• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2016

16:57

VULINU PREKIPELO: Vreme je da Vučić odgovori na uvrede bošnjačkih političara!

Politika

VULINU PREKIPELO: Vreme je da Vučić odgovori na uvrede bošnjačkih političara!

Podeli vest

Čak i kada je u Srebrenici pre godinu dana pokušano njegovo ubistvo, Aleksandar Vučić je učinio sve da se odnosi Srbije i BiH ničim ne poremete, a dokazalo se da njegovu žrtvu i snagu da ne odgovori sa bošnjacke strane nema ko da poštuje i razume, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin

- Kao što pod kamenicama i pred ruljom nije savio glavu, Vučić ne treba da ćuti ni kada Ćamil Duraković vređa i njega i Srbiju. Vreme je da im se odgovori - rekao je Vulin Tanjugu, reagujući na poslednje izjave načelnika opštine Srebrenica i predsedavajućeg Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića.

GAŠIĆ OŠTRO OSUDIO IZJAVE DURAKOVIĆA: Srbija neće biti prćija ni Sarajevu, ni Ankari

Kako je rekao ministar, umesto da se izvine što ni posle godinu dana nisu rekli ko su počinioci i nalogodavci pokušaja ubistva Vučića, Duraković i Izetbegović sada još "hoće da vređaju i ponižavaju i Vučića i Srbiju". 

- Vučić je istrpeo uvrede na svoj račun i odbio da od sebe pravi mučenika, baš kao što je bez reči i kukanja istrpeo i udarce i kamenice, ali napade i uvrede na račun Srbije ne sme i ne može - istakao je ministar i dodao da je bilo jasno i tada, a dokazalo se i sada da Vučićevu žrtvu i snagu da ne odgovori, sa bošnjacke strane nema ko da poštuje i razume. 

Vulin je rekao da je Duraković "licemer koji govori o suživotu Srba i Bošnjaka, ali ćuti kada se njegove srpske komšije u Srebrenici vređaju i nazivaju Vlasima", isto tako, "ne smeta mu Vučić kada od Vlade Srbije dobije pet miliona evra, ali mu smeta Vučić jer ima hrabrosti da pred najmoćnijim silama sveta odbije da prizna da su Srbi narod genocida. 

- Ćamil Duraković je licemer koji govori o ljudskoj patnji, ali nikada nije otišao da se pokloni pobijenim Srbima u Bratuncu. Sve što radi i govori, ne bi radio i govorio bez podrške Bakira Izetbegovića, i vreme je da se to i kaže - rekao je Vulin.

ĐURIĆ: Vučić da prekine komunikaciju sa Izetbegovićem i Durakovićem - ONI NE ŽELE MIR!

Ministar očekuje od predsednika vlade da im odgovori "onako kako zaslužuje njihovo licemerje" i njihovi napadi i na njega i na Srbiju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srb

pre 7 godina

Усташе и Балије, па и Шиптари имају комплекс ниже вредности, сви су отпали од Срба и због тога су задојени мржњом, сви исто мисле а то је како да Срби нестану с Балкана и како да их што више понизе и покраду им земљу, имовину и културу. Вучић да се више не понижава и нека брине о свом народу, а за друге баш га брига, не заслужују ни да их спомене.

stuns

pre 7 godina

Vučić je nešto blag prema ex -yu prostoru..

ciki

pre 7 godina

Alo breeee, sve stoji, ali prestanite vise da NAROD smatrate ovcama, i da posto po to velicate neke dogadjaje i da se kroz njih prikazujete kao neki junaci!!!! Koji pokusaj ubistva, koji!!!! Napad da, ali je isti daleko od pokusaja ubistva. Naocare su mu slomili ljudi iz njegovog obezbedjenja stavljajuci mu glavu u zasticeni i bezbeni polozaj. Ima nas jako puno PISMENIH!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17