• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

04.07.2016

17:11

I KOMŠIJE I PARTNERI! U septembru zajednička sednica vlada Srbije i Slovenije!

Politika

I KOMŠIJE I PARTNERI! U septembru zajednička sednica vlada Srbije i Slovenije!

Podeli vest

Zajednička sednica vlada Srbije i Slovenije biće održana u septembru u Srbiji, dogovoreno je danas na sastanku predsednika vlade Aleksandra Vučića i premijera Slovenije Mira Cerara u Parizu

Vučić i Cerar su na marginama Samita lidera Zapadnog Balkana razgovarali o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i migrantskoj krizi, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Tokom sastanka postignut je dogovor o održavanju sednice dve vlade, a premijer Vučić zahvalio je slovenačkom kolegi na podršci evropskom putu Srbije.

Cerar je naglasio da proces pridruženja EU mora da se nastavi, te da će Slovenija i u buduće pružati podršku Srbiji na evropskom putu.

Tema razgovora bila je i razmena turističkih ponuda, u cilju jačanja ekonomske saradnje dve zemlje.

Vlada Srbije

Premijer Vučić nastavlja boravak u Parizu susretom sa evopskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Johanesom Hanom i učešćem na samitu lidera Zapadnog Balkana.

SAMIT U PARIZU! Otvaranje poglavlja u pregovorima Srbije o članstvu u EU 19. jula!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
magda

pre 7 godina

Tako pametni ljudi i treba da razgovaraju,na iskren i srdacan nacin a ne da neki bolesnici lece svoje frustracije i komplekse preko grbace neduznog naroda.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija