• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

24.06.2016

19:28

KANCELARIJA ZA KIM: Za Srbe na Kosovu nema pravde!

Politika

KANCELARIJA ZA KIM: Za Srbe na Kosovu nema pravde!

Podeli vest

Kancelarija za Kosovo i Metohiju ocenila je da je drakonsko produženje pritvora za 30 dana četvorici Srba koji su privedeni 20. juna pri povratku sa seoske slave na putu Klina-Peć žalosna potvrda da za srpski narod na Kosovu i Metohiji nema pravde

- Privedeni su žrtve orkestriranog incidenta, prilikom kojeg su na verski praznik provocirani i vređani, a potom je njihova iznudjena reakcija tretirana kao najgori kriminalni prestup - navedeno je u današnjem saopštenju. 

ĐURIĆU PRIZNANJE "Najbolji mladi političar regiona"

Upućen je i apel na sve koji su uključeni u ovaj postupak da još jednom dobro razmisle o posledicama koje ovo, kako je ocenjeno, "otvoreno antisrpsko legitimisinje pravosudnih organa" može imati. 

SUD U PEĆI: Oslobođena dvojica od šest uhapšenih Srba!

Kako se navodi, Kancelarija za Kosovo i Metohiju će Marku Lukiću, Srdjanu Stošiću, Nenadu Rakiću i Bojanu Tomiću pružiti svu potrebnu pravnu i političku podršku kako bi se što pre našli na slobodi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 7 godina

...i ne samo na Kosovu, nego nigde. A pogotovo u Srbiji. Proterani, poubijani, okupirani, izbrisani, nepriznati. Pa ti vidi. Ne znam sto se zalis, pa ni ti ne postojis. A ovo ne pisem Ja, nego moj duh. \nE otkrio si Ameriku. \nPa nema pravde jer je ni ne trazis. \nTamo gde treba da je trazis. A ne kod kadije. KiM je okupirana Srpska zemlja, e kad to sebi priznas, bice pravde i na pretek. Pomazete lopovima u kradji, a onda trazis pravdu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija