• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2016

20:52

KONTROVERZNI BIZNISMEN STANKO SUBOTIĆ TVRDI: Ružica Đinđić mi tražila vilu na Dedinju!

Politika

KONTROVERZNI BIZNISMEN STANKO SUBOTIĆ TVRDI: Ružica Đinđić mi tražila vilu na Dedinju!

Podeli vest

Kontroverzni biznismen Stanko Subotić Cane, koji je nedavno pravosnažno oslobođen optužbi za šverc cigareta, tvrdi da mu je Ružica Đinđić odmah posle atentata na Zorana Đinđića tražila da joj pokloni vilu na Dedinju

U intervjuu za nedeljnik "Ekspres" Cane se priseća kako mu je Ružica rekla da joj treba luksuzna kuća jer nema gde da živi, a tvrdi i da se raspitivala za "Đinđićev novac".

Čeda molio i uzimao

Subotić tvrdi i da je bio žrtva milionskog reketa Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića, Dragana Šutanovca i drugih srpskih političara, ali priča i kako su ga opljačkali Miroslav Mišković i Milan Beko!

APELACIONI SUD: Cane nije kriv za šverc duvana!

Prenosimo vam najzanimljivije delove Canetove ispovesti:

Hajku na mene vodili Tijanić i Dinkić

Subotić veruje da iza medijskih napada na njega, koji su počeli 2002. godine, stoji kabinet Vojislava Koštunice, ali i neki drugi ljudi...
- Koštuničin ekspertski tim, na čelu sa Aleksandrom Tijanićem i opskurnim beogradskim biznismenima, odnosno Crnogorcima kojima je bio interes da postanu vlast u Crnoj Gori, pokrenuo je medijski masakr protiv mene. Najaktivniji van Koštuničinog kabineta bio je Mlađan Dinkić - ističe Subotić.

* Ružica me zvala da dođem kod nje posle saučešća, sva plačna i ucveljena, naravno, za šta je i imala veliki razlog, i onda je tražila da joj dam kuću na Dedinju. Moju porodičnu kuću. Njoj treba, nema gde. I nisam joj dao. Onda me je naravno pitala da li Zoran ima neki novac kod mene. Rekao sam joj da ima i da novac s tog računa neće biti potrošen ni za šta osim za DS.

* Ružici Đinđić sam po nalogu Borisa Tadića dao milion i kusur evra. Ali je Boris bio ljut, pošto je valjda smatrao da istog dana treba da joj predam taj novac, mislio je da ga imam u džakovima. Verovatno je polazio od sebe, možda on drži keš u džakovima... Onda sam ja rekao da mi treba vreme da podignem taj novac i sukcesivno sam joj davao, 100.000, pa 200.000 evra, imam tačne datume kad je i koliko dobila.


JOCA AMSTERDAM KRENUO U OBRAČUN SA BIVŠOM VLAŠĆU: Tužiću Tadića, Miljka, Roćka i Velju zbog ucene!

* Ko je uostalom Tadić? Njemu se desila funkcija, on je bitanga jedna, pokvarenjak, nepošten čovek, lopov koji je mene lično pokrao i prevario.

* Čeda Jovanović je dolazio, bilo mi ga je žao, bio je Zoranov saradnik i mislio sam da mu treba pomoći. I pomogao sam mu finansijski, a kad se desilo šta mi se desilo, onda je dolazio u moju firmu i počeo da reketira moju firmu. Zovem ga, neće da se javi. Pošaljem mu poruku: "Molim te, sada ćeš lepo ili da vratiš taj reket koji si uzimao ili da mi vratiš novac koji sam ti davao, pošto ne mogu i da te pomažem i da me reketiraš." I pošto mu se pare nisu vraćale, onda mu je super leglo da prijavi da je u opasnosti od mene i dobio je obezbeđenje.

Oteli mi "Novosti"

Šuletove mafijaške metode

Cane naglašava da je Dragan Šutanovac mafijaškim metodama od njega često uzimao "pomoć".
- Sedeo je u mojim firmama, nije izlazio iz njih. U svom kabinetu u Ministarstvu odbrane držao je zastavicu moje "Future plus"... Uzimao je pomoć kad mu je trebalo za štampanje, da pomogne nekim novinama da imaju bolje uslove, a da zato pišu bolje o DS ili lošije o nekome. Odvratan je to osećaj, pravi mafijaški sistem. Mafijaši dođu kod vas, sednu, prave vam probleme preko medija, organizuju sve, ali sede kod vas da vam kao pomažu.

* Miša Beko i Miroslav Mišković su me lično opljačkali. "Večernje novosti" sam uslužno kupovao za nemački "Vac". Međutim, onog dana kad sam dao zvaničan predlog za otkup tih akcija, pojavio se Beko s pričom da bez njega to ne možemo da uradimo, da u Srbiji nema privatizacije bez njega. Bodi Hombahu iz "Vaca" je posle sastanka u Koštuničinom kabinetu jasno dato do znanja da, ako želimo tu kupovinu, moramo da razgovaramo s Bekom i Miškovićem.

* Nemačka delegacija mi je rekla da ipak odemo na sastanak kod Miškovića. I tu su bili Mišković i Beko i rekli nam da je uslov da kupimo "Novosti" da im damo sav novac, 24 miliona evra, da oni kupe akcije "Novosti", a da nam kasnije te akcije predaju i da ne pitamo za koliko novca su kupili.

* Mišković je monstruozan tip, spreman da koristi svoju moć u svakom smislu da se domogne kapitala i novca. Beskrupulozan je i nema mere koliko je dovoljno. Meni je predlagao kako da otmemo distribuciju žvaka nekim ljudima, čak mi nije nudio ni profit da podelimo nego samo on da uzme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 7 godina

Kako vreme prolazi kockice se slažu I polako oblikuju ono što običan narod zna već odavno.Svi mi znamo ko je bio Đinđić I gde I kome su otišle iznesene I pronađene pare sa Kipra,pare za izručenje Miloševića I Karadzića(Nije Ružica dzabe tražila njegove pare).....Svi znamo kako se gologuzija tipa Đelića,Đilasa,Dinkića,Jovanovića,Tadića,Šutanovca I ostalih stotinak DS gov**ra obogatila I opljačkala nas,narod.Zato Vučiću popričekni malo sa spomenikom.Izaći će sve na videlo,pa ne bi bilo lepo da ga narod ruši

Misa_Zemun

pre 7 godina

Spomenik Đinđiću nije zbog onoga šta je on radio ili kakve je zasluge imao, već zato što je ubijen na toj funkciji. Izradom i postavljanjem spomenika bi se poslala trajna poruka naraštajima o nečemu veoma lošem što se dogodilo u zemlji Srbiji.

Đokara

pre 7 godina

Bravo majstore ! Nišan u centar. Post koji zaslužuje svaku pažnju !

Miroslav Paraćinac

pre 7 godina

Zašto Caneta nazivate, kontraverzni binzismen, kada je čovek sve stekao poštenim radom, milijade i milijarde evra.

bogster

pre 7 godina

Ima li ko u ovoj državi da nije lopov i da sudi ovim žutim lopovima?

Đokara Prvi

pre 7 godina

Ima, ali je trebutno zauzet... Berbom patlidžana !

Velja

pre 7 godina

Cesto sam Djindjica vidjao u koka koli. Njega i Batica ,znam da je imao brdo akcija. Jednom je cak Marko Milosevic uleteo kolima i probio rampu u toku noci jer mu je trebalo nesto za njegovu diskoteku koju je tada drzao u Pozarevcu. Bio sam svedok kad je jedan direktor inace bivsi iz obezbedjenja SPS pretio koleginici da mu odobri donaciju za fond one Katarine Rebrace ali ne znam sta je bilo posle. Strasno kako se vlast mesala u sve.

zora

pre 7 godina

E ba,nasi milioneri koji su opljackali drzavu a i majku bi prodali za lovu.Politicari,mislim da je istina ovo sto prica ali su oni prefrigana djubrad i nikada nece odgovarati.Pogledajte samo kako se kocopere kao velike patriote na TV-u.Treba procesljati njihovu imovinu od pocetka pa da se vidi zarada manje izdrzavanje porodice,skolovanje dece,auto,kuce....E,onda ce se videti kako i sta su mogli da pokriju svojom platom.

vlada

pre 7 godina

Za mene nije Subotić kontraverzan, nego Djindjić, i ne samo kontraverzan ....

englezii

pre 7 godina

A pogotovu ona Djindjicka ! Kako li bi izgledala Srbija da je djindjic preziveo dva ili kao pajtic cak tri mandata ?

cacanin

pre 7 godina

Razlika je velika jer Djindjic 2m pod zemljom a Subotic ziv radi i stvara u Svici a Beograd poseti kada mu nesto zatreba ili da se javi na pozivsuda.

Djole

pre 7 godina

Al ih opravi,ispadoše svi bitange samo Cane Francuska sobarica,da se razumemo,ništa lepo ne mislim o gore navedenim cvećkama,naprotiv ali ispade Cane teški naivac.Biće da se tako enormno obogatio zato što je sposoban,vredan,pošten, ma prosto da nam se deca ugledaju na njega!Kakav šaljivdžija za ne poverovati!

Simon

pre 7 godina

Verujem više Canetu nego svim političarima zajedno! Jedino je još od političara ostao Vučić kome donekle, znači donekle, verujem. Ne zaboravi da je Cane od 1979 napolju. Svi BIZMISMENI u Srbiji i političari su se OVDE obogatili. Pa ti vidi od koga se ko, kada i gde Obogatio. Cane ne daj se! Narod te podržava. Ti nam nisi ništa dužan. Ostali i te kako! Naplatiće od njih NAROD kad tad! Vučiću tvoje je da im preispitaš svu imovinu!!! I da država to objavi javno. Policiji, carini i sudstvu obavezno svu imovinu ispitati. Ko je od kada počeo da radi i šta je i kako stekao.Za godinu dana se 50% problema rešava...

velja

pre 7 godina

SRAM vas bilo,bavili se prljavim radnjama delili plen kome ste vi hteli,zaradili ogromno bogastvo a drugima ste zabranili da to rade.Po kom osnovu vama pojedincima je to bilo dozvoljeno?..Sta je pravosudje radilo? A I sad nije kasno.

vera

pre 7 godina

Med su polizali, ostao mulj...lopovi mafijaši- ELITA..boli glava !!!

Rade

pre 7 godina

Ne leleči bre i ne kukumavči, sve vas do jednog treba nabiti u zatvor i sve vam oduzeti. Jer ste obični lopovi, koje treba zatvoriti. Ni jedan od vas se nije pošteno obogatio.

magda

pre 7 godina

Sve olos do olosa ,ne zna se ko je od koga veci olos,zar je to demokratska zuta stranka,pa najveci kriminalci su male mace za njih,bitange jedne lezilebovicke,kako smo bili naivni i pali na njihovu zvaku o demokratiji,a oni nas na najperfidniji nacin pokrali do gole koze.M\'RS bitange neotesane,treba vas sve pohapsiti i osuditi na dozivotnu robiju,i vi ste fakultetski obrazovani sa doktorskim disertacijama,djubrad,i kaljuga ovog drustva ste,stidim se sto zivim sa vama u istoj zemji,vucibatina i bitanga,vi nemate ni srama ni obraza ni morala m\'rs.....\n

Milica Stepandić

pre 7 godina

Bagra lopovska, koju treba pohapsiti i proglasiti za državne neprijatelje. Svu imovinu koju su stekli u "demokratkom" periodu njihove vladavine konfiskoati i oduzeti i usmeiti da se otvore nova radna mesta za mlade ljude koji sede po kafićima i bleje noću po ulicama jer nemaju gde da rade, ili još gore za one koji su visoko obazovani i bolji medju najboljima a stoje pred Nemačkim I Američkim konzulatima i čekaju vize za odlazak iz Srbije u koju se više nikada neće vratiti.A ove lopužetine naterati da rade za minimalac kao većina ljudi u Srbiji, jer za njih je i zatvor luksuz pošto nisu niša radili sem što su krali i rasprodavali Srbiju. A da ne spominjem kako su doveli ljude koji su pošteno i radno završili svoj radni vek te od svojih bednih penzija nemogu da žive-prežive i idu u narodne kuhinje za besplatan obrok e da i njima treba servirati i dati tu hranu da jedu.

simeon

pre 7 godina

Ko je sta jamio jamio je i kraj price.Tuta komadant kaznjenicke bojne sve u dve reci objasnio.

Pavlovič Dušan

pre 7 godina

Pa da. Treba Djindjiću podići spomenik. Pa to bi bio največi šamar srpskom narodu da diže spomenik čoveku koji je tražio još dve nedelje bombardovanja Srbije. Njegova supruga je najbogatija žena u Srbiji. A tu je plejada: Janjušević, Kolesar, Djindjić. Djećić, Živković. Sećate li se Jelašića bivšeg guvernera. Pokrao je Srbiju i otišao ko zna gde dalje da pije krv nekoj nesrećnoj zemlji. A Djelić? Što je spavao na tetkinom otomanu. Sada je sa preko 20 miliona EUR pobegao iz zemlje. Ma muka mi je od svega. Sada nam je Čeda poslanik i zaštićen lopov imunitetom. Gde to ima?

Stojan

pre 7 godina

Sutanovac je imao firme koje je obilazio,to je tacno. Jedna od njih je bila i "Identico",gde se "snabdevao"skupocenim satovima. Dodje,izabere za sebe i tatsta i uzgred,kao,koliko ovo kosta,da platim ,a gazda,ma ne,kakvi.....valjda je zato i bankrotirao

Laki

pre 7 godina

Sve se to zna godinama i nikome nista zute lopuze se nepredaju a ruku na srce niko ih i ne istrazuje zbog svega sto su činili i pljackali Srbiju

Marcco

pre 7 godina

Pa tako je to kadsi sve stonimas stekao na foru i politicke veze. Mora da se plati. Sto se pravis blesav?

miki

pre 7 godina

ONI SU DEFINITIVNO PORAZILI DRZAVU .JER NE POSTOJI TZV.POLICIJA, TZV.TUZILASTVO, TZV.PRAVOSUDJE OVA BAGRA SE PODSMEVA POSTENIM GRADJANIMA, RADNICIMA, STUDENTIMA, OMLADINI

duška

pre 7 godina

Hahahaaaa,pa ovm narodu je odavno postalo jasno na koga je povika,a ko meso jede! Kolač mora da se podeli - ups,pardon,zarađeno mora da se isplati!

Mila

pre 7 godina

Sada je barem jasno zasto nemamo zakon o poreklu imovine, jer da ga imamo valjda bi se primenjivao, vec dugo smo zemlja bez zakona, mislim da je na divljem zapadu bilo bolje....

generacija

pre 7 godina

Cane je moj školski drug, do druge godine gimnazije, pa je izbačen. Nije znao da sastavi proširenu rečenicu a nos je brisao rukavom do lakta.Otišao je u Francusku kod ubskog biznismena i tamo za vrlo kratko vreme "stvorio" ogroman početni novac(verovatno je radio 25 sati dnevno kao Vita Gusan iz Lazarevca u Kolubari) pa je krenuo da otvara firme po Srbiji i da kupuje deo po deo sveta.Malo je ovo prostora da se piše o njemu. Jadna zemljo Srbijo.

Gordan

pre 7 godina

Koga čude ovi intervjui?! U paptikašu normalno je da ima 3 miligrama soli, ali kod nas je patikaš od soli. Sve je kriminalizovano. U pitanju je plan i projekat..,

mileta

pre 7 godina

Neka kaze kako je Zoki kupio cementaru,kako ga je Canetov avion cekao u Tivtu 1999 njega Bebu. Kako je Ruska najbogatija dama i sada .Polako sa spomenik.

miki delija

pre 7 godina

posto si oslobodjen z asverc duvana a zna se da si bio glavni mafijas u tome reci posteno koliko si eura dao ovim sudijama koji su te kao svercera duvana oslobodili sramota si bre za drzavu i za celu srbiju stidi se

naivan

pre 7 godina

e sto mi zao caneta ..a bas je on posten covek a usto i dobar domoljubni hrvat

Novke

pre 7 godina

Cini mi se da je tu umesan i Kostunica i njegov DSS

Radmila Stupar Bauman

pre 7 godina

Canetova firma je brojala oko 3500 radnika,što znači da je isto toliko porodica živelo od FUTURE PLUS.Plata nikada nije zakasnila ni jedan dan (kada ste to poslednji put čuli),prevoz, doprinosi...sve nam je plaćeno.A onda su prste umešali nezasiti monstrumi i sve je palo u vodu.Ako je Cane došao do novca na nepošten način bar je i drugim ljudima dao šansu da žive,a šta smo dobili od ostalih?Siromaštvo,poniženje i sve nedaće ovog sveta.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija