• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.06.2016

11:04

OPET PRŠTE VARNICE U SKUPŠTINI! Zakačili se Martinović i Šešelj, KO IMA LAŽNE DIPLOME, A KO JE "MAGISTAR"!

Politika

OPET PRŠTE VARNICE U SKUPŠTINI! Zakačili se Martinović i Šešelj, KO IMA LAŽNE DIPLOME, A KO JE "MAGISTAR"!

Podeli vest

Lider SRS Vojislav Šešelj protestvovao je danas što je za člana skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti predložen Igor Bečić (SNS) zbog, kako je rekao, afera koje se vezuju za njegovo ime, na šta je šef naprednjaka u parlamentu Aleksandar Martinović postavio pitanje kredibiliteta Šešelja za članstvo u tom odboru

 



- Ako bismo krenuli u tu vrstu rasprave, ja bih mogao da postavim pitanje da li sam Šešelj ima kredibilitet da bude član tog odbora, jer sam čitao neka dokumenta da je bio saradnik službe bezbednosti u Sarajevu pod imenom "magistar'' - rekao je Martinović na početku rasprave o izboru članova i zamenika članova skupštinskih odbora.

Martinović je rekao da je uobičajena parlamentarna praksa da se ne komentarišu personalna rešnja koje su predložile poslaničke grupe, navodeći da ne zna zašto je Šešelj krenuo da komentariše koga je predložila SNS, a da se pri tom krajnje neprimereno izražavao o svom kolegi.

 

Tanjug

- Ako hoćemo da pričamo o političkoj anatomiji svakog poslanika onda bi rasprava krenula u drugom smeru. Svaka poslanička grupa ima pravo da predloži članove odbora - rekao je Martinović.

Šešelj je, inače, rekao da će poslanička grupa SRS poštovati postignuti dogovor i da će glasati za sve predloge koji su predloženi konsenzusom, ali da ne može da prećuti problem u Odboru za kontrolu službi bezbednosti, koji je u svim parlamentarnim demokratijama najvažniji odbor i stoga je veoma važno pitanje njegovog sastava.

- Ja neću da sumnjam u celi sastav odbora, da postoji problem izneću vam na osnovu činjenice da je Bečić predložen za člana tog odbora i kako se čulo u kuloarima predviđen je za predsednika tog odbora. Vi znate za afere, problem lažne fakultetske diplome… Može li takav čovek biti član tog odbora, može li biti otporan na pritiske I podmetanja službi - upitao je Šešelj.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Febo

pre 7 godina

Vojo previse radis, sta ne navratis kod nas u HR na kaficu kako si obecao. Ne drzis bas obecanja.....

Djole

pre 7 godina

Gospode Bože,poštujem i premijera i vladu ali ovaj Martinović je tri puta luđi od vazduplohovca!Aleksandre gde ih bre više nalaziš?Pa pored ovog će svako zasedanje skupštine trajati ko'gladna godina.Daj molim te upozori ga da nema potrebe da baš na svaku,mora da reaguje.Lojalnost tebi i partiji se ne dokazuje pretvaranjem skupštine u cirkus "Medrano",nego konstruktivnim,razumnim i pre svega sažetim i pametnim predlozima i raspravama,a ovo što on radi mi liči na ono iz vrtića"moj tata je jači od tvog tate"!Sve najbolje vam želim ali molim te da mu objasniš,da on ne brani samo interese stranke nego ga je narod tu postavio, da brani interese Srpskog naroda i ne traći ni vreme ni novac istom!!

tori

pre 7 godina

Hvala Bogu kad I vi sami vidite svoju politicku anatomiju , Ali se drzite vlasti Ko pijan plota.Mladi I posteni nemaju mesta od has.ISTE FACE30god SRAM vas bilo.

Hercegov Grad

pre 7 godina

Šešelj ima državnu diplomu iz ranijeg perioda! Zakljucak donesite sami! n

lana

pre 7 godina

pa čak i na držav. univ. u n. sad se kupuju diplome i to na elektro . izlaziš reda radi na ispit upisuju ti se ocene knjigu ne otvaraš

Aleksandar Janjic

pre 7 godina

Seselj je u pravu,taj Becic je smesan ,sigurno Seselj IMA prave informacije u vezi njegove te tzv diplome,Danas je sve vise tih laznih privatnih fakulteta,I save vise kupljenih diploma.  U moje vreme kad sam diplomirao a to je bilo kod tzv diktatora Slobe fakultet je drzao visok nivo znanja I nine bilo tih placenih diploma.Martinovica cenim on je pravi diplomac ali ocigledno da ne misli svojom glavom vec prica onako kako vladajuca partija misli\n

Pavlović Dušan

pre 7 godina

„Mali Šešelj" ne može da se otrgne svoj „političkog oca" Voje. Način govora, dikcija, pauze u razgovoru, kao da gledam njegovog idola Voju. Možda će za desetak godina uspeti da se otarasi njegovog uticaja. Ne, nije to nikakva devijacija. To je ljudski i normalno.

mara

pre 7 godina

Dobro se poznaju pa neka se caste ali ne na teret poreskih obveznika,Nadam se da ce Premijer uvesti red bar u svojoj stranci u ponasanje i recnik,

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija