• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2016

19:28

SUKOB ZBOG PARA U DS! BISLIMI: Vrati 60.000 evra! JEŠIĆ: Marš, bre, konju!

Politika

SUKOB ZBOG PARA U DS! BISLIMI: Vrati 60.000 evra! JEŠIĆ: Marš, bre, konju!

Podeli vest

Direktor DS Amir Bislimi i potpredsednik DS Goran Ješić zaratili su na krv i nož na sednici Predsedništva DS održanoj u petak uveče zbog 60.000 evra nestalih iz partijske kase, saznaje Informer!

Bislimi je, tvrde naši izvori, na sednici otvoreno upitao Ješića "da li i kad namerava da vrati pare koje je uzeo", posle čega je Ješić iznerviran, uz vređanja i psovke, napustio sastanak.

Pretnja aferama Pajtiću
Ješić je zapretio i Pajtiću: Znam sve tvoje afere! Ono što piše Informer je pi.kin dim! Sve ću otkriti!
Izvor Informera iz vrha DS

TAJ LUDI DS! Ješić tuži Bislimija zbog optužbi za krađu stranačkih para, dok se Pajtić "pravi mrtav"!

- Amir je rekao: Ješiću, dao sam ti pare. Hoćeš li to da vraćaš ili ne?! Na ovu prozivku Ješić je ustao i počeo da viče: Beži, bre, konju jedan! Idiote, potpuno si nebitan! - prenosi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Bojan Pajtić je tada pokušao da smiri situaciju:

ŽUTI SAMI SEBE KRADU! Iz partijske kase nestalo 60.000 evra, BISLIMI OSUMNJIČIO JEŠIĆA ZA PLJAČKU!

- To je tek razljutilo Ješića, koji se zaustavio i poručio Pajtiću da "zna sve njegove afere"! Rekao je: Ono što piše Informer je pi.kin dim! Sve ću otkriti! Pajtić je ućutao, a Ješić je izašao iz prostorije... - prepričava naš izvor.

Bislimi nije hteo da komentariše naša saznanja, dok je Ješić indirektno potvrdio sukob:

- To što vi mislite da svi treba da liče na vašeg urednika jeste pogrešan ugao gledanja. Mada, ima nekih zalutalih u DS koji su fascinirani tim načinom ponašanja - zaključio je Ješić.

BISLIMI PODNEO OSTAVKU: Direktor Demokratske stranke odlazi posle svađe s Ješićem?!

Demokrate su, inače, posle sastanka saopštile da se raspravljalo o partijskim finansijama i da su odbili Bislimijevu ostavku, a usvojili Ješićev predlog da angažuju nezavisnog revizora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
CIRINELA

pre 7 godina

Bas je ovaj Amir nekorektan. Kako da mu vrati 60 000 evra i podeli platu zaposlenima kad je morao te pare dati zutim patkovima za dnevnice.

vlada

pre 7 godina

Za ove ste vi glasali "braćo" srbi - dvehiljadite!

branko1

pre 7 godina

Glasači zutih go**na, da li ste se prepoznali u liku I delu ovih ološa..Bravo za vase glasove.Treba da budete ponosni na sebe I vaš izbor

Aksentije Drlja

pre 7 godina

Boga mi, zavuce vam lepo gosn Jesic...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija