada je sve kupovao svojim novcem. To je proslost i svaki tajkun ce proci isto kao i on. A za uvrede i pretnje Vucicu moze da dobije samo jos jednu tuzbu i kaznu.

maja

pre 7 godina

Ma kažnjavati sve više i više nema povlastice za nikog

Citateljka samo informera

pre 7 godina

More sve treba tako osuditi te sto kradu pa da se nauce psmeti. Te nece poreze drzavi da placaju te nece ovo, te ono, a sve to nece privstnici najvise i te jake firme opet po dzepu onima sto posteno rade i najmanje primaju more sve takve iza resetaka

Zora

pre 7 godina

Sad moze da urla koliko hoce,pravda je bar malo zadovoljena,mada mu je malo i ovo sto je dobio.

Nesa

pre 7 godina

Moze da urla ko9liko hoce, pravda ga je stigla.

Pjer

pre 7 godina

Zbog ovakvih pretnji,mogao bi da dobije još koju godinu robije !

Bexi

pre 7 godina

Pa nije mnogo dobio. To ce da odlezi kao chavka Na jednoj nozi. A to sto Je pokrao i sve ostale rabote za Sta ga niko i ne tereti to Je tek posebna prica...

vera

pre 7 godina

Srpski Al Kapone, on je tek prvi.. gde su ostali..?

Ivan

pre 7 godina

Sto si se uplasio Misko, u kantini ima sve sto ti je neophodno da prezivis!

MARIJA

pre 7 godina

Po ovome se vidi koliko je Miroslav Miskovic bio mocan, kad nakon odluke suda i vredja. Ali polako navicice se on na zatvorski ambijent.

rrt

pre 7 godina

Napad je najbolja odbrana. Vučić se zakačio sa tajkunima za dobrobit Srbije.

pera

pre 7 godina

E, Misko Misko. A hteo si da uvezes tenologiju za proizvodnju prehranbenih proizvoda iz Italije (koja nije bas najzdravija) i hranis ovaj narod. Vidi kako ti vracaju. JBG.

mile

pre 7 godina

Malo je i dobio kakve svinjarije je radio dok su demokrate bile na vlasti.

Nenad

pre 7 godina

Ocigledno je Miskoic pobrkao loncice, sudovi odlucuju, imamo nezavisno sudstvo po Evropskim principima

doca

pre 7 godina

Nije mu Vucic rekao da vrsi utaju poreza i druge nelegalne poslove pa da mu je on sad kriv sto mora u zatvor.

perun1

pre 7 godina

lepo kaze ona nasa :"nicija do zore nije gorela."

kristina

pre 7 godina

Ovaj bi stvarno trebao da se zamisli i da je mogao mnogo gore da prodje

Goran82

pre 7 godina

Miskovica bi neko trebao da obavesti da tajkuni vise ne vladaju drzavom!

Marijana

pre 7 godina

Da je krivo osudjen pa da se s razlogom buni,mislim da treba da bude mani od mahovog zrna.Kolo srece se okrece,i losim ljudima koji se bave raznim malverzacijama dodje kraj.

Beloica

pre 7 godina

Pa dok si pljackao nije ti Vucic smetao Miskovicu sam si sebi kriv na tvoju pohlepu i ne placanje poreza kad bi se stvarno tebi sudilo za zlodela Koja si uradio mislim da bi bar dozivotnu robiju dobio tako da nije lepo da psujes i vredjas bilo koga a kamo li naseg divnog premijera u stvarnosti si ipak dobro proso

luka

pre 7 godina

Samo ti besni, pretnje i jesu tvoj odraz... Nista cudno... Ali u zatvor ces i te kako ici.. Ti i tebi slicni za bolje nisu, kriminalci i lopovi. Sve vas treba zatvoriti! Javno preti Vucicu, nije te on terao da tajis porez i ko zna sta si sve radio... I ovo ti je mala kazna.

jasna

pre 7 godina

Sta urla treba da je srecan koliko je malo dobio...

Tiki

pre 7 godina

Nije mu Vučić kriv što je sam kršio zakon, za to su mu krivi ovlašćena lica koja su utajila porez, a kako su radili po njegovom nalogu, onda je sam kriv...

Lela

pre 7 godina

Mišković je shvatio da je po prvi put poražen i da mu nije upalilo da podmazuje novcem pa sad besni i ne zna šta će od muke.

boki

pre 7 godina

Koliko je on omladine zavio u crno.Radi takvih bijela kuga vlada.Te tajkune treba prisiliti da vrate pare koje su oteli radnom narodu Srbije.Obogatili su se neplacanjem radnika.Uvaljivalu su nam hranu najlosijeg kvaliteta o ostalu robu siroke potrosnje po desetorostruko vecoj cijeni nego sto je placena vani a prilikom uvoza prikazivalu cijenu desetorostruko manju tako da su utajili carinu i porez.

Aca

pre 7 godina

Jedva sam docekao dan da osude ovog lopova. Nije misku pomogao ni lazni strajk advokata, ni razni pritsci.

sele

pre 7 godina

Tako treba lopo a u zatvor plus da mu se sudi sto preti premineru Srbije

MIRKO

pre 7 godina

Drago mi je, konacno doslo vreme za pravdu! U corku snjim sto pre pa neka se zali kome hoce.

Milan

pre 7 godina

Zakon mora da važi za sve pa i za najbogatije.

Braco

pre 7 godina

Može da se žali kome hoće,Vučića ne treba da meša u to,njega je osudila pravna država.

Kiki

pre 7 godina

Ima Misko da ide u odredjenu prostoriju, kao sto kaze Sojic.

BeliOrao

pre 7 godina

Neprimerno ponasanje, nemas pravo da pretis slino jedna tajkunska dok si se bahatio sa zutima bilo ti je dobro...

Solaris

pre 7 godina

Covek umislio da je jaci od drzave i zakona. Sud je presudio da je kriv, ne Vucic.

jupiter1

pre 7 godina

Ima da ides u zatvor pa ima da pevas banditu jedan.

Sara

pre 7 godina

Tajkun urlao od besa! Nije ocekivao da ce zakon biti iznad njega!

Darko

pre 7 godina

O tome da će jednog dana ove vaše žute marionete otići sa vlasti i da će sve vaše krađe izaći na videlo je trebalo razmišljati na vreme gospodine Miškoviću i radite pošteno.

Dr za rock and roll

pre 7 godina

Icices pa ces sa pevas lopove!!! Hahaha , sada je dokazano da si pljackao drzavu srbiju lopuzo matora. Prdekana lopuzo!!!! Hahahaha-- Dobro bi bilo da ga bace u kp-dom nis-- i navuku finu sivu uniformu---neprijatelju drzave srbije

Lala

pre 7 godina

Mišković hoće i mora u zatvor,jer mora da shvati da u Srbiji je neko drugo vreme,vreme kada nema nedodirljivih.

MACAA

pre 7 godina

Na ovu kaznu obavezno mu pridodati sto premijeru preti smrcu.

dragan

pre 7 godina

Sada ce Miskovic i njegov pajtos Pajtic umesto "PATKE" da pokusaju narodu da proguraju "GUSKU".SVe ce da pokusaju samo da sruse Vucica.Ali narod vise nije glup da naseda na kojekakve "PATKE" i "OTPOR"-e, zarad necijih interesa i to necasnih.

Predrag

pre 7 godina

Malo je dobio, a to sto hoce mrtav u zatvor to je njegovo pravo.

Branko

pre 7 godina

Pa sta si mislio Misko, da drpnes pare i kidavela. E burazeru ne moze to tako, nije ti ovo Afrika....

Darko

pre 7 godina

Moze da mu pljune pod prozor! Tamo mu je mesto!

goran

pre 7 godina

Da li Misko misli da je ovo kraj...pa sada krecu druge optuznice . Sta misli da je Cmarket zaboravljen....

Taca

pre 7 godina

Hteo ne hteo Mišković mora u zatvor,dokaz da u Srbiji nema nedodirljivih,da je Srbija konačno pravna zemlja i svi oni koji se ogreše u zakon moraju odgovarati.

vojche

pre 7 godina

Tajkun se malo zaneo. Mislio je da je jaci od drzave i zakona. To sto su ga stitile neke prosle vlasti je proslost, nema zasticene elite i nema radnji koje su van zakona.

Ognjen

pre 7 godina

Bolje bi ti bilo Miskovicu da se pitas kako si i sa kim preko noci stekao toliko bogatstvo. Dobro da je krenulo. Ima jos mnogo lopova, koji treba da ti se pridruze u CZ.

ana

pre 7 godina

Dok je pomagao u zloupotrebama i uzimao novac od radnika i države, da je plaćao porez, a nije bilo mu je sve potaman, ali svakome smrkne kad pravda dodje po svoje.More u zatvor pod hitno.

Mila

pre 7 godina

Mišković treba da je presrećan ovo je isuviše blaga kazna za njega.

Jadran

pre 7 godina

Proslo je vreme tajkuna u Srbiji tako da Miskovic moze samo da se ljuti i da psuje nista drugu mu nije preostalo.

Miodrag Ilić

pre 7 godina

Kad je krao nije razmišljao o posledicama.

ada

pre 7 godina

ama to je samo bio biznis,koliko je takvih kao on , pa trebali bi pohapsiti 95 % vlade da bi ocistili drzavu od lopina i naravno sve im oduzeti i vratiti drzavne dugove koje su uzimal i trpali u svoje dzepove

nevena

pre 7 godina

Mišković može jedino da odbrojava dane i sate do odlaska iza rešetki gde mu je već odavno mesto!

Lena

pre 7 godina

Onda si trebao paziti sta radis, ovako jos si dobro prosao.

Srbijanac

pre 7 godina

Konacno je pravda pobedila i zato je izvan sebe.

Stefke

pre 7 godina

Tako je, Vučić je "kriv" što je najveći tajkun u Srbiji, na Balkanu ali i šire konačno iza rešetak!

Milos

pre 7 godina

sta je trazio to je i dobio,mozda u manjoj meri.

Branko

pre 7 godina

Ne verujem da je očekivao da će ga osloboditi..

Gile

pre 7 godina

Bogatstvo se ne stice preko noci. Bolje mu je da oda kompanjone, pa da ima drustvo u zatvoru.

ivan

pre 7 godina

Pa i treba da odgovara i bude kaznjen ako je kriv.

Aleksa

pre 7 godina

Mišković može da urla koliko god hoće, definitivno je kaznu zaslužio!

alo lopurde

pre 7 godina

"Delta holding" : "To podrazumeva: vraćanje putne isprave; odmrzavanje imovine vredne više od 40 miliona evra; vraćanje jemstva od 12 miliona evra i donošenje pravosnažne odluke koja će potvrditi neistinitost prvostepenih optužbi, navodi se u saopštenju." Pa sada dokazite kako je zaradio tih 52 miliona evra???? I vas sve treba u zatvor jer ste primali plate od novca koji je ukraden narodu...saucesnici ste..

Petar

pre 7 godina

Nista bolje i nisam ocekivao od Miskovica.Covek koji je simbol korupcije u nasoj zemlji konacno dolijao.Pravda je spora, ali dostizna.

ajde zuti

pre 7 godina

sada protest "pacov"(bas lici) jer vam se patka vratila....????

bane

pre 7 godina

Ego je njegov preveliki kao i ostalih tajkuna koji misle da vladaju srbijom pa ego iz njega urla.Pošten rad se do sada nije mnogo isplatio u srbiji ali se nadam da od sada hoće.

aJDE sANDRA

pre 7 godina

POVEDI PROTEST....Umesto patke,sismis.....

Ninko Mladenovac

pre 7 godina

Vide kako se kezi nakaza ices ices i pitaces treba li jos da idem ne vladas ti pravosudjem kao u vreme Borisa Tadica.Srbijom ne vldate vi tajkuni vise koji ste se obogatili na neposten nacin dok mi jedva prezivljavamo.Treba ti uzeti sve nelegalno stecenu imovinu.

law abiding citizen

pre 7 godina

ajde bre pali moronu ne trebaju mi novinari ni tv snimci pa da vidim kako skačeš od besa i vileniš od početka kako si zaglavio u aps! Na 100god su trebali da te osude da je pravde! plaćao si političarima da bi imao status nedodirljivog a davno si nametnuo monopol u trgovini pa si upropastio cenu rada pa počevši od onih kasirki u maxiju što rade za 20soma do gomile ljudi gde si ti i tebi slični nametnuli robovlasnički sistem rada! jaje jedno naduvano!

neno

pre 7 godina

Mnogo me pogadja njegov bes. Treba videti koje cigarete pusi.

Jasna

pre 7 godina

Mišković ako se bavio utajom poreza treba da odgovara.

vlada

pre 7 godina

Razumem da nećeš u Hag, ali u zatvor ... to mi nikako nie jasno! Miško, bićeš u Srbiji, tvoji se neće trošiti na avion i hotele, imaćeš srpsku hranu /doduše zaboravio si na nju/ i šta još hoćeš.... "pasoš" ..eno čeka te na zatvorskom madracu! Sve imaš, i još se ljutiš! Razmazili su te tvoji DOSovci, i napravili od tebe /prosečnog/ - FIRMU! Svi su oni tvoji "kumovi", to znamo, a ti se prezivaš SAMO Mišković! I da li znaš koliko takvih ima u u Srbiji, sa istom pameću i sa istim prezimenom ... e moj...

Coa83

pre 7 godina

Ovo ne treba shvatiti olako... Policija mora da reaguje na bilo kakvu pretnju upucenu premijeru!

Rade

pre 7 godina

Milijarde, i milijarde je pokrao. Odakle mu tolika imovina,,avioni, kamioni, vile u Londonu i Americi,,od poštenog rada nije sigurno. Sramna i smešna presuda, a on se još ljuti. Umislio da je Bog. Kakvo bre oslobađanje, od putarskih firmi, pa tu se najviše ofajdio. U zatvor, doživotno, i on i sin i Đurašković.

becarusa

pre 7 godina

Vucic nije iz demokratske stranke, pa da mu dozvoli da nastavi da krade, Neko je i tome morao stati na put

ada

pre 7 godina

to je premala kazna za prevaru drzave , da je to uradio u Australiji dobio bi mozda isto godina zatvora jer oni nece da izdrzavaju bitange , ali bi mu zato sve sto posjeduje bilo oduzeto i to sa pravom ,ali o tom potom i to ce valda naici - KOLIKO BIKOVA TOLIKO I STRIKOVA

BOKI

pre 7 godina

Vratili patku tati.Žuti ostali bez šefa i finansijera.

Vladimir

pre 7 godina

Miskovic mora da odsluzi ovu rogiju u redovnom zatvoru a ni slucajno mu se ne sme staviti nanogica. To bi bilo ismevanje svih gradjana Srbije koji svoju kaznu sluze u regularnim pritvorskim ustanovama.

Zoltan

pre 7 godina

Kada se pretnje izkažu javno , za mene je to kriminal kao da je počinjen. Zato zapretnje kažnjavati kao da je delo počinjeno.Zašto da ljudi žive u strahu.

miloš 2

pre 7 godina

Pogledaj se u ogledalo, ličiš na vanzemaljca, nisi se ti obogatio što si sposoban, već mangupi podmetnuli onog ispod crte, da nismo tradicionalno odgojeni i mi bi uradili tako nešto, brza tecija, jadna i zaslužena propast, vrati svakom svoje, ma vadi ruku iz mog džepa, a Premijera koji se trenutno preziva Vučić ostaavi na miru, doći će drugi Premijer, pa opet drugi, Premijer je političar i državnik, a ti osuđenik, najnižeg ranga, to se zove lopov, ne treba tu pamet, jednostavno otimaš tuđe.

darko

pre 7 godina

eee Miskovicu sto si krao krao si, nema vise tvojih demokrata da ti cuvaju ledja i da ih placas za njihovo cutanje... Nadam se da se istraga protiv tebe nece tu zavrsiti i da ces dobiti i vise od 5 godina

Romanija

pre 7 godina

Može Miško da urla do mile volje ali mu to neće pomoći da se oslobodi zatvora.

mal

pre 7 godina

svako mora da odgovara za svoje postupke, svi smo isti pred zakonom

Kosta

pre 7 godina

Toliko primitivizma nisam skoro video. Mislio je Mišković da novcem može svakoga kupiti. E pa ne može!

daka

pre 7 godina

Svako ko se bavi utajom poreza treba da odgovara.

Sladjana86

pre 7 godina

Moze on da urla koliko hoce,ko se jos obazire na njegovo urlanje.Nije urlao dok je krao.

marina

pre 7 godina

Hoces, hoces...a za pretnje javno upucene premijeru trebao bi ponovo u sud

Dragomir

pre 7 godina

Мишко,бато,иди у затвор јер ћеш и овако одотуд командовати?Па изласци викендом!Па, добрим понашањем заслужиш скраћење и ће да бидне ки да ниси ни робијао!КО УМИЈЕ ЊЕМУ ДВИЈЕ!Ето,да си умео да сарађујеш са судијама ти би добио две године и плус оно што си био у апсу на јесен би ти био слободан!И ники не би могао после да ти опљуне под прозором јер то ти можеш да забраниш!Значи,бато,иди у затвор и гледај да се добро понашаш?Не наплаћујем савет али,бато,када изађеш раније да ме частиш?Да те не бије малер.

OOUR

pre 7 godina

Za 320 mil. ukradenog, \"kazna\" 5 god. i 8 mil. da vrati. Dobar reprogram, a?\n

Zoran

pre 7 godina

A šta je sa privatizacijom C marketa? Trebalo bi i za to da odgovara

sasa

pre 7 godina

Covek koji je tako malom kaznom nagradjen od ove vlasti,,,sramota,,,ovakvi ne treba da budu na slobodi ni dan,,,,spremni su na sve, njih narod i drzava ne interesuju,,, ,,,samo se nadam da ce i pajtic i radulovic ovako da prodju,,,to je zlo Srbije///

Duško

pre 7 godina

Prvo da plati I vrati sve što je nezakonito strpao u svoje džepove, prugastu pidžamu, pa da radi na njivi kao sva ostala manguparija. On zaista misli da mu se baš sve može, ne dolazi na izricanje presude, kao da je to njegov sud (nadam se da ipak nije) i da je vreme da se lopovima pokaže da se krađa ne isplati.

bane

pre 7 godina

Koliko ima Miskovica jos u Srbiji pa i ovde u Ljigu i ko ih stiti\n

Mishko

pre 7 godina

Misko,,!! Imaces vremena da se prisetis radnika koje si placao 18 hilj.din...a drugo ,,drzava rana,, sta ti fali,sve je redovno...dorucak,rucak,,,,   n

Djole

pre 7 godina

Misko treba da je srecan sto je dobio tako malo...

Mile

pre 7 godina

Nađite mi jednog lopova goji će priznati da je krao. Nijednog nema. Samim tim ni Mišković neće priznati da je krao i varao.

BB

pre 7 godina

Dragi Miskovicu, Zelim ti da sto lakse podneses zatvorske dane. Zato se nadam da ces imati normalan pritisak, urenu probavu i naravno, tvrdu stolicu.

slobodan

pre 7 godina

Dosta je vise cela Srbja urlala, zbog takvih prevaranata.

Osecaj me ne vara

pre 7 godina

Da sam premijer, odmah bi naredio hapsenje i istragu kome to on preti... Strpao bi ja njega u zatvor za 40 godina i jos bi ga stavio u celiju sa Legijom, da ga ovaj mazi svako jutro za dobro jutro... Kod Legije bi ja tebe Miskovicuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija