• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2016

20:57

STRAŠNO! PAJTIĆ TRAŽI DA PEDERI USVAJAJU DECU! Šokantan politički zaokret lidera Demokratske stranke!

Politika

STRAŠNO! PAJTIĆ TRAŽI DA PEDERI USVAJAJU DECU! Šokantan politički zaokret lidera Demokratske stranke!

Podeli vest

Predsednik DS predlaže da "istopolni brakovi dobiju isti formalni status i korpus prava kao i druge bračne i vanbračne veze"... U praksi to znači da bi u Srbiji pederskim parovima bilo dozvoljeno da usvajaju decu!

Bojan Pajtić, bivši predsednik pokrajinske vlade i lider Demokratske stranke, osim što se zalaže za ulazak Srbije u NATO pakt i legalizaciju gej brakova, predlaže i da se donesu zakoni kojim bi se pederskim parovima u Srbiji dozvolilo da usvajaju decu!

PAJTIĆ BI PEDERSKE BRAKOVE I NATO! Lider DS najzad priznao šta su mu najveće želje!

Šef demokrata, koji je već uspeo da ozbiljno razbesni i neke od svojih stranačkih kolega koje su javno ustale protiv predloga da DS postane "pederska-NATO stranka", svoje šokantne predloge upotpunio je zahtevom da se gejevima dozvoli usvajanje dece!

To je naša obaveza

Pajtić je svoje nove političke principe izložio u pismu članovima DS od kojih traži podršku na stranačkim izborima 24. septembra. U tom pismu se, između ostalog, navodi:

Pitanja u pismu Bojana Pajtića članovima DS

1. Da li podržavate pridruživanje Srbije NATO alijansi?

2. Da li dajete podršku otvaranju procesa pregovaranja o reintegraciji opozicionih stranaka
evropske orijentacije, izniklih iz DS, u jedinstvenu Demokratsku stranku?

3. Da li podržavate predlog da istopolni brakovi u Srbiji dobiju isti formalni status i korpus prava
kao i druge bračne i vanbračne zajednice?

4. Da li ste saglasni sa idejom da sindikati uzmu učešće u radu stranke kroz participaciju u organima DS, izbornim procesima i procesima odlučivanja?

Istopolni parovi koji žive u zajednici u Srbiji uskraćeni su za pravo da posete partnerku ili partnera u bolnici u slučaju bolesti, nemaju pravo nasleđivanja od sebi bliske osobe, niti obavezu uzajamnog izdržavanja. Čak i ako se njihova zajednica po načinu života i zajedničkom domaćinstvu ne razlikuje od sličnih bračnih ili vanbračnih parova. Zato DS ima obavezu da traži da status istopolnih zajednica bude pravno regulisan i izjednačen sa bračnim i vanbračnim zajednicama u našoj zemlji.

Pajtić je svoju ideju o gej zajednicama dodatno pojasnio i u pitanju koje je poslao demokratama širom Srbije, a koje doslovce glasi:

Da li podržavate predlog da istopolni brakovi u Srbiji dobiju isti formalni status i korpus prava kao i druge bračne i vanbračne zajednice?

Sasvim je, dakle, jasno da bi prihvatanje Pajtićevog predloga u praksi značilo da bi u Srbiji pederskim parovima trebalo dozvoliti da usvajaju decu!

I dok niko od demokrata nije zvanično želeo da komentariše Pajtićevo zalaganje za "pedersko usvajanje dece", lider SRS Vojislav Šešelj kaže da je najnoviji Pajtićev šokantan politički zaokret posledica njegovog političkog poraza na svim nivoima.

MIĆUNOVIĆ I TODORIĆ NEĆE U PEDERE! Žestok raskol u DS, funkcioneri demokrata se okrenuli protiv Pajtića!

- Pajtić je jedan politički očajnik koji ima sve manje šanse za opstanak na mestu lidera DS i zato sada poseže za blefiranjem i šokantnim idejama. On samo želi da popravi svoj status među članstvom, a zapravo samo još više gubi podršku. Mi smo kategorički protiv ovakvih ideja - podvlači Šešelj.

Politički blef očajnika
Pajtić je politički očajnik sa sve manjim šansama da ostane lider DS pa poseže za šokantnim idejama
Vojislav Šešelj, lider SRS

Predsednik "Treće Srbije" Miroslav Parović ističe da nipošto ne treba dozvoliti gejevima da usvajaju decu.

- Priča o gej pravima je zloupotreba i podrazumeva potpuno razaranje porodice. Pajtić je skinuo masku i rukavice i jednim delom otkrio svoju pravu prirodu. Namerno insistira na pitanjima lažnih ljudskih prava i spoljne politike, na kojima Zapad lomi kičmu Srbiji - konstatuje Parović.

Podrška i od Radulovića

Na drugoj strani, gej aktivista Goran Miletić za Informer ističe da inicijativa o legalizaciji gej brakova postoji godinama i da je dobrodošla svaka podrška političkih stranaka.

- Saša Radulović nas je javno podržao još u izbornoj kampanji, a znam da je DS i ranije imao interni dogovor o podršci. Samo Pajtić može da vam odgovori zašto je ovu temu delegirao i vratio u žižu javnosti baš u ovom trenutku - zaključuje Miletić. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hetfild

pre 7 godina

pa sta, i ja sam za to da se dozvole gej brakovi! mozda sam zbog toga monstrum,

ljubisa

pre 7 godina

nisi monstrum,ali daleko od tog da si u dure....

magda

pre 7 godina

Davljenik se i za slamku hvata.Nije iskljuceno da je covek zbog prevelikog stresa totalno izgubio razum, pa sad baljezga i prolupava se ko otvoren prozor.Neki politicari dogurali dotle,da ih svi mi normalni sazaljevamo.Pajticu pod hitno idi psihijatru,ne moj vise da se blamiras,sramota je meni kad citam tvoje izjave,a tebi nije.\n

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми смо против истополних бракова. То није по српскоправославној вери. Брак је света тајна мушкарца и жене Срба православаца. Тиме је све речено. Тај ко се залаже за истополне бракове, није Србин православац. Код њега не сме ићи православни свештеник. Код њега не сме бити икона свеца на зиду и не сме горити кандило. Ми подржавамо што је свештеник из Смедеревске Паланке ономад проклео жену која је абортирала. А сада Јерков Александра проклиње тог свештеника.

ljubisa

pre 7 godina

gotovo je sa pederskim i zapadnim manipulasenjem....Pravoslavlje pobjedjuje,braxit je samo početak kolapsa,sad je na redu...ma sve je na redu,pogotovo plaćeni paraziti koji će ne samo da propadnu nego im slijedi dugogodišnji odmor u "Zabeli"....pa će Legija da im drži predavanje...

Djole

pre 7 godina

Što se svi iščuđavate?Pa očekivalo se da pre ili kasnije izađe iz ormana!Niste čuli novi slogan žutih:"podrška Bojanu, a dupe uz zid"!Šalu na stranu Bokica je potpuno fijuknuo!

Dragomir

pre 7 godina

Познато је да у школи деца понижавају или задевају другаре који имају ружна презимена која не приличе ни када би била надимак.Упозорио сам човека како је могуће да носи презиме НАКАРАДА и да му децу понижавају другари у школи.Готово се смртно увредио јер је то породично презиме ,,из старих времена,,?ШТА БИ ОНДА ДЕЦА ДОЖИВЉАВАЛА У ШКОЛИ ДА СЕ САЗНА ДА СУ УСВОЈЕНИ ОД СТРАНЕ ХОМОСЕКСУАЛАЦА?Шта би то деца гледала код куће?Ужасно је само помислити?Зато Пајтићу нека бог подари здравље а за памет је већ касно!

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Овог предлагача истополних неправославних бракова и приступања Србије НАТО пакту, зову Педнатко. Мислимо да му то име пристоји. Педери иду у НАТО.

nikola

pre 7 godina

Ne trazi to Pajtic vec Evropa u kojoj je to vec po-odavno normalna stvar. A i toce biti jedna od tacaka pregovora oko ulaska u EU.

Zvonko

pre 7 godina

Ako su istopolni brakovi normalni, onda neka radjaju i cuvaju svoju decu!\nPoveriti njima decu je jos veci greh od njihove nastranosti!\n

nada

pre 7 godina

Da mozda nije promenio seksuane pobude pa bi tako jednoga dana i on usvojio dete. Koja nastrana budala-za ovakvu bolest nema leka !

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija